PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Folixir mi-Revivogen mi?

anima55
09-25-2009, 07:56 PM
Arkadaşlar,bu iki üründen birini deneyeceğim.Maddi anlamda ikisine birden yönelemiyorum.Siz olsaydınız hangisini seçerdiniz?

FOLİXİR LOSYON-İÇERİK
-Dr. Meral’s Elixir® No 23 Herbal Nanosome Complex
-Purified Water
-Ethyl Alcohol
-Linoleic Acid
-Gamma Linolenic Acid
-Oleic Acid
-Azelaic Acid
-Propylene Glycol
-Saw Palmetto Extract
-Adenosine
-Panax Ginseng Extract,
-Grape Seed Extract (Procyanidin Oligomers)
-Zinc Sulfate
-Glycerine
-L-Arginine
-Niacinamide (Vitamin B3)
-Panthenol (ProVitamin B5)
-N-Acetyl Cysteine
-Epigallocatechin Gallate (EGCG)
-Soy Isoflavonoids
-Beta-sitosterol
-Pyridoxine Hydrochloride (Vitamin B6)
-Benzyl Alcohol
-Methylchloroisothiazolinone
-Methylisothiazolinone
-Perfume
FİYAT bir aylık 30 ml losyon 60,30 TL-300 ml şampuan 24,30 TL

REVİVOGEN® LOSYON-İÇERİK
* Gamma Linolenik asit (GLA)
* Alfa Linolenik asit (ALA)
* Linoleik Asi
* Oleik Asit
* Azaleik asit
* Vitamin B6
* Çinko
* Saw Palmetto (Palmiye Özütü)
* Beta-Sitosterol
* Prosiyanidin Oligomerleri (Üzüm çekirdeği ekstresi)
FİYAT: Kampanyalı fiyatı 3aylık solisyon ve 360 ml şampuan 99 TL
Sadece Şampuan 30 TL

LUCIEFER
09-25-2009, 08:07 PM
kesinlikle folixir derim....

lastmorn
09-25-2009, 08:45 PM
fiyat farkından dolayı revivogen derim

anima55
09-26-2009, 12:32 AM
Folixir ve Revivogen İçerik Karşılaştırması

HER İKİSİNDEKİ ORTAK İÇERİK:
-Gamma Linolenic Acid(GLA)
-Saw Palmetto (Palmiye Özütü)
-Çinko
-Grape Seed Extract (Procyanidin Oligomers)
-Pyridoxine Hydrochloride (Vitamin B6)
-Oleic Acid
-Azelaic Acid
-Linoleik Acid
-Beta-Sitosterol

FOLİXİR'DE OLUP, REVİVOGEN'DE OLMAYAN İÇERİK:
-Adenosine
-Panax Ginseng Extract
-Niacinamide (Vitamin B3)
-Panthenol (ProVitamin B5)
-Glycerine
-L-Arginine
-N-Acetyl Cysteine
-Epigallocatechin Gallate (EGCG)
-Propylene Glycol
-Purified Water
-Ethyl Alcohol
-Soy Isoflavonoids
-Benzyl Alcohol
-Methylchloroisothiazolinone
-Methylisothiazolinone
-Perfume

FOLİXİR'DE OLUP REVİVOGEN'DE OLMAYAN İÇERİK:
- Alfa Linolenik asit (ALA)

anima55
09-26-2009, 12:38 AM
REVİVOGEN'DE OLUP FOLİXİR'DE OLMAYAN İÇERİK:
- Alfa Linolenik asit (ALA)

Yukardaki son kısımda başlık yazılmış doğrusu bu şekilde arkadaşlar.

