Orijinalini görmek için tıklayınız : Evde Mezoterapi Yapmak İsyenler
hasankundak
08-10-2009, 11:32 PM
Evde mezoterapi yapmak isteyenler Dermo Roller
http://i18.ebayimg.com/06/i/000/da/a6/51fb_1.JPG
Kullanım şekli video linki
http://www.youtube.com/watch?v=k4kkIU7zmlk
Satın almaya düşünenler turkiye gönderim posta dahil 30$ falan ebaydan örnek linklerden biri
http://cgi.ebay.com/DERMA-ROLLER-1-5mm-HAIR-LOSS-WRINKLES-DERMAROLLER-1-5_W0QQitemZ280284189723QQcmdZViewItemQQptZLH_Defau ltDomain_0?hash=item41423d541b&_trksid=p3286.c0.m14
Daha önce kullanan varsa görüşlerini bildirirse sevinirim alıpta kullanan olursada yazarsa sevinirim.
malborn
08-10-2009, 11:38 PM
Evde mezoterapi yapmak isteyenler Dermo Roller
http://i18.ebayimg.com/06/i/000/da/a6/51fb_1.JPG
Kullanım şekli video linki
http://www.youtube.com/watch?v=k4kkIU7zmlk
Satın almaya düşünenler turkiye gönderim posta dahil 30$ falan ebaydan örnek linklerden biri
http://cgi.ebay.com/DERMA-ROLLER-1-5mm-HAIR-LOSS-WRINKLES-DERMAROLLER-1-5_W0QQitemZ280284189723QQcmdZViewItemQQptZLH_Defau ltDomain_0?hash=item41423d541b&_trksid=p3286.c0.m14
Daha önce kullanan varsa görüşlerini bildirirse sevinirim alıpta kullanan olursada yazarsa sevinirim.
ya bu aleti görünce kendimi tarla gibi hissediyorum. :) tarla gibi sürüyorsun kafanı.:)
ama işte evde steril ortamda yapmamız lazım sonuçta saç derine delikler açıyor. pek güvenli olmaz kanısındayım.
Hi-Axi-Sheytan
08-10-2009, 11:40 PM
Tarla gibi sürülecek kafa yokki bizde onu bonus gibi saçı olanlara hediye etmek lazım :D
isc0rpitx
08-11-2009, 01:31 AM
bonus gibi saçları olanlar ne yapsın mezoterapiye :)Şampuan bile kullanmıyor adamlar hacışakir sabun tamamdır :)
LUCIEFER
08-11-2009, 01:59 AM
dermaroller ı bende düşünüyorum
serdaraydinalay
08-11-2009, 02:11 AM
peki bu tehlikeli olmasın :S
LUCIEFER
08-11-2009, 08:19 AM
peki bu tehlikeli olmasın :S
dermaroller ın açtığı delik öyle çok derin ve büyük değil... hatta kanama bile olmuyor... tehlikeli değil ve artık sık yapılan bir uygulama.. sadece dermarollerı dezenfekte etmeyi ihmal etmemek lazım.. onuda medikal alkolle hallederiz..
babylon42
08-11-2009, 08:37 AM
Arkadaşlar yeni arayışlar içerisinde gördüm sizi.Tıpkı benim gibi.Ama dezenfekte konusu burada çok çok önemli.Bu aleti alıp evde uygulayacaklar bu konuyu aman göz önünde bulundursunlar yoksa kafada iltihap falan oluşturursunuz Allah korusun.
