PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kiloluk Minoxlar Konsantre Minox

hasankundak
08-14-2009, 11:42 AM
Bu minox neden kiloluk satmıyorlar ki bir tanede kimyager bize yardımcı olsunda getirelim yoksa bizim paranın suyu çekti birtane türk ben bu işi yaparım demez mi acaba 45 TL minox satıyorlar bu kadar para verilir mi her ay ceyrek altın parası bu konuyu devlet el atmalı satsalar kiloluk konsantre yapıp kafamıza sürelim şişeye girince yüzde %1000 fiyatı artıyor. Biri bizi bu kan emicilerden kurtarsın.

Minox hammadesini satan firmalar

http://www.alibaba.com/trade/search?SearchText=minoxidil&Country=&CatId=0&IndexArea=product_en&ssk=y

LUCIEFER
08-14-2009, 12:10 PM
çin malı bunlar :D

hoş bizim kullandıklarımızda belkide burdan alıp sıvılaştırıyodur ama nasıl sıvılaşır neyle karıştırmalı onu iyice bilmek lazım....

ayrıca gümrük paketi açtığında kesin analize yollar ve işler çooooook uzar....

snopysn-84
08-14-2009, 12:19 PM
bu yuzden baslayamadim su minoxa almasi bi dert surmesi bi dert tek umudum finans

hasankundak
08-14-2009, 12:22 PM
Turkiyedeki türkiyede amerikadaki amerikada mı üretiyorlar cin dediğin firmalar portföyünü incelersen nerelere ihraçat yaptığını Amerika avrupa gönderiyorlar. Bizim adidaslar sony cinde üretiliyor

LUCIEFER
08-14-2009, 12:26 PM
Turkiyedeki türkiyede amerikadaki amerikada mı üretiyorlar cin dediğin firmalar portföyünü incelersen nerelere ihraçat yaptığını Amerika avrupa gönderiyorlar. Bizim adidaslar sony cinde üretiliyor

bende onu dedim zaten dikkat edersen... minimum satış 1 kilo posta gümrüğünde 500 gram ağırlığın üstü açılır... ne olduğu belirsiz beyaz bir tozu görünce anında teste yollanır ve işler çok uzar..... 500 gram altında yollayan ve kalitesi iyi bir satıcı bulunursa olabilir.... birde kimyager yardımcı olacak tabi... kaça kaç oranda alkol yada herneyle çözüleceğini....

hasankundak
08-14-2009, 12:27 PM
Süt üreticileri isyan bayrağını çekmişdi geçenlerde Türkiyedeki gıda devleri cinden süt dozu getiriyorlarmış o yediğimiz çikolatalarda hakiki inek sütü değilki hepsi cinden gelen süt tozu

LUCIEFER
08-14-2009, 12:31 PM
evet ama birçoğunda da kansorejen ve zararlı kimyasallar tespit edildi... onun için nasıl güvenebilirzki ?

hasankundak
08-14-2009, 01:00 PM
O amerikan marka minox bence hepsi cinden alıyorlar ama onlar bu işi yapabiliyorlar. Zaten bende türk kimyagerleri yokmu bu işi yapabilicek dedim. Alıp süt dozları gibi suyla karıştırıp içelim demedim ama olsada fena olmaz 1 kg minox suyla karıştırsak 5 litre yapar. Herhalde bana 3-4 yıl yeterdi cinde bu 1 kg. olsa olsa en fazka 5 $ falandır. Yani bu işte ÇOK GÜSEL PARALAR VAR müdür.

mert023
08-14-2009, 01:12 PM
kovadaki kiloluk minoxa kafayı banacan öyle biraz beklyecen...sonuç süper...

hasankundak
08-14-2009, 01:31 PM
Bence tütsüsünü yapmak lazım akşama kadar damarların geniş geniş otur

turksistem26
08-14-2009, 03:06 PM
kovadaki kiloluk minoxa kafayı banacan öyle biraz beklyecen...sonuç süper...