EMRE_EE
09-26-2009, 01:09 PM
Folixir yeni bir ürün sanırım içeriği güzel ama oranlarıda önemli...revivogeni tercih ederdim ben.

nelly
09-26-2009, 04:03 PM
folixirin şampuan ile losyonunu 1 aydır kullanıyom gerçekten çok güzel çıkan tüyler dahada hızlandı sanki uzaktan dahi belli oluyo, ama bu folixirmi yaptı yoksa minoxmu bilemiyecem

uzunn
09-26-2009, 04:55 PM
finasterid kullanıyomusun nelly ?

nelly
09-26-2009, 05:56 PM
ilk başta proscar kulancaktım ama minox etkili olunca vazgeçtim şuan dökülme yok şakaklar bi kapansaydı ondan sonra diğer ilaçları bırakıp proscar kullancam

LUCIEFER
09-26-2009, 08:24 PM
folixirin şampuan ile losyonunu 1 aydır kullanıyom gerçekten çok güzel çıkan tüyler dahada hızlandı sanki uzaktan dahi belli oluyo, ama bu folixirmi yaptı yoksa minoxmu bilemiyecem

oh oh güzel folixir yorumları geliyor.. gelişmeleri bekliycez.... ;)

ozgur49
09-26-2009, 08:36 PM
folixir içerik olarak daha zengin ancak çok pahalı.revivogen kullanıyorum ancak saçımda bıraktığı kırmızı kalıntılardan bir hayli rahatsızım.revivogen gibi ilerde fiyatının düşmesi,denemem için bir fırsat olabilir.folixir kullanan arkadaşlar,tecrübelerini ilerde paylaşırsa sevinirim.saygılar

EMRE_EE
09-27-2009, 01:51 PM
folixir içerik olarak daha zengin ancak çok pahalı.revivogen kullanıyorum ancak saçımda bıraktığı kırmızı kalıntılardan bir hayli rahatsızım.revivogen gibi ilerde fiyatının düşmesi,denemem için bir fırsat olabilir.folixir kullanan arkadaşlar,tecrübelerini ilerde paylaşırsa sevinirim.saygılar

Şampuanımı Bırakıyor Kırmızı kalıntı ?

EMRE_EE
09-27-2009, 01:54 PM

pahalı değilki 27 TL Revivogende 28 tl fiyat ikiside eşit biri 380 ml revivogen Folixir 300 ml ama hangisini almalı bilmiyorum

evroka38
09-27-2009, 02:44 PM
revivogen -folikxir-biomed vs. hepsi de palavra yalan para tuzağı insanların bu sağlık sorunundan para kazanmaya çalışan insanlar.

İçinde minoksidil, finasterid bulunmayan ürünlere kanmayın aldanmayın . . .

EMRE_EE
09-27-2009, 03:25 PM
revivogen -folikxir-biomed vs. hepsi de palavra yalan para tuzağı insanların bu sağlık sorunundan para kazanmaya çalışan insanlar.

Arkdşım zaten kimse saç çıkarma amacında değil bu ürünlerle minoxidil içinde olan şampuan yok finasteridde olan yok insanlar doğal olarak revita yada revivogen alıyor..

xlorte0
09-27-2009, 04:11 PM
Revivogen Derim Ekti Ve daha Tesirlidir

ozgur49
09-27-2009, 07:22 PM
Şampuanımı Bırakıyor Kırmızı kalıntı ?

hayır Emre kardeşim,losyonu kırmızı kalıntı bırakıyor.ayrıca şampuanların değil,losyonların fiyat karşılaştırmasını yapmıştım.

anima55
09-27-2009, 07:32 PM
"Emre-EE :pahalı değilki 27 TL Revivogende 28 tl fiyat ikiside eşit biri 380 ml revivogen Folixir 300 ml ama hangisini almalı bilmiyorum"yazmışsın

Şampuanda yazdığın gibi.Tamam da arkadaşım;losyon olarak 30 ml folixir 67 TL,revivogen kampanyasından sonra 60 ml losyon 34 TL ye geliyor aylık (hediye şampuanı da cabası)İkisinin losyonuda üç aşağı beş yukarı aynı olsa gerekirse ikisi de denenebilir ama fiyat olarak eşit değiller.İkincisi forumda daha önce de tartışılmıştı folixiri pazarlayan kişiler daha önce revivogeni de Türkiye getirip pazarlanyalarmış.Buda kafamı karıştırıyor açıkçası.

