Orijinalini görmek için tıklayınız : Minoxsidilin
kalem7033
10-03-2007, 10:24 AM
Hocam saçlarım biraz uzun olduğu için minoxidili 1ml gr değilde 2mlg sürüyorum. Bazen daha fazla. Mesela sabah sürdüğümde Öğleden sonra saçlarım tozlanmış gibi oluyor.Elimle saçımı oynadığım zaman baya toz çıkıyor gibi oluyor. Ben minoxidili fazla sürmemden dolayı olduğunu zannediyorum. Bunun neden olduğunu bilen varmı. HOCAM ÖZELLİKLE CEVABINIZI BEKLİYORUM..
tamburali
10-03-2007, 03:46 PM
minoksidili saçlarına sürmüyorsun degil mi?
İrşad
10-03-2007, 04:00 PM
kardeş benim bildiğim bu şikayetler fazla kullanan herkeste oluyor. sen saç derisine değil de saça sürersen (ki bu maalesef elinde değil saçın uzun) bu durum vuku bulur, bulması normaldir....................ayrıca bunda kötü birşey yok ki................
tamburali
10-03-2007, 05:54 PM
öncelikle minoksidili saça sürmenin hiç bir faydası yok.
eger bu köke sürdügün halde bir miktar saça geliyor ve o yuzden oluyor diyorsn betnovate kulalnım dozunu arttırman lazım bdiye düşünüyorum. Ama habibullah hocayı beklemek lazım
MARE NOSTRUM
10-03-2007, 07:57 PM
Öğleden sonra saçlarım tozlanmış gibi oluyor.Elimle saçımı oynadığım zaman baya toz çıkıyor gibi oluyor. .
bence bunun nedeni acnelyse yada tretin kullanıyorsan ondan dolayı.yenilenen saç derisi kepek gibi dökülüyor ufak ufak ondan olmalı
Habibullah
10-03-2007, 08:43 PM
mare nostrumun dediği gibi. ciltte hafif soyulmalar kepek şeklinde dökülüyodur. çok da sıkıntı yapmıyorsa aynen devam edin. yapıyorsa tedavi miktarını azaltın..
kalem7033
10-04-2007, 10:26 AM
mare nostrumun dediği gibi. ciltte hafif soyulmalar kepek şeklinde dökülüyodur. çok da sıkıntı yapmıyorsa aynen devam edin. yapıyorsa tedavi miktarını azaltın..
Hocam kepeklenme veya pullanma gibi birşey değil; galiba fazla sürdüğüm için saça geliyordu. Mesela sabah sürdüğümde saça gelen minoxidil akşama doğru toz gibi saçta belli oluyor. Hani elimle saçımı oynadığım zaman kalkan tozu göre biliyorum o derece yani..
MARE NOSTRUM
10-04-2007, 05:32 PM
minoxidil kuruyunca kireç gibi toz oluyor.ondan olabilir belki saçına geliyorsa
Habibullah
10-04-2007, 09:03 PM
baz madde kalitesizliği olabilir...ben ilk kez böyle bir şikyaet duydum. kullanan diğer arkadaşlar yorum yapmalı.
kalem7033
10-05-2007, 08:31 AM
baz madde kalitesizliği olabilir...ben ilk kez böyle bir şikyaet duydum. kullanan diğer arkadaşlar yorum yapmalı.
yoksa benim minoxidil sahtemi hocam....!
Habibullah
10-05-2007, 11:34 PM
o kadar net bi şey söylemek zor..şimdilik devam edin..
kişisel deneyimim su:sahteler su gibi hiç bişekilde kalıntı bırakmıyor.saçın uzun ve cok miktarda sürdüğün iin kalıntı kalıyor saçta.orjinal rogaine kutusunun kenarına damlasın mesela kuruduğunda kireç gibi kalıntılaR kalıyor.ilaca kutusundayken bak.tam su gibi berrak ve saydammı?yoksa hafif beje mi kçaıyor bulanıkmı?benim kişisel deneyimlerimden yola cıkarak buldupum bi ayırt etme yöntemi.yazarsan sevinirim?
kalem7033
10-09-2007, 04:18 PM
kişisel deneyimim su:sahteler su gibi hiç bişekilde kalıntı bırakmıyor.saçın uzun ve cok miktarda sürdüğün iin kalıntı kalıyor saçta.orjinal rogaine kutusunun kenarına damlasın mesela kuruduğunda kireç gibi kalıntılaR kalıyor.ilaca kutusundayken bak.tam su gibi berrak ve saydammı?yoksa hafif beje mi kçaıyor bulanıkmı?benim kişisel deneyimlerimden yola cıkarak buldupum bi ayırt etme yöntemi.yazarsan sevinirim?
