PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Finansterit & arkası...

bluee24
07-21-2009, 05:05 AM
Arkadaşlar hepimiz biliyoruz ki finansterid ürünleri olan propecia ve proscar isimli ürünler saç çıkarma konusunda çok iyi iş yapan isimler..Ancak yarın öbürgün evlendiğimiz zaman bebek düşünen çiftler için sizce durum nedir?Örneğin 1 yıldır kullanan biri evlendiği zaman bu ilaçların sperm'e etkisi olmayacak mı dolayısı ile eşte ve bebekte sağlık yönünden bir yan etkisi olmayacak mı?Bu sebeplerle,çocuk sahibi olmak isteyenler finasterid kullanımı konusunda nasıl bi yol izlemelidir?

LUCIEFER
07-21-2009, 07:36 AM
bunun yolu yordamı yok... bu sitede bu hapı aylarca kullanıp çok iyi hap işe yarıyo hiç yan etki görmedim diyip tavsiye de bulunanlar bir anda yan etki görüp bıraktılar.. kısaca allaha emanet.......

fth
07-21-2009, 10:05 AM
Ben bekar olmasaydım zaten kullanmazdım bu ilaçları.. Bekar olduğum için öle bir sorunum yok ama ilerde etkisi çıkarmı bilmiyorum..

isc0rpitx
07-21-2009, 10:20 AM
Evet bekarlar hiç düşünmeden kullanabiliyor ancak evLiLer ve de özellikle çocuk düşünenler için riskli bir durum sözkonusu...

muptezeLL
07-21-2009, 11:21 AM
Geçen bir arkadaş söylemişti yanılmıyorsam.Bir doktor söylemiş sanırım bir sorun olmaz diye...Bayan kullanırsa sorun olur diye...

Ayrıca bu ilacı kullanmasak alternatif ne kullanılabilrizki? savpalmetto da aynısı sonuçta...Her ne kadar bitkiselde olsa sonuç aynı olmıcakmı...

muptezeLL
07-21-2009, 11:24 AM
Bu arada finansterid kullanıyorum az kaldı artık son...Daha kullanmıcam...Ne kullanabilirim diye araştırma yapıyorum...Önerileriniz nedir???

enemis
07-21-2009, 12:00 PM
geçen sene kan bağışı için kızılay çadırına gitmişim. kullandığım ilaçları sordular. bende proscar demiştim. doktor kalın bir kitabı açtı. içinde tüm ilaçlar la ilgili acıklamalar vardı. proscar için bu ilacı kullanan kişiler ilacı bıraktıktan 30 gün içersinde kan bağışı yapabilir diyodu. demekki ilaç bıraktıktan 30 gün sonra tamamen vücuttan atılıyo. buda bir fikir...

werz
07-21-2009, 12:12 PM
8 aydır propecia kullanıyorum.ilk ay bildik yan etkiler oldu 1 ayın sonunda hiçbir yan etki kalmadı ama son 1 aydır sperm çıkışında anormal bir tazyik sorunu yaşıyorum sanki sızıntı gibi oluyor çıkış.bu sorunu yaşayan var mı?

Cree
07-21-2009, 12:44 PM
valla belki fark edemiyoruz ama spermde şeffaflık wc ye çok çıkma ve yüksek bi placebo artışı oluyor ben 4 ay kullandım şimdi kullanmıyorum ama yan etkileri bence büyük bu ilacın + çok fazla bir faydası olduğuda söylenemez ...

krm7070
07-21-2009, 12:44 PM
bendede bayadır bu sorun var werz.Sızıntı gibi oluyor bazen ama herzaman değil.Nedenini tam olarak bilmiyorum.

emre demir
07-21-2009, 12:48 PM
bendede bayadır bu sorun var werz.Sızıntı gibi oluyor bazen ama herzaman değil.Nedenini tam olarak bilmiyorum.

o durum bende de var ama her zaman değil

krm7070
07-21-2009, 01:20 PM
Beslenme orgazm olma aralığıyla ilgili bişeydir diye düşünüyorum.İlaç kullanamdan öncede bazen bu oluyordu ama çok nadir.Şimdi birazdaha artış oldu.

muptezeLL
07-21-2009, 02:08 PM
Ve ayrıca denildiği gibi saçta müthiş bir etkisi yok(en azından bende) Ben artık kullanmıcam...Başka bir şey kullancam kafaya koydum...