:d:d:d:d:d:d:d:d

mert023
08-14-2009, 07:08 PM
kiloluk mintaks gel vatandaaaşş geelll....ne günlere kaldık ya...o kadar çok gerizekalı var ki...

hasankundak
08-14-2009, 08:24 PM
kiloluk mintaks gel vatandaaaşş geelll....ne günlere kaldık ya...o kadar çok gerizekalı var ki...

İleri zekalı arkadaş kime geri zekalı dediğini öğrenebilirmiyim ama senin bu lafı durduk yere dediğine göre en geri zekalı sensin herhalde bize iyi birşey söylede aptal olmadığını inanalım

hasankundak
08-14-2009, 08:58 PM
Kan emiciler ortaya çıkmaya başladı bizde 30 yıl geride olan suriye minox yapıyor. Biz diyoruz bir türk kimyager çıksın şu minox yapsın bu 200 ml minoxları 30-40 Tl. minox satıyorlar ÇOK FENA KAZIKLIYORLAR diyorum adamın biri geri zekalı diyor. Lütfen minoxidil satıcıları bu konuya yorum yapmasınlar çok belli ediyorlar kendilerini

Bırakın 200 ml minox 30 TL 30 kg. minox okadar para etmez.Ayıp olmasın diye silmişdim yeni icadı DÖTEXİNLERİ bizim milletmizi çok yuttururlar bizler dötexin almaya devam ederiz artık

mert023
08-14-2009, 09:44 PM
arkadaşım sen resmen kaşınıyorsun....gerizekalı lafımın sonuna kadar arkasındayım....hemen hemen aynı şeyi söylüyoruz minox konusunda seninle aynı fikirdeyim ama bu piyasayı bilmene rağmen fiyatlardan haberin olmana rağmen ülkeden haberin olmana rağmen kalkmış kiloluk konsantre minoxtan bahsediyorsun....deterjan sanki mubarek....bana aptalca geldi bu benim fikrim....gerçi forumda o akdar gerizekalı var ki aptalca şeyler yazıp forumu işgal eden...kiloluk minoxlar yok bimem saç çıksın diye amuda kalkanlar...türk aklı desem bu sefer millet yanlış anlayacak benii...en iyisi mi sen artık saçmalama....üstü kalsın....

mert023
08-14-2009, 09:47 PM
söyleyelim rogaini çıkaranlara türkler için kiloluk minoxlar yapsınlar...yada suriyeden acaba saf minox mu diye debelenip duracağın kiloluk minoxlarla uğraş istersen....tütsü için....iyi gelir beynine...

mert023
08-14-2009, 09:52 PM
kiloluk minox satacam diye kolaya kaçan türk kimyagerleri de yanında bonus sana...

pardus
08-14-2009, 10:49 PM
arkadaşım sen resmen kaşınıyorsun....gerizekalı lafımın sonuna kadar arkasındayım....hemen hemen aynı şeyi söylüyoruz minox konusunda seninle aynı fikirdeyim ama bu piyasayı bilmene rağmen fiyatlardan haberin olmana rağmen ülkeden haberin olmana rağmen kalkmış kiloluk konsantre minoxtan bahsediyorsun....deterjan sanki mubarek....bana aptalca geldi bu benim fikrim....gerçi forumda o akdar gerizekalı var ki aptalca şeyler yazıp forumu işgal eden...kiloluk minoxlar yok bimem saç çıksın diye amuda kalkanlar...türk aklı desem bu sefer millet yanlış anlayacak benii...en iyisi mi sen artık saçmalama....üstü kalsın....