EMRE_EE
09-27-2009, 08:22 PM
"Emre-EE :pahalı değilki 27 TL Revivogende 28 tl fiyat ikiside eşit biri 380 ml revivogen Folixir 300 ml ama hangisini almalı bilmiyorum"yazmışsın

Şampuanda yazdığın gibi.Tamam da arkadaşım;losyon olarak 30 ml folixir 67 TL,revivogen kampanyasından sonra 60 ml losyon 34 TL ye geliyor aylık (hediye şampuanı da cabası)İkisinin losyonuda üç aşağı beş yukarı aynı olsa gerekirse ikisi de denenebilir ama fiyat olarak eşit değiller.İkincisi forumda daha önce de tartışılmıştı folixiri pazarlayan kişiler daha önce revivogeni de Türkiye getirip pazarlanyalarmış.Buda kafamı karıştırıyor açıkçası.

nasıl yani dostum daha açık olurmusun kim pazarlıyor?

anima55
09-27-2009, 08:42 PM
Bu ürün "folikul.com'da" da tartışılmış,folixir'de kimya mühendisi olduğunu söyleyen Ender Bozkurt adlı şahıs bu forumda olduğu gibi oradaki forumda da sorulara yanıt vermişti.Çok değil 2 ay öncesine kadar malum revivogen çok pahalıyıdı.Şimdiki kampanyalı fiyatının 2 katı kadar.O forumdaki bi arkadaş, revivogende indirime gidilmesinin ,fiyatının düşüşe geçmesinin nedenini revivogenin Türkiye distribütörlüğünün eczabaşına geçmeesine bağlamıştı.Daha sonra denge fiyatını yüzde elli bi indirimle bulduğunu söylemişti.İşte, revivogen eczacıbaşına geçmeden evvel, bu ürünü şuanki fiyatının iki katına pazarlayan bu kimya mühendisi olduğunu belirten kişiymiş,o arkadaşın dediğine göre.Şimdi aynı film tekrar mı oynanıyor.Bu folixir firması yine ürün denge fiyatına kavuşana dek,iki-üç kat fiyat uygulamana gidip,aşırı kar elde etme yonuna mı gidiyor diye şüpheye düştüm açıkçası.Aynı oyun daha önce bioxcin ve daha sonra birçok firma tarafından oynanmıştı.Malum bu "kellik"meselesinden,masumane saçlı olma heves ve hayalimizden dolayı baya kazık yemiş durumdayız hepimiz.

anima55
09-28-2009, 11:43 AM
Peki Nelly,folixir günlük 1 ML yeterli oluyor mu?Malum losyon bir aylık 30 ML.Yani saçın seyrekliği ne kadar?Mesala benim tepe ve şakaklar baya bi açılmış durumda.Sence yeterli olur mu?İkincisi folixir şampuanda gerçekten nano teknolojiyi hissediyomusun?Ürünün emilimi gerçekten yazıldığı gibi?Sadece losyon yeterli olur mu sence yoksa şampuanını da mı almamı önerirsin?

anima55
09-28-2009, 11:45 AM
Peki Nelly,folixir günlük 1 ML yeterli oluyor mu?Malum losyon bir aylık 30 ML.Yani saçın seyrekliği ne kadar?Mesala benim tepe ve şakaklar baya bi açılmış durumda.Sence yeterli olur mu?İkincisi folixir şampuanda gerçekten nano teknolojiyi hissediyomusun?Ürünün emilimi gerçekten yazıldığı gibi?Sadece losyon yeterli olur mu sence yoksa şampuanını da mı almamı önerirsin?

