PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Minox + proscar :(

yaramaz89
09-12-2009, 09:06 AM
ARKADAŞLAR BEN 20 GÜNDÜR PROSCAR FORTE BİOTİN TRETİN AZALDERM ÇİNKOYADA DÜN BAŞLADIM... İLK 10 GÜN SAÇLARIMIN DÖKÜLMESİ DURDU ÖZELLİKLE SON 3 4 GÜNDÜR FELAKET Bİ DÖKÜLME VAR ENDİŞELENDİM BİRAZ MİNOX UN ETKİSİ HERHALDE ... NORMALMİ??? yaş=19 20

FORTE
PROSCAR 1/5
BİOTİN SOLGAR
ÇİNKO ZNC SOLGAR
KONAZOL VE ORGANİCİUM ŞAMPUAN...

hasankundak
09-12-2009, 09:22 AM
Evet normal minoxu yeni başladıysan ilk başlarda hızlı dökülme başlar endişelenme gerek yok dökülenden daha fazlası çıkacaktır. Yaşında çok genç doktora test yaptır genetikse ise zaten bu yaşta çok iyi sonuç alırsın

EMRE_EE
09-12-2009, 11:06 AM
Bu yaşta başlaman doğru değil proscara bunuda söyleyim Çok erken yaş 23-24 yaşoından evvel başlamasaydın Keşke...

jason123456
09-12-2009, 11:22 AM
selam arkadaslar bunu yazmam ne kadar doğru bilmiorum ama kendimi yazmak zorunda hissettim belkide cogumuzda bilioruzda bunu amerikada bu proscardan etkilenipte bıraktıktan sonra bile kötü yan etkilerinden kurtulamayanlar bi site kurmuş propeciasideeffects die özelliklede 18 li yaslarda kesinlikle önerilmior sizler ne diosunuz bu konu hakkında bu riske deger mi

Nedim_Batu
09-12-2009, 11:23 AM
ben 20 yaşındayım aldım bunsuz olmuyor malesef... bırakınca kesinlikle yan etkileri bitiyor 10 kişiye sordum bunu 1 ay da biten de var 1 haftada da...selam arkadaslar bunu yazmam ne kadar doğru bilmiorum ama kendimi yazmak zorunda hissettim belkide cogumuzda bilioruzda bunu amerikada bu proscardan etkilenipte bıraktıktan sonra bile kötü yan etkilerinden kurtulamayanlar bi site kurmuş propeciasideeffects die özelliklede 18 li yaslarda kesinlikle önerilmior sizler ne diosunuz bu konu hakkında bu riske deger mi

lastmorn
09-12-2009, 11:32 AM
daha bir ay dökülebilir o saçlar minox başklangıçta dökülmeyi arttırır

Nedim_Batu
09-12-2009, 12:52 PM
gayet normal kardeş bende de aynı sorun var.. dert etme gelir yenisi...

pardus
09-12-2009, 02:05 PM
selam arkadaslar bunu yazmam ne kadar doğru bilmiorum ama kendimi yazmak zorunda hissettim belkide cogumuzda bilioruzda bunu amerikada bu proscardan etkilenipte bıraktıktan sonra bile kötü yan etkilerinden kurtulamayanlar bi site kurmuş propeciasideeffects die özelliklede 18 li yaslarda kesinlikle önerilmior sizler ne diosunuz bu konu hakkında bu riske deger mi

cok ağır bir bedel ben kullanılmasına taraftar degilim çünkü hergün kullanmak gerek !!! ben de kullandım ve sorun yaşamadım aslında ama psikolojimi cidden bozmuştu hep stres içinde kaldım, proscar cidden psikolojiyi bozuyor nasıl bir hapsa:(

benim bir arkadaşım var şişmandı baya bi bi hap buldu 2 hafta harbiden kilo verdi ama hapın yan etkilerinde intihar egilimi yaratır diyordu hapı bıraktı sonunda sonuç yine kilo. bu tip haplar bence dr kontrolunde alınmalı.