üslübünüz çok çirkin internet ortamında herkes bu siteye ulaşabilir ister begenirsiniz ister begenmezsiniz forum genelide size göre çok sayıda g...zekalı var demekle, bizi yeterli bulmayabilirisiniz onuda anlarız ama hakaret edemezsiniz

LUCIEFER
08-15-2009, 07:57 AM
bu konuda hiçbir gerizekalılık göremiyorum ben... zaten zerre girişimci ruhu olmadığından ve verileni alan bir toplum olduğumzdan dünyanın parasını ödüyoruz bu ilaca... ne kadar güzel bir laf söylemiş.. her ay çeyrek altın parası veriyoruz, gerçekten de öyle... işi bilen bir kimyagerin o kilolukları nasıl karıştırılması gerektiğini çıkıp söylese minoxidili nerdeyse bedavaya bile getirebiliriz.. bu gerizekalılık değil girişimcilik ruhudur.. sen ister gerizekalılık de ister salaklık... ama asıl gerizekalılık ve salaklık nasıl daha iyiyi daha ucuza getirebilirim diye düşünmeden koyun gibi paraları gömmektir....

hasankundak
08-15-2009, 07:58 AM
söyleyelim rogaini çıkaranlara türkler için kiloluk minoxlar yapsınlar...yada suriyeden acaba saf minox mu diye debelenip duracağın kiloluk minoxlarla uğraş istersen....tütsü için....iyi gelir beynine...

Tütsü espirisini anlayacak kapasiten yoksa senin dediğin gibi kovaya kafana sok kafana kan gitsin daha hala ne anlatmak istediğimi anlamamışın

ukala_boy
08-15-2009, 11:05 AM
Tartışmaya gerek yok arkadaşlar varmı aramızda kimyager arkadaşlar??

mert023
08-15-2009, 11:40 AM
okey fikrimi değiştirdim size katılıyorum...aynen böyle davem et arkadaşım....kiloluk konsantre minox ismini de minoxmatik koyarız sizinle başa çıkılmaz...bildiğiniz yolda devam edin

hasankundak
08-15-2009, 04:16 PM
Aziz Nesin %60 lık kesimi arttı sanırım bizler akıllanmadıkça çok şifa olsun diye arrakları kafamıza süreriz. Biride çıkar derse sen hiç paranla arrak gördün mü? Sanırım paramızla arrakı yiyoruz pardon sürüyoruz. Kimsede neden bukadar para ödüyoruz araklara amerikan minoxlara sormaz minoxmatik diyip alay eder geçeriz.

LUCIEFER
08-15-2009, 08:28 PM
zu hahaha arrrrakmı ???? :D

Habibullah
08-15-2009, 09:42 PM
Bu minox neden kiloluk satmıyorlar ki bir tanede kimyager bize yardımcı olsunda getirelim yoksa bizim paranın suyu çekti birtane türk ben bu işi yaparım demez mi acaba 45 TL minox satıyorlar bu kadar para verilir mi her ay ceyrek altın parası bu konuyu devlet el atmalı satsalar kiloluk konsantre yapıp kafamıza sürelim şişeye girince yüzde %1000 fiyatı artıyor. Biri bizi bu kan emicilerden kurtarsın.

Minox hammadesini satan firmalar

http://www.alibaba.com/trade/search?SearchText=minoxidil&Country=&CatId=0&IndexArea=product_en&ssk=y

* hammadde piyasasında bir kilo minoksidilin 3 dolar olduğunu duymuşluğum var.

LUCIEFER
08-15-2009, 09:45 PM
* hammadde piyasasında bir kilo minoksidilin 3 dolar olduğunu duymuşluğum var.

evet hocam hatta 2 dolar üreticisine sordum kargo hariç 2 dolar 1 kilosu kalite garantisi veriyor... kargoda 15 dolar civarı tutarmış

Habibullah
08-15-2009, 09:53 PM
bu pirdolin kadolin şampuanını üreten nusret beye minokslar çıkmadan çok önce önermiştim. önce bunu alıp üretin diye. alkolle karıştırılıyor .hepsi bu. şampuan yapmaktan daha basit.

bi zaman hacettepe tıp dergisinde bir yayın okumuştum. saçkıranı olan bir genci minoksidil tabletten hazırlanan sıvıyla tedavi etmişler başarılı olmuşlar. benim de hocam olan prof fikret kölemenin yayını idi. hacettepe hastanesinin eczacısının tabletten losyon hazırladığı anlatılıyordu..