LoKi
09-28-2009, 03:51 PM

Dostum içinde minoxidil bulunan şampuan kullanırsan , şampuan yıkarken yüzüne de geleceği için sakıncalı olabilir...milleti yanlış yönlendirme bence.....şampuanla ilacı karıştırma

nelly
09-28-2009, 07:46 PM
benim sadece şakaklarım açık minox saç çıkarttıda çok çok az uzadığı için deneyeyim dedim günde 1 ml den az sürüyom yetiyo ama sade şakaklara faydası olduğunu gerçekten görüyom bu kadar hızlı uzama olmamıştı incede olsa baya bi uzadı çıkan saçlar zaten minox önceden saç çıkartmıştı şampuanını en azından dene derim avucuma az bişey döküyom çok yoğun bir şekilde köpürüyor 5 6 dk sonra saçtan uçup gidiyo bunu anlamıyom heralde emiliyo devamlı kullancam herkesin beğenmesi farklı ama ben çok beğendim
günde bir kere sürüleceği için tepe ve şakak kısımlarına anca yeter gibime geliyo ama maddi anlamda çok maliyetli başka çaren yoksa al derim şampuanını alırımda losyonunu almam bida çok pahalı fiyatı düşerse alırım

anima55
09-29-2009, 01:19 AM
Cevabın için teşekkür ederim Nelly.Forumdaki bir çok kimse gibi bende tek bir ürünle saç sorunumu tamamen halletmeyi umuyorum.Diğer türlü maddi ve zaman olarak işin içinden çıkılmıyor malum.Bakalım hayırlısı..

nelly
09-29-2009, 01:30 AM
niye minoxidil finasterid kremler konazol felan kullanmışındır sonuç vermedimi o kadar pahalı olmuyor hepsi ben arak minox tretin azelderm konazol kullandım 2 ayda kayda değer sonuç aldım gerçekten yarar sağlar

anima55
09-30-2009, 11:33 AM
Nelly,bu konu çokça ve sıklıkla forumda tartışıldı.İnsanların düşüncesine saygılıyım.Tartışmayada kesinlikle girmek istemiyorum.Ancak benim,milyonda bir olasılığı da olsa yan etki görme ihtimaline binayen,minoxidil ve finastreid içeren ürünlere yönelmeme kararım var.Sorunda işte burda "alternatifsizlik"ten kaynaklanıyor.Ömür boyu kullanmak zorunda kalmayacağım,kullanmayı bıraktığımda kazandıklarımı bir anda kaybetmeyebileceğim,kesinlikle yan etki görmeyeceğim ve cebimide çok fazla yakmayan bir ürün arayışındayım.Bu belki bi istekten ziyade ütopya olarak ta görülebilir.Bende bu forumda herkes gibi bunu arıyorum.Hayırlısı..

pegasus666
10-01-2009, 12:07 AM

şampuhanın nerde saç çıkardığı görülmus bence herkes bunun bilincinde benım fikrim önem li olan saç derisini sağlıklı bı sekilde temızlemesi ben şahsen revivogenden cok ama cok memnunum

LoKi
10-01-2009, 03:17 PM
şampuhanın nerde saç çıkardığı görülmus bence herkes bunun bilincinde benım fikrim önem li olan saç derisini sağlıklı bı sekilde temızlemesi ben şahsen revivogenden cok ama cok memnunum

kardeş bence Revita istisna demelisin...

anima55
10-01-2009, 06:23 PM
Arkadaşlar,başlık amacının dışına taşmış.Forumda hem revivogen hem de folixir kullanıp yorum yapabilecek biri yok mu? FOLİXİR Mİ? REVİVOGEN Mİ?

pegasus666
10-02-2009, 12:03 AM
kardeş bence Revita istisna demelisin...

sadece revitaylada iş bitmiyo bana göre tamam benım 1 secenek revita

cenknuman
10-24-2009, 02:15 PM
bioxcin şamuanda SLS ve SLES yok peki bunlarda var mı?
ayrıca bioxcin in içeriğinde balda var :)

chelebi
01-05-2010, 01:54 PM
Sitesinden okuduğuma göre Folixir'in ürünlerinde SLS, SLES, Paraben falan gibi zararlı maddeler yokmuş...

lastmorn
01-20-2010, 08:12 AM
evet folixir kullanan arkadaşlardan tecrübelerini paylaşıcak olan varmı tşkler

adem
01-22-2010, 02:33 PM
evet folixir kullanan arkadaşlardan tecrübelerini paylaşıcak olan varmı tşkler

Aynen yorumları bekliyoruz:rolleyes:

man_a_man
01-22-2010, 04:11 PM
Aynen yorumları bekliyoruz:rolleyes:

Aynen ..................