Ben iran ürünü minoxidil kullanıyorum. Baktım ben daha önce konusu geçmişti, ama benim kullandığım ürün şeffaf.
MARE NOSTRUM
10-09-2007, 05:24 PM
hiç bir şekilde rengi su gibi olanlar sahte manasına gelmez şöyle ki bende foam var oda su gibi oluyor köpükten sonra.ayrıca iran malı minoxidlde kullanıyorum oda su gibi berrak ve kapağının yanı kireç gibi hep iz.foamında kapağının içi beyaz kireç gibi.içine sıktığım için
glos7777
10-09-2007, 06:59 PM
bazı rogaine ve minoxidil kutularının yanında spray de veriliyo spray i yokmu ? tak sporayi öyle sık deriye ?
MARE NOSTRUM
10-09-2007, 11:31 PM
foamlarda yok zaten.ama iran malı minoxidilde damlalık şeklinde aparatı var.foam bana rahat geliyor kapağa sıkıp sürmesi
kalem7033
10-10-2007, 08:06 AM
Ya bu sahtemi değilmi muhabbeti insanı ayrıca bi strese sokuyor... Ama konuşmadanda olmuyor ki....
MARE NOSTRUM
10-10-2007, 09:14 AM
herkesin kendine göre bir sahte tanımı var:) kimi rengi kimi kokusu kimi aparatı kimi kutusu üzerine
elrunks
10-10-2007, 10:00 AM
eheh ki mi kendinde işe yaramayınca sahte diyor çıkıyor işin icinden ;)
kalem7033
10-10-2007, 11:17 AM
eheh ki mi kendinde işe yaramayınca sahte diyor çıkıyor işin icinden ;)
mutlu gördüm seni elrunks, sende işe yaradı galiba..
elrunks
10-10-2007, 11:36 AM
mutlu gördüm seni elrunks, sende işe yaradı galiba..
..ben kısa vadede bir cozum ummuyorum insanlar bugun kafaya surdum yarın çıkacak diye umuyorlar (tabii bir bakıma haklılar o kadar para bayılıyorlar bu işe ve verimini en kısa surede almak istiyorlar), bir de her ilaç her bünyede aynı etkiyi gosterecek diye bir kaidede de yok ( o zmn ilaclarda %100 etki ibaresini görürdünüz, ama %80 max anca görüyoruz)
bunun için birşeye başlayınca fazla umutlanmadan ama hedeften sapmadan istikrarlı yürümek şart. bu süreçte psikolojinin önemini biliyorum. kendimizi iyi motive etmeli ve savaşın uzun soluklu oldugunu daha bastan kabul etmeliyiz.
ali27
10-15-2007, 05:59 AM
2 yada 3 sene önce yalnış hatırlamısam minoksidil kullandım 2 günde bir bilmem faydalı oldumu olmadımı anlayamadım bu minoksidilden en fazla faydayı nasıl görebiliriz neyle beraber ve nasıl kullanarak
elrunks
10-15-2007, 11:29 AM
aslında minox başlı başına fayda yaratıyor ama biz etkiyi hızlandırmak için kombinasyonlara gidiyoruz arkadasim.
ali27
10-15-2007, 12:34 PM
bu kombinasyonlar isimlerini falan verebilirmisin kardeş ben yeniyim sitede minoksidili yanılmıosam 2 sene önce 2 günde bir kullandım kombinasyonlar derken o sivilce kremi var o falanm ı berabermi sürülüo bunlar minoksidille seyrek alanlarda faydalı oluyorlarmı
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.