pardus
09-12-2009, 02:18 PM
aboooo ben bu siteyi daha öncede biliyordum ama hiç google translate yapmak aklıma gelmemişti :( okuyun cat pat da olsa
http://www.propeciasideeffects.com/index_files/Page688.htm

drmalibusucks
09-12-2009, 03:11 PM
cok ağır bir bedel ben kullanılmasına taraftar degilim çünkü hergün kullanmak gerek !!! ben de kullandım ve sorun yaşamadım aslında ama psikolojimi cidden bozmuştu hep stres içinde kaldım, proscar cidden psikolojiyi bozuyor nasıl bir hapsa:(

benim bir arkadaşım var şişmandı baya bi bi hap buldu 2 hafta harbiden kilo verdi ama hapın yan etkilerinde intihar egilimi yaratır diyordu hapı bıraktı sonunda sonuç yine kilo. bu tip haplar bence dr kontrolunde alınmalı.

konunun amacı değil ama yeri gelmişken söylemek istedim.
1 seneden biraz fazla finasteride kullandım.
bazı şeyleri çok okuyup kafanızı yormayın.psikolojik olarak şartlanmak da olmayacak şeyler doğurabilir.beynimizin bazı güçleri var bilimin henüz açıklayamadığı.
o nedenle çoğu zaman yazmak istemedim ama çoğu insan bu gibi sitelerdeki yazıları yalan sanıyor yada kulak asmıyor...
ben kendim bizzat bu yan etkileri ciddi ciddi yaşadım.
sabah ereksiyonu hiç olmadı.gündüz kendiliğinden gelişenlerde hiç olmadı.
penisimi eskisine nazaran güçsüz ve eriyor gibi hissediyordum.
ilişkide aldığım haz yarıdanda aza düştü.
ejekülasyon sırasındaki tazzik kayboldu.
performansım çok çok aşağılara düştü.

bunları kimseyi korkutmak ve yanıltmak amacıyla yazmadım.buna yemin ederim eğer inanacaksanız.
bırakınca zamanla herşey düzeldi.birçoğu bir iki haftada düzeldi.1.aya doğru herşey normale döndü.çok daha açık ve net olarak bazı şeyleri yazarım ama bu forumu herkes okuyor ,seviyesini bozmuş gibi olabili,rdim..
lütfen doktor reçetesi olmadan kullanmayın.yani doktorunuz önerirse kullanın.
dip not ona rağmen yan etki gördüğünüzü hissederseniz ısrarla doktorunuza yeniden görününüz ve durumunuzu anlatınız..
hepinize bol sağlıklı günler.

pardus
09-12-2009, 03:22 PM
evet bende 1 seneye yakın içtim ve bu esnada cok zorlandım cidden tavsiye etmem.

drmalibusucks
09-12-2009, 03:24 PM
şimdi zorlanıyormusun :p

abi beğendin mi hediye mi?kullanıyormusun?ohh valla aldın malı hiç selam sabah yok.siz ist.lular yokmusunuz beni mahvediyorsunuz:)

nihat4646
09-12-2009, 03:24 PM
drmalibusucks yaş kaç sizin doktor kontrolündemi aldınız finansteridi. Sizinkide pskolojik olmasın sonuçta bırakınca geçeceğine inandıysanız sonra geçtiğini hissedebilirsiniz.Ve yan etkiler sizdede pskolojik olmasın

drmalibusucks
09-12-2009, 03:26 PM
drmalibusucks yaş kaç sizin doktor kontrolündemi aldınız finansteridi. Sizinkide pskolojik olmasın sonuçta bırakınca geçeceğine inandıysanız sonra geçtiğini hissedebilirsiniz.Ve yan etkiler sizdede pskolojik olmasın

her saniye doktor kontrolünde :)

nihat4646
09-12-2009, 03:27 PM
O nası OLuyor :) Doktormusun sen yoksa :)

drmalibusucks
09-12-2009, 03:30 PM
nihatcım sen beni bırak yazdıklarıma bak.
psikolojik olan şeyi buraya bu şekilde yazmayacak kadar ince hassas ve bilgiliyim.rahat ol sen.anlatılan deneyime bak ok?