hasankundak
08-11-2009, 01:18 PM
Alkol şişesi bulundurmak önemli steril olması için insülün iğnelerinden daha pratik çünkü herkez evinde deri altına mezo yapamaz tehlikeli olabilir. Benim sorunum videoda adam minox kullanmış biz bunu çeşitlendiremezmiyiz avadort alıp minox içene katsak hatta saçkıran olanlara hep söylenmiştir duyanlar olmuştur belki iğneyle kanatıp sarımsak sürünce iyi geliyor denir. Biotin en fazla bulunduran sarımsaktır 1 diş sarımsakta 1 mg biotin eşdeğer bildiğim kadarıyla vitamin enjekte etmiş olabilirmiyiz acaba yoksa ben çok fantezi mi yaptım:)
LUCIEFER
08-11-2009, 02:42 PM
Alkol şişesi bulundurmak önemli steril olması için insülün iğnelerinden daha pratik çünkü herkez evinde deri altına mezo yapamaz tehlikeli olabilir. Benim sorunum videoda adam minox kullanmış biz bunu çeşitlendiremezmiyiz avadort alıp minox içene katsak hatta saçkıran olanlara hep söylenmiştir duyanlar olmuştur belki iğneyle kanatıp sarımsak sürünce iyi geliyor denir. Biotin en fazla bulunduran sarımsaktır 1 diş sarımsakta 1 mg biotin eşdeğer bildiğim kadarıyla vitamin enjekte etmiş olabilirmiyiz acaba yoksa ben çok fantezi mi yaptım:)
aslında söylediğin çok doğru bence aynı mantık çünkü... ne varsa eskilerde var cidden.. babannem yıllar önce babamdaki saç kıranı bu yöntemle geçirmiş... :D
aslında bazı şeyler biliniyor şimdikiler sadece isim ve şekil değiştirerek karşımıza çıkıyor.
LUCIEFER
08-11-2009, 02:50 PM
kanımca biotini minoksun içinde eritmek zor olur... fakat şöyle birşey yapılabilir... dermroller kullanan birinin günde bir kez minox kullanması yeterli olur diye düşünüyorum...
dermarollerdan sonra minoxu sürdükten 1 saat sonra ... b vitamini kompleksi olan ampuller var adını unuttum şimdi hani şampuana koyarlar ampulu kırıp...hafta 3 kere sürülebilir minokstan sonra ... ama tabi sabaha kadar kokutur ortalığı o ayrı :P
bildiğiniz ampul formunda başka vitamin mineral varmı acaba ? bahsettiğim yöntem kafama yattı benim :)
haftada 2 kere dediğim gibi yapılsa faydalı olur gibime geliyor.
bepor
08-11-2009, 04:03 PM
http://www.dr-roller.eu/?p=reduce-wrinkles-with-skin-roller adresinden 69.USD'na oldukça kaliteli "dr.roller" marka alabilirsiniz. Gönderi ücreti almıyorlar; ürün Litvanya'dan taahhütlü posta ile gönderildiğinden, kısa sürede elinize geçebilir. Tabi postaya yada gümrüğe takılma ihtimali her zaman var.
LUCIEFER
08-11-2009, 04:07 PM
http://www.dr-roller.eu/?p=reduce-wrinkles-with-skin-roller adresinden 69.USD'na oldukça kaliteli "dr.roller" marka alabilirsiniz. Gönderi ücreti almıyorlar; ürün Litvanya'dan taahhütlü posta ile gönderildiğinden, kısa sürede elinize geçebilir. Tabi postaya yada gümrüğe takılma ihtimali her zaman var.
benmde karşıma hep dr roller markası çıkıyor devamlı sanırım en kaliteliside bu.. fiyat tuzlu ama ucuz olanlarda hep çin malı.. güvende al :rolleyes:
hasankundak
08-11-2009, 04:28 PM
kanımca biotini minoksun içinde eritmek zor olur... fakat şöyle birşey yapılabilir... dermroller kullanan birinin günde bir kez minox kullanması yeterli olur diye düşünüyorum...
dermarollerdan sonra minoxu sürdükten 1 saat sonra ... b vitamini kompleksi olan ampuller var adını unuttum şimdi hani şampuana koyarlar ampulu kırıp...hafta 3 kere sürülebilir minokstan sonra ... ama tabi sabaha kadar kokutur ortalığı o ayrı :P
bildiğiniz ampul formunda başka vitamin mineral varmı acaba ? bahsettiğim yöntem kafama yattı benim :)
haftada 2 kere dediğim gibi yapılsa faydalı olur gibime geliyor.