JaCKiE_BrOwN
07-21-2009, 02:42 PM
geçen sene kan bağışı için kızılay çadırına gitmişim. kullandığım ilaçları sordular. bende proscar demiştim. doktor kalın bir kitabı açtı. içinde tüm ilaçlar la ilgili acıklamalar vardı. proscar için bu ilacı kullanan kişiler ilacı bıraktıktan 30 gün içersinde kan bağışı yapabilir diyodu. demekki ilaç bıraktıktan 30 gün sonra tamamen vücuttan atılıyo. buda bir fikir...

daha önce pek çok doktora proscar kullandığım için kan vermemde bir sakınca olup olmadığını sorduğumda hiçbir sıkıntı olmaz dediler..bundan 10 gün önce pende çapa kızılay kan merkezi'ne gittim..kan vermeden önce doktora proscar'ı 5'e bölüp kullandığımı söyledim,ne için kullandığımı sordu ben de saç dökülmesi için dedim..odasının kapısını kapadı ve benden kullandığım reçeteyi aldı :) kanımı da verdim..hiç de birşey olmadı

LUCIEFER
07-21-2009, 03:04 PM
Bu arada finansterid kullanıyorum az kaldı artık son...Daha kullanmıcam...Ne kullanabilirim diye araştırma yapıyorum...Önerileriniz nedir???

kesinlikle ama kesinlikle üzüm çekirdeği ekstresi .... 2 ay kullan dişini sık bak nasıl fark ediyor....
kesinlikle güvenilen bir markanın ekstresini kullanın...
kurusunu yerim, öğütülmüşünü yerim demeyin...1 kapsüldeki etken bioflavonu alabilmek için günde 2 kilo kuru üzüm yemeniz lazım.....
yanında sağlam bir multi vitamin ve minoxsunuza devam edin....

üzüm çekirdeğinin bonusları:
müthiş bir enerji, kolay kolay yorulmama, cilt problemlerinin kaybolması vs.. vs...sırf bunlar için dahi tüketilmeli...

lütfen üzüm çekirdeği ve saç yada grape seed and hairloss olarak google da bir araştırın.. yapılan çalışmalara bir bakın...

bu dediklerim henüz kelleşmemiş yolun başında olanlarda çok daha belirgin etki gösteriyor... ayrıca yazın üzüm çekirdeği biraz terleme yapabilir bende öyle yapıyor kan akışını hızlandırdığı için...

heci-baba
07-21-2009, 11:19 PM
arkadaşlarlar vız gelir tırs gider diyen bi ton adam var.Bu ilacın çocuk yapmakla pek alakası yok ben daha başlamadım ama bu sitede onlarca yazı var arama yapın site içinde göreceksiniz.
bence finansterid le saçlar kazanılmalı ardından başka maaddelerle dht bloklanmalı
bunlar ne olabilir
yeşil çay + soya fasulyesi
veya
b6 + çinko

ALCAPONE
07-22-2009, 02:32 AM
Bende de bir senelik kullanımdan sonra ciddi yanetkiler görüldü.O sebeple bıraktım.İlaca mucize ilaç gözü ile bakmanın bir anlamı yok. İlaç daha çok var olanı koruma ve kaçınılmaz olan dökülmeyi öteleme iddiasında olan bir ilaç.Ancak zamanla bir takım yanetkiler kaçınılmaz oluyor.Düzenli cinsel hayatı olmayanlar asla farkedemez. Burada bir arkadaş bahsetmişti. ''finasteride ile cinsel yaşam tüm yolu ikinci vitesle gitmek zorunda kalan arabanın performansına benziyor'' demişti.

Ayrıca biryerden sonra ilacın tüm olumlu etkileri de yanetkileri de ortadan kalkıyor.Sanırım üçüncü seneden sonra.Bu yüzden bu ilacın köklü bir çözüm olamayacağını anlamak gerek.Belki bu ilaç sayesinde birkaç yılınızı daha saçlı geçirirsiniz.Hepsi o kadar. İlacın bende yaptığı yanetkilerden biri de karaciğer enzimlerinde yükselmeye yol açması idi

muptezeLL
07-22-2009, 09:17 AM
kesinlikle ama kesinlikle üzüm çekirdeği ekstresi .... 2 ay kullan dişini sık bak nasıl fark ediyor....
kesinlikle güvenilen bir markanın ekstresini kullanın...
kurusunu yerim, öğütülmüşünü yerim demeyin...1 kapsüldeki etken bioflavonu alabilmek için günde 2 kilo kuru üzüm yemeniz lazım.....
yanında sağlam bir multi vitamin ve minoxsunuza devam edin....