pardus
09-12-2009, 03:32 PM
ali valla seni bekliyoz abi istanbula olmadı bir süpriz olursa ankara ya ben gelirsem hastaneye ugrayacagım yanına , maxı da allah razı olsun kullnıyorum

rogaine kuruyunca+ bide onu sıkıyom kafaya bitişik atış yapıyom yani :) bende cınlama filan olmadı ama acaip bi dökülme vardı bu ara azaldı yanlız alltan bi saç geliyor görmen lazım ali yakın cekimde meydana cıkıyor durumm

drmalibusucks
09-12-2009, 03:36 PM
ooo çok güzel valla inş. saça dönüşür o tüyler.
yalnız abi şu parantez içindeki kelimen sanki biraz seviyemizi yanlış anlatıyor gibi.ha ben anlıyorum seni ama tanımayanlar? ;)

nihat4646
09-12-2009, 03:36 PM
nihatcım sen beni bırak yazdıklarıma bak.
psikolojik olan şeyi buraya bu şekilde yazmayacak kadar ince hassas ve bilgiliyim.rahat ol sen.anlatılan deneyime bak ok?

Ben Rahatım Zaten Sizde rahat oLun ok ?

hasankundak
09-12-2009, 03:39 PM
Hocam sanırım benim anladığım yaş ilerledikce insanın performansı düşüyor çoğu şeyde bide bu proscar gibi ilaçları kullanıyorsan yan etki olarak baya ortaya çıkıyor. İlaçın yan etkilerini düşünerek ilaç kullanmak pisikolijik olarakda tetikliyor.

Ereksiyon problemlerinin ilacı bir tarafa bırakalım proscar kullanmayan biri için söylüyorum arkasında pisikolojik nedenlere yatmaktadır. Bide bu yan ilaç etkileri düşürnüksek bazı şeyleri tetikliyor olmucak birindede ereksiyon sorunu başlıyor.

Bence pisikolojiyle böle sorunları kolaylıkla aşabilirsiniz. Yeterki içinizdeki aslanı ürkütmeyin herşey kafada ve beyinde bitiyor. Burdaki yan etkiler konusunu artırtıkca kendimizi dinleyip pisikolojik sorunlar yaratabiliriz.

nihat4646
09-12-2009, 03:44 PM
Yaşı 20 civarında başlayan insanlar bu yan etkilere pek maruz kalmıyor diye gözlemledim ancak ileri yaşlardaki insanlarda bu yan etkilerin görülmesi daha bariz diye görüyorum.Şimdi biri çıkıp demesin benim yaşım 30 görmedim yan etki diye böyle gözlemledim.Yaşda yan etkilerin görülmesinde bir etken bence.

drmalibusucks
09-12-2009, 03:47 PM
O zaman yazıyım açıkça.
Cinsel performansım normal bir erkeğe göre üstün sayılır.gecelik performans yapabilecek kadar iyiyim.(normalde 5 ilişki bazen 6-7 oluyor)
şimdi bana söylermisiniz mantık kuran arkadaşlar bu psikolojikmi?
1 e inmesi?
Hemde aartması gerekn kişiler varken karşımda?

Yahu diyorum ki buraya yazmam ben kanıtlamadan bazı şeyleri.sizler at gözlüğü takmışsınız.ben size ne diyim.
Yan etki görenler bıraksın diye yazdım zaten.herkes görmez bu yan etkiyi.
Rahat olun derkende psikolojik olarak dedim.
Iyilik de yaramıyor mu yoksa?

nihat4646
09-12-2009, 03:51 PM
İyide sana gördüğün yan etkiler pskolojik diyen yokki sadece yaş olarak genç olan kişiler bu yan etki konusunda biraz daha şanslı diyorum.Yan etki görmeyecek demiyorumki genç kişiler Görenlerde var tabiki ama görmeyenler genç insanlarda daha belirgin diyorum.Siz bu yan etkiyi görmüşsünüz size birşey diyen yokki zaten.

drmalibusucks
09-12-2009, 03:57 PM
NİHAT bey ben de size demedim ki zaten.bir arkadaşımız psikolojik olabilir demişya.
yani olmuş birşeye kendinizi kandırmak için şöyle böyle olabilir dersek herkesi yanıltmış olabiliriz.o açıdan biraz daha detaylandırmak istedim.
hadi bakalım gençler herkese iyi günler...

hasankundak
09-12-2009, 04:04 PM
hocam bu konuda size sonuna kadar katılıyoruz zaten elbetteki bazı şeyleri göz ardı edemeyiz. Bizim sorunumuz bu yan etkilerini nasıl azaltabiliriz tamamen vucud kimyasında bir değişiklikten dolayımı yoksa pisikolijik nedenlerden mi oluşuyor bu yan etkiler onu çözmek onu azaltabilmek. Dediğiniz gibi ilaç kimyasal yapısından kaynaklanıyorsa yapacağımız birşey yok kabullenmek zorundayız ama pisikolojik ise bunu en aza indirmeye gayret etmemiz gerekmiyormu