Sanırım yanlış anladın minox içine biotin atalım demedim kafamıza sarımsak sürsek iyi olur demişdim zeytinyağlı karışımlar olandan olabilir. Minox içine avadort atalım dedim her şişeye 5 adet atsak 2.5 mg dustastred demek zaten avadort sıvı etki edermi onu bilmiyorum
freemec
08-11-2009, 05:04 PM
ya bu adam saçlarını böyle 2 ayda kaybeder çok hırpaladı yaw köklere yazık
ttyat
08-11-2009, 06:48 PM
ya odeğilde mezoterapi benim bildiğim sırıngala saç kokune ilaç vermektir.. bu adam resmen faca attı kafaya üstünede rogaineyle girdi.
rollerın tek amacı iğnelemekse onu evdede imal ederiz biz ne vasrki
LUCIEFER
08-11-2009, 09:46 PM
ya odeğilde mezoterapi benim bildiğim sırıngala saç kokune ilaç vermektir.. bu adam resmen faca attı kafaya üstünede rogaineyle girdi.
rollerın tek amacı iğnelemekse onu evdede imal ederiz biz ne vasrki
:D
evde imal etme kardeş... iğneler özel boyları milimetrik iğneler... ayrıca roller yara oluşturmuyor çok hafif batıyor ve sürülen herşeyi deri altına en az 5 misli daha etkili ulaştırıyor... ayrıca deri altına çok hafif iğne batmış olsa bile vücut bunu yara olarak algılıyor ve derhal faliyete geçerek o bölgedeki kan akışını hızlandırarak yara zannettiği delikleri iyileştirmeye başlıyor....
bu rollerı kırışıklar içinde kullanıyorlar çünkü vücut deri üzerindeki yarayı kolejen üretimini arttırarak iyileştirir .. kolejen üretiminin artmasıda ciltteki kırışıklıkların yok olmasını sağlar.... deriyi kandırıyorsun bir yerde....
hasankundak
08-11-2009, 10:11 PM
Fda onaylı İso 9001 kalite belgeli ürünü evde yapamazsınız. Bu ürün saç köklerini dht verdiği zararın milyonda birini vermez bundanda eminim zararı olmacağı kesin
Fayda olarak biraz mantık yürürtürsek akupuntur gibi uyarıcı etkisi olabilir. Kan dolaşımını hareketlendireceği kesinlikle eminim kullanmadığım için bilgi sahibi değilim ama yabancı sitelerdeki forumlarda okudğum bir yerde minox etkisini %40 artırdığı söylenmekte bizde biliyoruz mezoterapiyi evinizde kaçımız şırngaya alıp saç köklerini ilaç enjekte edebiliriz steril ortamda herkezin kullabileceği fiyatı bizi yormucak bir ürün arayış içindeyiz. İşkembeden sallamadan önce bildiğiniğiz birşey varsa yazınız saç köklerine zarar verdiğini dair bizde bilelim.
LUCIEFER
08-11-2009, 10:14 PM
zaten 0.5 mm olanlar saç için kullanılıyor. 0.5mm uzunluk saç köküne ulaşmıyor bile o nedenle zarar vermesi imkansız...
ttyat
08-11-2009, 10:17 PM
ya bi ara bu alet foruma yine konu olmuştu millet baya bi burun kıvırmıştı
işe yaramaz falan filan para tuzağı çin min işi dediler ama şimdi bakıyorum herkes olumlu bakıyor
hasankundak
08-11-2009, 10:24 PM
Biri çıkıp saç köklerini öldürür derse kimse almaz millet finestred kullanmak için bile 4 dönüyor 1 yıl araştırıyor paralarını abuk sabuk birsürü ürüne kaptırıp son çare olarak finestred kullanıyor.