LUCIEFER
08-15-2009, 09:57 PM
bu pirdolin kadolin şampuanını üreten nusret beye minokslar çıkmadan çok önce önermiştim. önce bunu alıp üretin diye. alkolle karıştırılıyor .hepsi bu. şampuan yapmaktan daha basit.

bi zaman hacettepe tıp dergisinde bir yayın okumuştum. saçkıranı olan bir genci minoksidil tabletten hazırlanan sıvıyla tedavi etmişler başarılı olmuşlar. benim de hocam olan prof fikret kölemenin yayını idi. hacettepe hastanesinin eczacısının tabletten losyon hazırladığı anlatılıyordu..

başlığa gerizekalı diyen arkadaşa duyrulur...

hocam peki bilginiz varmı minoxidil tozunu üreten çinli üreticiler var acaba onlardan alınırmı... avrupada da üretiliyormu bu minoksidil tozu yani hammaddesi ?

Habibullah
08-15-2009, 10:02 PM
daha fazla bilgim yok maalesef.

aaron_88
08-15-2009, 10:14 PM

yahu ne cok bos insan var su forumda..aferin mert023 devam et sen böyle yakında sana madalya vericez..hey allahım..

pardus
08-15-2009, 10:19 PM
yahu ne cok bos insan var su forumda..aferin mert023 devam et sen böyle yakında sana madalya vericez..hey allahım..

mert"in üslübü çok çirkindi! sonçta burası bir topluluk( genellemede olsa) kişi veya kişilere hakaret edilmezki! başka türlü kendini ifade etme yöntemleri vardır örnek cok saçma buldum diyebilirdiniz!

hasankundak
08-16-2009, 09:07 AM
1kg dan 5 kg minox çıktığını hesaplarsak 4-5 yıllık minoxil yapar kargosu diğer malzemeleri en kötü ihtimal 20 $ yuvarlarsak bile piysada aylık en ucuz minoxidil 20 TL hesaplarsak
baya bir kazık yediğimizi hesaplayabiliriz. Değeri 35 TL. minoxidili bizler 700 TL para ödüyoruz. Bu minox spectral rogaine forte alan varsa rakam 1400 TL ile 1800 TL arasında değişiyor. 35 TL.=1800 TL. Rakamlarla kozmatik sektörü bize geçirdikleri

LUCIEFER
08-16-2009, 12:20 PM
hasan ben araştırıyorum zamanım el verdiğince senin verdiğin linkteki üreticilerin iso belgeleri olanlara falan bakıcam... güvenilir birinden almak lazım.. birde 1 kilo değilde en az 500 gram yollatabilirsek gümrükte hiç problem yaşamayız. 1 kg ağırlık nedeniyle gümrükte açılır % 99....

hasankundak
08-16-2009, 07:19 PM
hasan ben araştırıyorum zamanım el verdiğince senin verdiğin linkteki üreticilerin iso belgeleri olanlara falan bakıcam... güvenilir birinden almak lazım.. birde 1 kilo değilde en az 500 gram yollatabilirsek gümrükte hiç problem yaşamayız. 1 kg ağırlık nedeniyle gümrükte açılır % 99....

Luciefer çalışmalarının sonuçunu bekliyorum kardeş yaparsan bizleri sevindirirsin boşver kim nederse desin sen uğraş kazanırsan çok şey kazanırsın kaybediceğin kazanacağın yanında hiçbirşey zorla biz türkleri girişimcilik ruhunu aşılamak lazım

mert023
08-16-2009, 09:07 PM
yürrü be hasan kim tutar seni...kiloluk konsantre minoxmatik...ne mutlu türküm diyene

hasankundak
08-17-2009, 06:33 PM
30 tl 5 yıllık minox yaparsa senin içinde minoxmatik yapar. Şampuan sabun yapmak bina altlarında yapan çok gördüm Ben sana türkiyedeki yapılan en kaliteli zeytinyağlı sabun tarifini göndereyim banyoda kullanırsın