Benimde ilaça bağladığım sıkıntılar olmuşdu sürekli yaşadığım bir ilişki monotonlaşmışdı ama yeni bir ilişkiye başlayınca içindeki aslan tekrar ortaya çıktı şimdide bir ikileme girdim ben yan etki gördüm mü diye

saclarımdokuluyor
09-12-2009, 04:27 PM
Bende aylarca proscar kullandım göğüs büyümesi ve diğer yanetkiler oldu bıraktım bidahada kullanmayı düşünmüyorum 3 kutu duruyo,

Elma suyunda karıştırıp kafaya sürmeyi düşünüyodum onada cesaret edemedim,şimdi 6 kutu forte var her kutuya 3-4 tane proscar atıcam bakalım nolucak.

Bazı ilaçların içinde minox ve finasterid karışık olabiliyo.

drmalibusucks
09-12-2009, 04:30 PM
hasan bey;
bunu dallandırıp budaklandırmaya gerek yok.psikolojik veya değil,
eğer ki şu an yan etki hissediyorsan veya varsa ilaç kullanımını bırakıp doktora görünmen gerekir.bu olay bu kadar basit.

sebebinide doktorunuza sorabilirsiniz.siz psikolojikmi yoksa gerçekten ilaca bağlımı bunu anlayamazsınız.size bir placebo ilaç verilir ,sizin haberiniz olmayacak tabikide, işte o zaman anlaşılır:)

gerektiğinden fazla yazdım bence bu konuya,son mesajımda bu olsun.herkese geçmiş olsun.

hasankundak
09-12-2009, 04:33 PM
Biraz tuaf benzetme olacak ama bana kızanlar olabilir kimsede beni yanlış anlamasın

Uzun süredir proscar kullanıyorsunuz yan etkileri görüyorsunuz hiç olmadık zamanda yeni ilişkeye başlıcaksınız karşınıza yeni biri çıktı aşağıdaki bir hatun çıktı kafanızda canlandırarak yan etki pisikolojik anlamda gidermezmi bide hocam gecede 6-7 demişsiniz ben gecelik 6-7 yapsam herhalde 2'şer 2'şer atardım proscarı normala dönmek için:)

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GalleryImages/Güzele%20Bakmak%20Sevap/En%20seksi%20sarışınlar/1111.jpg

isc0rpitx
09-12-2009, 04:38 PM
Bende aylarca proscar kullandım göğüs büyümesi ve diğer yanetkiler oldu bıraktım bidahada kullanmayı düşünmüyorum 3 kutu duruyo,

Elma suyunda karıştırıp kafaya sürmeyi düşünüyodum onada cesaret edemedim,şimdi 6 kutu forte var her kutuya 3-4 tane proscar atıcam bakalım nolucak.

Bazı ilaçların içinde minox ve finasterid karışık olabiliyo.

Proscar tableti minoxun içine mi atacan ?

saclarımdokuluyor
09-12-2009, 04:41 PM
Evet 3 tane.

karabalcan
04-20-2010, 11:01 AM
Biraz tuaf benzetme olacak ama bana kızanlar olabilir kimsede beni yanlış anlamasın

Uzun süredir proscar kullanıyorsunuz yan etkileri görüyorsunuz hiç olmadık zamanda yeni ilişkeye başlıcaksınız karşınıza yeni biri çıktı aşağıdaki bir hatun çıktı kafanızda canlandırarak yan etki pisikolojik anlamda gidermezmi bide hocam gecede 6-7 demişsiniz ben gecelik 6-7 yapsam herhalde 2'şer 2'şer atardım proscarı normala dönmek için
Mahuahuhau aynen hasan. Adam utanmasa gecede 6-7 kez HİÇ ÇIKARMADAN diyecek... :D:D:D:D

ayan
04-30-2010, 04:22 AM
:d
psikolojik yan etki madem okadar etkili oluyo surekli sac ciksin diyelim sac ciksin:d
afedersiniz de bugune kadar cinsel sorun yasamayanlarin ilactan sonra yasamasi normal mi?