13 seans mezoterapi görmüş olarak şunu diyim,
mezoterapi uygulayacağınız tedavinizden alıcağınızı sonucun daha kısa sürede aldıran yöntem.. tek başına birişe yaramaz.. boşa zaman harcamayın..
hasankundak
08-25-2009, 09:38 AM
Dermo Roller sipariş vermişdim bugün elime geçti iişallah olumlu sonuçlar alırım burada paylaşırım benden önce sipariş veren arkadaşlar olmuşdu nasıl gidiyor acaba fayda görebiliyorlar mı?
hasankundak
08-31-2009, 05:26 PM
Dermo Roller sipariş vermişdim bugün elime geçti iişallah olumlu sonuçlar alırım burada paylaşırım benden önce sipariş veren arkadaşlar olmuşdu nasıl gidiyor acaba fayda görebiliyorlar mı?
Dermo roller hakkında özel mesajlar olmuş ben çok memnunum minoxidil %50etkisini artırmakla kalmıyor kafade terapi yapıyor diyebilirim eğer proscar kullanıyorsanız kandaki dht düşünce scalptaki hemen düşmüyor biliyorsunuz benim düşüncem burda dermo roller devreye giriyor ve orda kan akışını artırarak tabiri caizse temiz kanla scalp temizliyor. Kanı devirdaym yaptıroyosun tabi benim düşüncem
Nerden aldığımı soranlar olmuş sayfanın başında ebay linki vermişdim o satıcıdan aldım kargo dahil 50 Tl. geldi mal amerikadan geldi ama menşei cin 1,5.mm uclu sonuçta hepsi aynı işi görüyor ben memnunum
marengo
08-31-2009, 06:33 PM
Dermo roller hakkında özel mesajlar olmuş ben çok memnunum minoxidil %50etkisini artırmakla kalmıyor kafade terapi yapıyor diyebilirim eğer proscar kullanıyorsanız kandaki dht düşünce scalptaki hemen düşmüyor biliyorsunuz benim düşüncem burda dermo roller devreye giriyor ve orda kan akışını artırarak tabiri caizse temiz kanla scalp temizliyor. Kanı devirdaym yaptıroyosun tabi benim düşüncem
Nerden aldığımı soranlar olmuş sayfanın başında ebay linki vermişdim o satıcıdan aldım kargo dahil 50 Tl. geldi mal amerikadan geldi ama menşei cin 1,5.mm uclu sonuçta hepsi aynı işi görüyor ben memnunum
saç için 0,5 mm olanları kullanmak gerektiğini çok yerde okudum. ayrıca uçlarının titanyum olması gerekiyormuş buyüzden pahalı sanırım. seninki nasıl acaba bir sürü dermaroller var ben karar veremedim. ve de sende videodaki gibi mi uyguluyorsun
hasankundak
08-31-2009, 10:17 PM
Benimkide güzel memnun kalırsın iso 9001 belgeli evet normali 0,5 olduğunu bende duydum oda aynı fiyata satılıyor ben saçlı deride zor olacağını düşündüğüm için 1,5 mm aldım kişisel tercihim video olduğu gibi kullanıyorum. Aldığım adamın geri dönüşüm mesajları çok olumluydu ürünün orjinalını çok pahalı dr.rolller markasıyla satılıyor arasında ne fark var inan bende bilmiyorum çünkü orjinalını görmedim ürünü üreten ile yan sanayi arasında illaki fiyat farkı olacak burda Rogine ile kırkland fiyat farkında olduğu gibi ama yine bilgi sahibi değilim yanlış yönlendirmek istemem ben maddi gücüm oranında tercih ettim ve suana kadar çok memnunum
Benim aldığım ürünün imalata yapan firmanın internet adresini buldum ben amerikalı satıcıdan aldım ama neyse belki fikir sahibi olursun bide adamların sitesinde minoxidilde var.
www.mtc.hk
marengo
09-01-2009, 01:42 AM
orjinaliyle arasında sanırım iğne farkı var diye okumuştum ama bilmiyorum belkide yoktur bi farkı bilgilendirici oldu saol bende 0,5 mm almayı düşünüyorum. ayrıca başka kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini yazsalar faydalı olacak
hasankundak
09-24-2009, 01:24 PM
Dermoroller olumlu tecrübelerim devam ediyor minox konusunda sarımsaklı maskede baya faydası oldu diğer alan arkadaşların nasıl gidiyor. Bilgilendirirlerse sevinirim...
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.