Liseli Çocukların Dönem ödevi Zeytinyağlı sabun (Bak benden minoxmatik tarifi içine minoxta atarsan zeytinyağlı minoxlu sabun ismide minoxmatik

http://www.izlesene.com/video/haber-sabun-yapimi-odev/832804

Suriyedeki irandaki sabunların minoxlarda şampuanların böle yapılmış olabilir Tabi daha büyük tencereler kullanmışlardır.

mert023
08-17-2009, 08:14 PM
:) :) :)

messcall
08-17-2009, 09:35 PM
kesinlikle türk bir üreticininde el atması gerekiyor bu konuya yabancı sermaye her sektörde oldugu gibi bu alandada sömürüyor arkadaslar bizi...Hasan arkadasımıda ayrıca tebrik ediyorum eylemleri düşünceler getirir ,unutmayalım.Düşünmeyen toplum üretmeyen toplumdur ki Türkiyede yeterince var rica ediyorum bu şekilde fikri olan arkadasları edep dışı yorumlarla rencide etmeyin...Eline sağlık cok güzel bir paylaşım tesekkür ederim.

malborn
08-18-2009, 08:42 PM
ben hesap yaparım hacimce hesap hapıp %5 minoksidil içeren solüsyon yapabiliriz.

bi tek minoksidil in molekül formulu gerekli etil alkolun kini biliyorum. ama yanlız koruyucu koyamıycağımız için çok yapmamakta fayda var, bozulabilir. 1 haftalık filan yaparız.

drmalibusucks
08-18-2009, 10:25 PM
emu oil hem saça faydalı hemde çözünürlüğü sağlaması açısından düşünülebilir.
başka bir fikir:hazırda satılan losyonlar var içine birşeyler ekleyip istenilen karışımı yapmak için.onlarda araştırılabilir.
bir eczacıya da danışıp çözünebileceği solüsyon hazırlanabilir onada hazırlattıralabilir.
şu an aklıma gelenler bunlar.

Habibullah
08-18-2009, 10:45 PM
yıllar evveldi. bir dermatoloji toplantısında erkek tipi dökülmede finasteride propecia etkinliğinin tartışıldığı küçük bir salonda toplaşmıştık. bize deneyimlerini aktaracak hocamız 7 vaka takip ettiğini söyledi. sayı çok az geldi bana. sebeb de genel olarak finans idi. kutu başı 60-70 lira...kim sürekli kullanabilecekti?

ben tıbbi literatürde erkek tipi dökülmeye iyi geldiği varsayılan bir çok molekülden bahsedilmiş mesela ketoconazol azelaic acid çinko retinoik asit saw palmetto vb.... ama ciddi bir ileriye dönük çalışma yok dedim
bana alaycı bir bakışla siz yapın o halde dedi...

drmalibusucks
08-18-2009, 10:58 PM
hocam dermatologlar androgenetik dökülmeyi önemsiyorlar mı?7 vaka ile çalışması bile bence iyi.ben hiç öyle bir izlenim edinemedim camiada.saç dökülmesinde daha çok başarılı oldukları ve önemli gördükleri areata,telogen efflium vs.yanılıyor muyum acaba?

Habibullah
08-18-2009, 11:00 PM
yani bir şekilde haklısın. minoks aklımıza gireli yeni oldu daha...

drmalibusucks
08-18-2009, 11:05 PM
birde çok opsiyonel medikal seçenekler mevcut değil.elbette bununda etkisi büyüktür?
ne bileyim herhangi diğer bir hastalıkta gerekirse aynı ilacın dozunu artırıyorsun veya komplikasyon çıkıyor yada tedavi başarısız oluyor diğer bir ilaç seçeneğine yöneliyorsun olmadı kombine tedaviye giriyorsun.ama aga da durum farklı.ilaç sınıfına girmeyen tonla kozmetik ürün var ve onlar tanıtıma geliyor dermatoıloglara ilaç tanıtımları yerine.bunlarda muhtemelen sizin elinizi kolunuzu bir ölçüde bağlıyordur.zaten kozmetik görünüm dışında kişinin yaşamını veya yaşam kalitesini etkileyecek sağlığını bozacak bir durumda söz konusu değil diye düşünülüyorsa fazlada uğraşmıyorlar gördüğüm kadarıyla.ne dersiniz hocam?