Nedim_Batu
01-22-2010, 04:12 PM
benim ablam şampuanından memnun gibi ama digerlerini bilemiycem .. tabiki görüşüm kesinlikle revivo

...cgds...
10-19-2010, 07:39 PM
herkese merhaba,benim yanlardan açılma war sadece,yaklaşık 4 aydır kullanıyorum folixiri,şampuanı kullanmıyorum çünkü bende kepek yaptı...tonik ve tabletini kullanıyorum.bana denemeye değer gibi geldi folixir,şahsimce saç önce içten beslenmeli...ve sonuçlarına gelince seyrelen yerlerde kullanıyorum sadece be küçük küçük tüyler çıktı,baya hemde...tabi sonuçlar kişiden kişiye değişkendir. aslında çoğu ürün kullanıldğında piskolojkmen rahatlatıo sadece..folixir iyi gibi şmdilik bakalm...

sabahcıyım
11-26-2010, 03:05 PM
arkadaşlar bende 6,7 ay kullandım folixiri ilk başlarda iyi gibi görünüyodu sadece ama bir ilerleme kaydetmedi bıraktım bi işe yarayacağını sanmıyorum

pharmacista
11-26-2010, 11:06 PM
her ikisini de 6-7 ay gibi hatta revivogene 8 ay verdim çok çok az dökülmeyi azaltmak dışında bişey yapmadılar.her ikisine de HAYIRRRRRRR...

nightromance
01-08-2011, 10:46 PM
Arkadaşlar ben tam 2 haftadır Revivogen losyon + revivogen saç kremi + folixir şampuan kullanıyorum. Valla ne desem yalan olur, 2 haftada sadece saçlarımda ki yağlanma kayboldu ve kırıklar bayağı azaldı. Tabi ben kombine kullandığım için hangisi yararlı birşey diyemiyorum.

Yalnız ben bugünden sonra Revivogen'e biraz zor para veririm, çünkü aldığım ürünün son kullanma tarihi geçmiş mi onu dahi bilmiyorum. Botanikecza.com sitesinden aldım ürünü, siteyi karalamak istemem ama aldığım üründe son kullanma tarihi yoktu,heralde yerinden sökmüşler tarihi. Zaten 3 aylık losyon + saç kremi 64 tl olması çok komik bir fiyat dimi. Eczanelerde set fiyatı 175 TLiken. Bu ürünü en az 6 ay düzenli kullanmak gerekiyormuş farkı görmek için.Artık bekliyeceğiz. Ama bundan sonra revivogen ürünü almam gibi, çünkü bu ürünün orjinalini,tarihi geçmemişini bulmak zor gibi. Tabi orjinal ürünü çok uygun fiyata bulsam kesinlikle revivogen derdim.

caglar103
02-08-2011, 12:43 AM
Arkadaşlar ben tam 2 haftadır Revivogen losyon + revivogen saç kremi + folixir şampuan kullanıyorum. Valla ne desem yalan olur, 2 haftada sadece saçlarımda ki yağlanma kayboldu ve kırıklar bayağı azaldı. Tabi ben kombine kullandığım için hangisi yararlı birşey diyemiyorum.

Yalnız ben bugünden sonra Revivogen'e biraz zor para veririm, çünkü aldığım ürünün son kullanma tarihi geçmiş mi onu dahi bilmiyorum. Botanikecza.com sitesinden aldım ürünü, siteyi karalamak istemem ama aldığım üründe son kullanma tarihi yoktu,heralde yerinden sökmüşler tarihi. Zaten 3 aylık losyon + saç kremi 64 tl olması çok komik bir fiyat dimi. Eczanelerde set fiyatı 175 TLiken. Bu ürünü en az 6 ay düzenli kullanmak gerekiyormuş farkı görmek için.Artık bekliyeceğiz. Ama bundan sonra revivogen ürünü almam gibi, çünkü bu ürünün orjinalini,tarihi geçmemişini bulmak zor gibi. Tabi orjinal ürünü çok uygun fiyata bulsam kesinlikle revivogen derdim.

