Orijinalini görmek için tıklayınız : spectral dnc kullanan arkadaşlar
ben 3 eylülde spectral dnc aldım. yurt dışından getirtim. fakat ürünün üstünde son kullanma tarihini bulamadım. eyer bilen varsa neresinde yazdığını bilgilendirebilirmi. bide losyon hardal renginde saçıma sürdüm 1-2 dk da emildi ama saçımı biraz sertleştirdi. saçımı yıkadıktan sonra hemen sürmüştüm biraz nemliydi bundan olabilirmiki acaba.gerçi sonradan sürdüğümde yine aynı oldu. parmaklarımdada yapışkanımsı bir his bıraktı. bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim... şimdiden teşekkürler.
denizka
10-03-2007, 10:34 PM
sürdün mü?ben onu aparatı ile sprey olarak sıkılıyor biliyordum..?
sürdün mü?ben onu aparatı ile sprey olarak sıkılıyor biliyordum..?
yani spreyle püskürttüm ama parmak uçlarımla birazda masaj yaptım
MORDOR
10-03-2007, 11:16 PM
yaklasık 1,5 aydı spectal dnc kullanıyoum.. ama tabı popecıa ıle beaber.. ve sam puan olaak kanozol kullanıyorum..ek olaakta sımdı bıotıne gectım.. bol bol yesılcay.. benım sacalım yanladan hafıf acık ve seyelme vadı.. en basta ınce zayıf tellı saclar.. dokulmeye devam ettı.. ama 45 gun sonuda hıc sac cıkmayan anlımı yanalında sac cıkmaya basaldı hemde kalın tellı.... ben dnc yı damlalıgı ıle kullanıyoum.. ılacı surerken sac dıpleıne sumeye tabı saclı bolgede.. dıkkat et.. sacsız bolgeye ılacı sudugunde parmaklarınla ıyıce yedır.. ılacı saclaada kacıdıgında (ıllakı oluyo :))) saclada sertlesme yapıyor.. yapıs yapıs bı seklı oldugu da dogrudur.. ben gayet memunum su anda..
ManiFesTo
10-04-2007, 12:51 AM
Arkadaşlar spectran DNC yi kullanan arkadaşar lütfen edindiğiniz tecrübeleri burada detaylı bir şekilde bizlerle paylaşınız.
Kolay Gelsin.
sağol polat arkadaşım aydınlattın beni .gerçi sertleşmeside ii oluyor biyerde şekil alıyor saç. dolgun gösteriyor. 1-2 ay geçsin olumlu yada olumsuz görüşlerimi paylaşacam. bide çabuk emilmesi süper . sürdükten sonra 2 dk içinde emiliyor...
kalem7033
10-04-2007, 12:35 PM
BU spectral IN GERÇEKTEN FAYDASI OLUYORMU YAA..
LaRocque
10-04-2007, 01:01 PM
Faydası olcağı şüphesiz,çünkü içeriği çok zengin,içinde ne ararsan var (minoxidil,retinol,aminexil sp94....) ama fiyatı çok fazla yaaa.Ne biliyim insanın elini yakacak cinsten.Fayda maliyet analizini ya da fiyat performans oranını bu ilacı kullanan arkadaşlardan bekliorum,acaba gerçekten o fiyatı hakediyo mu,yoksa rogaineden sadece birazcık mı üstün?
denizka
10-04-2007, 02:35 PM
Demek şakaklarda ve ön bölgelerde bile etkili olabiliyor diyorsun..Ben propecia ve rogaine kullanıyorum.Spectral dnc alsam onu da sadece şakakalrda ve ön bölgede kullansam sanırım 1,5 ay kadar falan gidebilir.Gerçi emin değilim kutusu gayet küçük görünüyor.Peki sizce propecia+rogaine+spectral dnc mi kullanmak daha iyi olur yoksa propecia+rogaine+procerin mi??
sepectral heyecanlandım simdi.birisi yanda saçmı cıktı dedi:)gözünüzü seveyim bi etki gören varsa abartmadan desin.
pahalı ama ben alsam sadece öne sürerim yarım doz tepeye arkalarada yarım doz rogaine.böylece 2 ay gider bi spectral.ama para vermek istemiyotrum o kadar verebilecek olan varsa sadece öne sürmesi yeterli arkayo rogaine halleder.amaç çok harcamamak.
45 günde saç ciktı diyen arkadasın problemide ciddi boyutta değildi galiba rogaineden çok bi farkı lacağını zannetmiyorm.
valla arkadaşlar ben 6 ay rogaine kullandım hiç aksatmadan. fakat hiç bir yararını göremedim.(heralde sahte üründü) sonra silicium44 die bi losyon ve şampuanını kullandım 3 ay boyunca o biraz etki etti ama sadece dolgun gösteriyordu saç tellerini. ondan sonra anagen ampul kullandım 3,5 ay boyunca. sanki anagen biraz yavaşlatmıştı. ama anagenle birlikte proscar 1/4 e başladım . yani omu yaradı proscarmı muammadaydı. anageni bıraktım. prosgara yakalaşık 5 aydan beri devam ediyorum. prosacarı kullanacam elimden geldikçe. bakalım spectral dnc yede başladım en az 6 ay bunuda kullanacam bakalım ne olacak. eyer oda işe yaramazsa çamaşır suyuyla yıkayacam saçlarımı ondan sonra ilaç kullanacak saçta kalmayacak bölece param boşa gitmeyecek..:)
denizka
10-04-2007, 05:22 PM
son cümledeki fikrini tuttum :)
MORDOR
10-04-2007, 06:57 PM
yaklasık 1,5 aydı spectal dnc kullanıyoum.. ama tabı popecıa ıle beaber.. ve sam puan olaak kanozol kullanıyorum..ek olaakta sımdı bıotıne gectım.. bol bol yesılcay.. benım sacalım yanladan hafıf acık ve seyelme vadı.. en basta ınce zayıf tellı saclar.. dokulmeye devam ettı.. ama 45 gun sonuda hıc sac cıkmayan anlımı yanalında sac cıkmaya basaldı hemde kalın tellı.... ben dnc yı damlalıgı ıle kullanıyoum.. ılacı surerken sac dıpleıne sumeye tabı saclı bolgede.. dıkkat et.. sacsız bolgeye ılacı sudugunde parmaklarınla ıyıce yedır.. ılacı saclaada kacıdıgında (ıllakı oluyo :))) saclada sertlesme yapıyor.. yapıs yapıs bı seklı oldugu da dogrudur.. ben gayet memunum su anda..
arkadaslar benım kafamın arkatarı teepde dokulme yok.. zatem.. sadece on tarafta seyrelme ve yan larda acılama var sakaklarda.. 1,5 aydır propecıa + dnc spectral kullanıyorum.. sakaklarımda sag tarafta 5 kalıntel sol tarafta 8 kalıntel olutu.. ve yanlarga termal ınce kıllar cıktı.. onalrında ılerıde saca donusecegını umu yorum.. ama daha baska bı mesajdada belırrıtıgım gıbı propecı a ve dnc ye baslamadan evvel.. 1 ay revıgen losyon ve tablette kullandım..
yanı 2,5 ay sonunda sac olustu... ben sadce on taraflara ve ynalara ılacı suruyorum..
tamburali
10-04-2007, 08:29 PM
yanı 2,5 ay sonunda sac olustu... ben sadce on taraflara ve ynalara ılacı suruyorum..
hayr 1.5 ay sonra oluştu. ;)
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.