Habibullah
08-19-2009, 05:32 PM
şimdi iran malı suriye malı olanlar 10 liraya kadar doğunun çeşitli illerinde rahat rahat satılıyor. demek ki bu ülkelerde üreticiler düşük kar marjıyla çalışıyor

BaudelAiRe
08-19-2009, 06:51 PM
1kg dan 5 kg minox çıktığını hesaplarsak 4-5 yıllık minoxil yapar kargosu diğer malzemeleri en kötü ihtimal 20 $ yuvarlarsak bile piysada aylık en ucuz minoxidil 20 TL hesaplarsak
baya bir kazık yediğimizi hesaplayabiliriz. Değeri 35 TL. minoxidili bizler 700 TL para ödüyoruz. Bu minox spectral rogaine forte alan varsa rakam 1400 TL ile 1800 TL arasında değişiyor. 35 TL.=1800 TL. Rakamlarla kozmatik sektörü bize geçirdikleri

1kg.dan 20litre %5 lik minoxidil solüsyon çıkması gerekiyor diye düşünüyorum.Buda 333 ay ve 27 yıllık ihtiyacı karşılıyor.Burda alkole daha çok para gidecek gibi

LUCIEFER
08-20-2009, 01:08 AM
çok alakasız olcak başlık için ama bu soru içinde başlık açılmaz.. acaba saf etil alkol dezenfekte için kullanılırmı ?

Habibullah
08-20-2009, 10:00 PM
hayır saf etil alkol sadece sabitliyor...dezenfeksiyon özelliği olsa da son derece kısıtlı...

LUCIEFER
08-20-2009, 10:21 PM
hayır saf etil alkol sadece sabitliyor...dezenfeksiyon özelliği olsa da son derece kısıtlı...

peki hocam dermaroller için kullandıktan sonra neyle dezenfekte etmemi önerirsiniz ?

hasankundak
09-24-2009, 04:57 PM
Bu sitediki satıcılar 1 tl minoxu kaktırmayın biraz insaflı olun yazık ya sahte filan diye diye kafada bulandırıyorsunuz . Milletin gözüne para bürümüş... Yine forumda başlamışlar yazmaya...bana göre 10 tl fiyat bile çok 50 tl gülüyorum sadece

axxxxa
09-25-2009, 03:37 PM
türk firmalar çok haysiyetsiz. ve türk firmalarının çıkarlarını gözetmek için diğer markalara türkiyede satış izni vermeyen kurumlar bu firmalardanda haysiyetsiz. bende bu hammadde olaylarıyla bir süredir ilgileniyorm insan yuh artık b kadar olmazki diyor. siz sabırlı olun bu olaya kısa zamanda el atıcam inşallah

MORDOR
09-25-2009, 04:26 PM
türk firmalar çok haysiyetsiz. ve türk firmalarının çıkarlarını gözetmek için diğer markalara türkiyede satış izni vermeyen kurumlar bu firmalardanda haysiyetsiz. bende bu hammadde olaylarıyla bir süredir ilgileniyorm insan yuh artık b kadar olmazki diyor. siz sabırlı olun bu olaya kısa zamanda el atıcam inşallah

abd de kırkland 3 aylık 12 dolar 15 dolar. yani 20 25 tl.

aylık 7 8 tl ye geliyor. Bizim forte ile içerik olarak aynı.

ama bizim yerli üretim dediğim forte minoxidil ham meddesini türkiyeden mi çıkarıyor.

forte un 3 aylığı 150 tl. yani 100 dolar. abd de 12 15 dolar.

el insaf diyorum.

axxxxa
09-25-2009, 11:38 PM
abd de kırkland 3 aylık 12 dolar 15 dolar. yani 20 25 tl.

aylık 7 8 tl ye geliyor. Bizim forte ile içerik olarak aynı.