arkadaşım bende gg den aldım. önce bende senin gibi tedirgin oldum ama şişenin altında ext diye başlıyor son kullanma tarihi yazıyor. şişenin altına baktın mı?

byzshn
02-14-2011, 11:10 PM
arkadaşlar ben 6 aydır folixir kullanıyorum... çou kişi en fazla 2 ay kullanıp bu boş bir üründür diyebiliyor... benim yıllardır denemedğim ürün kalmadı..şuan folixiri kullanıyorum,başlarda şampuanınıda kullanıodum bende kepek yaptğı için bıraktım,ve hiç ara vermeden tam 6 aya yakndırda losyonu kullanıyorum,size şukadar söylüyorumki arkdadaşlar bu berbat durumu en iyi bilenlerdenim ve benm sadece yanlarda açılmam var incelme vs...sonuçlarım ilk 2 ay sadece döktü saçımı
ama şunuda bilesinizki sağlıklı bir saç oluşumu sağlıksız saçların dökülmesiyle başlar(şahsimce),ki nsıl bi beklentidir bu insanlarda anlamıorum,bukadar çabuk sonuç vermesini beklemeleri falan saçma yani,çou kişinin durumundan bunu gözlemledim ben....nyse ben sabırla kullanmaya devam ettim,dedğim gibi ilk 2 ay çok fenaydı 2. ayın sonlarına doğru azalma olsada... sonuçlarım inanılmaz diil ama olumsuz sonuçta almadım açıkcası,gerçekten gözle görülür bi tüylenme war bunu ailemdekilerde farketti,ben memnunum,enazndan şmdilikk... soruları olan warsada tecrübemi herkeslede paylaşabilirm,msnimi verebilir,ve saçlarımın son durumunu gösterebilirm....

KaaN_91
02-17-2011, 03:54 AM
byzshn bana msn adresini gönderebilirmisin? sormam gereken çok şey var..:)

nightromance
02-17-2011, 08:23 PM
Bu arada Revivogen'in son kullanma tarihi geçmemiş ama nisan'da bitiyor yani kıdımı kıdımına diyelim.

Arkadaşlar benim size tavsiyem her iki şampuana da boşuna para vermeyin. Neden mi?

25-30 TL para verip hiç bir sonuç alamazsınız, sadece saçlarınızda ki kırıklar kaybolur,yağlanma gider o kadar. Ben bundan sonra Bioblas kullanmayı düşünüyorum. Eğer saçımda ters bir etki yapmazsa da onla devam edeceğim. BİM'de fiyatı 6-7 TL. 25-30 tl şampuana vereceğinize minonixidil alın daha iyi.

Gerçi ben minoxidil kullanmıyorum. Aralık 26'dan beri Revivogen losyon+revivogen saç kremi+ folixir şampuan+bioxcin şampuanı kombine kullanıyorum. Saçlarım üstlerden biraz seyrelmişti. Saçlarımda kırılma,yağlanma ve cansızlık vardı. Kırılmalar,yağlanma,cansızlık 2 haftada kayboldu. Üstlerden de saçlarım kapanıyor gibi tam emin değilim ama bir gelişme var. Tabi ürünü en az 4 ay daha kullanmam gerekiyor sonuç almak için.

Folixir losyonu gerçekten kullanmak isterim.
Ama losyonun 30millik fiyatı 68 tl..
Revivogen losyonun 60 millik 3 aylık orjinal son kullanma tarihi yeni ürünün fiyatı ise 120-130 tl..

Şimdi bir karşılaştırma yapalım.

Folixir'in 1 aylık ürünü 68 tl ve 30 mil. Bu üründen 3 tane alsak 3 aylık ürün eder ve fiyatı yaklaşık 214 tl eder. Üstelik bu ürün yerli bir ürün. Yerli bir ürünün çok daha ucuz olması gerekmiyor mu. Arada yarı yarıya fark var. Hiç kusura bakmayın revivogen'le devam