ama bizim yerli üretim dediğim forte minoxidil ham meddesini türkiyeden mi çıkarıyor.

forte un 3 aylığı 150 tl. yani 100 dolar. abd de 12 15 dolar.

el insaf diyorum.

kırkland yanılmıyorsam tanesi 3,5 dolar gibi bulunabiliyor.
dünyada bizim forte rogan kadar pahalı minox satan başka firma varmı bilmiyorum.
üç beş ay öncesine kadar bu bile yoktu. oysa tüm dünyada yıllardır kullanılıyor. insan hiç değilse içine üç beş birşey katar.
ben minoxun içine bir ampul bepanthen kırıp kullanıyorum çok acayip memnunum (minoxu azeleik asitle retinoik asitle kombine eden ürnler vardı bizde dexpentanolle kombine edelim bari) şimdi bir yerden saf kafein bekliyorum oda gelirse 1,5 gram kadar koymayı düşünüyorum oda 2,5% yapıyorki losyon için çok bile birde neredeyse saf ginsenosit denebilecek kalitede ginseng extresi yine 1,5 gram kadar düşünüyorum. gerçi şu anki gidişat zaten çok iyi ama böyle uğraşmak eğlenceli oluyor hem belki süreç dahada hızlanır

uzunn
09-26-2009, 07:04 AM
bence türkiyede de minox üreten firmalar çoğalınca fiyat düşer yakında

hasankundak
09-26-2009, 09:04 AM
Kafein losyon bende düşünüyorum axxxa bana yardımcı olursan özelden msj atarsan sevinirim...Kombine yapılan ilaçlar pek faydalı olmuyor sanırım bide bunu minoxun içine katarak kullanırsak minoxun kalitesine etkinlinğini azaltmazmı? Belki minoxun yanında yardımcı ek losyon yapılabilir... bebanthen papeverin kafein ama tehlikeli tek başına kafein losyon yeterli...

passionisthebest
10-22-2009, 08:46 PM
Arkadaşlar ben çinde 1 sene kaldım o zamanlar saç sournumu kafama takmıyor hiç bir ürünü de incelemiyordum.Ama çinde her tarafta bu ürün mevcut ben saçmalıktır diye düşünüp bu ürünü basit bir yağdır diye düşünüyordum şimdiki aklım olsa 2 kilo şişeye koyup getirirdim ve şimdi bu kadar para bayılmazdım bu ürüne.Bu ürünleri aslan kaplan resimli şişelerin içinde satıyorlardı.Şimdi çok koyuyor bir dünya para vermek.

hasankundak
10-22-2009, 09:13 PM
Dostum 2 kilo minox getirsen ondan 200 kilo minox losyon yapardın

ah bi getirtebilsem ben çinden bir fıçı losyon yapıp bu forumdaki herkeze cuma hayrı diye dağıtıcam şu verilen paralara yazık 2 kilosu anca 10$ çinde

derbederx
10-22-2009, 09:20 PM
nası yapacaksın 2 kilo ile 200 kilo minox losyon...
Sahtecilerde böyle yapıyor olmasın minoxu hazır alıp içine alkolünü suyunu koyup sonra satmasın :) Bu minoxidilin ham maddesi nasıl birşey nerden çıkıyor nasıl çıkıyor nasıl birşey neyden meydana geliyor :)

hasankundak
10-22-2009, 09:33 PM
Dostum minoxu getirtse adam neden sahteci olsun oda orjinal satar. amerikadaki türkiyedeki minoxlar hammaddeleri çin veya irandan gidiyor şişelenip bizde para verip alıyoruz konuyu başından okumanı tavsiye ederim

pzx
10-22-2009, 10:45 PM
Ben şey yapıcam şu ilacı alcam Noxidil tablet ( minoxidil tablet) 10mg. içinde 100 tane var ve fiyatı 120 dolar yani! Şİmdi 10x100= 1000 mg 1000 mg yi 60 bölersek 16 kutu minox yapar nasıl ama?

passionisthebest
10-23-2009, 07:57 PM
Arkadaşlar bence minoxun 1 şişesinin hakkı 15 liradır bu fiyata çekmeleri lazım.Adamların aklı hep kaymak yemekte.1 e 10 kotsunlar razıyım ama 1 e 100 koyulmazki kardeşim.Ayıp denen birşey var.

passionisthebest
11-01-2009, 08:38 AM
Mert023 kardeşim birazcık daha sakin ol.
Hasan kardeşim savunduğu şeylerde haklı.Doğru söylüyor kazık yiyoruz.Biz herşeyde kazık yiyoruz en bariz örneği Ortadoğunun göbeğindeyiz altımızda ırak, iran ama biz ülke olarak en pahalı benzini kullanıyoruz.Yahu danimarkada finlandiyada buzullarda bile benzin Türkiyedekinden ucuz.
Hasan kardeşim demişki kazık yiyoruz Mert023 kardeşimde adama çıkıp gerizekalı diyor.Ayıp şeyler bunlar.
Mert kardeşim senin dalga geçtiğin Ne mutlu Türküm diyene sözü atamız tarafından söylenmiş bir mesajdır bu sözle dalga geçmek kimsenin üzerine vazife değildir.
Sizler(Mert023) Türk olduğunuzla dalga geçerseniz elin alemin adamı bizlere neler yapar veya yapmaya çalışır orasını da siz düşünün.Dalga geçtiğiniz Türklüğünüz bizi asalete kavuşturmuş İngilterenin mandası olmamızı engellemiştir.
Gel gelelim Hasan kareşimiz araştırmış minoxun kilosu şu kadar diye.Yav kardeşim neden adamı tenkit ediyorsunuz?Kötü birşey mi söylüyor.
Lütfen birbirlerinizin suratını görmemiş olsanız dahi birbirinizin kalbini kırmayın.Unutmayın kimse kimseden zeki değildir.Ölümlü dünya ölümlü insan kalp kırmayın.Vatanınızı sevin ve birbirinizle dalga geçmeyinki başkaları da bizlerle dalga geçmesin.

Saygı ve sevgilerimle.

hasankundak
11-01-2009, 11:08 PM
Mert023 kardeşim birazcık daha sakin ol.
Hasan kardeşim savunduğu şeylerde haklı.Doğru söylüyor kazık yiyoruz.Biz herşeyde kazık yiyoruz en bariz örneği Ortadoğunun göbeğindeyiz altımızda ırak, iran ama biz ülke olarak en pahalı benzini kullanıyoruz.Yahu danimarkada finlandiyada buzullarda bile benzin Türkiyedekinden ucuz.
Hasan kardeşim demişki kazık yiyoruz Mert023 kardeşimde adama çıkıp gerizekalı diyor.Ayıp şeyler bunlar.
Mert kardeşim senin dalga geçtiğin Ne mutlu Türküm diyene sözü atamız tarafından söylenmiş bir mesajdır bu sözle dalga geçmek kimsenin üzerine vazife değildir.
Sizler(Mert023) Türk olduğunuzla dalga geçerseniz elin alemin adamı bizlere neler yapar veya yapmaya çalışır orasını da siz düşünün.Dalga geçtiğiniz Türklüğünüz bizi asalete kavuşturmuş İngilterenin mandası olmamızı engellemiştir.
Gel gelelim Hasan kareşimiz araştırmış minoxun kilosu şu kadar diye.Yav kardeşim neden adamı tenkit ediyorsunuz?Kötü birşey mi söylüyor.
Lütfen birbirlerinizin suratını görmemiş olsanız dahi birbirinizin kalbini kırmayın.Unutmayın kimse kimseden zeki değildir.Ölümlü dünya ölümlü insan kalp kırmayın.Vatanınızı sevin ve birbirinizle dalga geçmeyinki başkaları da bizlerle dalga geçmesin.

Saygı ve sevgilerimle.

Saol dostum bu konu çok olmuştu ben alıştım artık daha öncede hakeret edenler olmuştu amacım yediğimiz kazıkları anlatabilmek...