üzüm çekirdeğinin bonusları:
müthiş bir enerji, kolay kolay yorulmama, cilt problemlerinin kaybolması vs.. vs...sırf bunlar için dahi tüketilmeli...

lütfen üzüm çekirdeği ve saç yada grape seed and hairloss olarak google da bir araştırın.. yapılan çalışmalara bir bakın...

bu dediklerim henüz kelleşmemiş yolun başında olanlarda çok daha belirgin etki gösteriyor... ayrıca yazın üzüm çekirdeği biraz terleme yapabilir bende öyle yapıyor kan akışını hızlandırdığı için...

Dostum bu karaüzüm çekirdeği geçen yazmıştın minoks etkisi gösteriyomuş sanırım...Ben kel değilim hamdolsun saçımda seyrelme var...Derdim bu seyrelmenin önüne geçip yeni saç kazanmak...

Bende etkili olur umarım...Birde marka yazarsan ne kullancaz...Senin kullandığın nedir??

LUCIEFER
07-22-2009, 09:49 AM
Dostum bu karaüzüm çekirdeği geçen yazmıştın minoks etkisi gösteriyomuş sanırım...Ben kel değilim hamdolsun saçımda seyrelme var...Derdim bu seyrelmenin önüne geçip yeni saç kazanmak...

Bende etkili olur umarım...Birde marka yazarsan ne kullancaz...Senin kullandığın nedir??

ben NOW ın ürünlerini kullanırım çok güvendiğim bir markadır... kuzenim sağ olsun yollar bana yurtdışından.....

üzüm çekirdeğinde şunu tavsiye ederim... oldukça yükse dozajda günde 2 tablet kafii....

http://www.nowfoods.com/Products/ProductsbyCategory/Category/M085608.htm?cat=Antioxidants

turksistem26
07-22-2009, 11:19 AM
now ın kendi sitesinde sipariş şeysi yok sanırım..

dostum hangisini önerirsin;

1-)

NOW marka
http://www.bakimstore.com/bitkisel-urunler/hafiza-destegi/now-grape-seed.htm

Sitrus Bioflavonoidleri %37 Hesperidin) 300 mg
Üzüm çekirdeği ekstresi (vitis vinifera) = 60 mg

2-)
MNC marka

300 mg yazmış sadece
http://www.neslihaneczanesi.com/vitamin-mineraller/antioxidant/mnc-grape-seed-extract-300-mg-120-kapsul.htm

3-)
Now Resveratrol - 60 Kapsül

Her iki kapsülün içeriği:
Red Wine Extract (Vitis Vinifera) 30% Polyphenols (60 mg) .......................... 200 mg
Japanese Knotweed (Polygonum Cuspidatum) 50% Resveratrol (75 mg) ....... 150 mg
Grape Seed Extract (Vitis Vinifera) 95% Polyphenols (200 mg) ..................... 210 mg
http://www.dogalecza.com/index.php?p=show&pid=2771&k_id=0

LUCIEFER
07-22-2009, 11:39 AM
kesinlikle 3. olan

turksistem26
07-22-2009, 11:42 AM
bana da çok sağlam geldi ya..en kısa zamanda almam lazım bi tane....

hasankundak
07-22-2009, 01:57 PM
Arkadaşlar hepimiz biliyoruz ki finansterid ürünleri olan propecia ve proscar isimli ürünler saç çıkarma konusunda çok iyi iş yapan isimler..Ancak yarın öbürgün evlendiğimiz zaman bebek düşünen çiftler için sizce durum nedir?Örneğin 1 yıldır kullanan biri evlendiği zaman bu ilaçların sperm'e etkisi olmayacak mı dolayısı ile eşte ve bebekte sağlık yönünden bir yan etkisi olmayacak mı?Bu sebeplerle,çocuk sahibi olmak isteyenler finasterid kullanımı konusunda nasıl bi yol izlemelidir?

4/1 proscar 1 yıl ve fazla dahi kullansan kullamadığın 1-2 ay içinde yan etksinden kurtulursun. Spermin yerine gelir ve kel olursun

TembelAdamYaratıcıOlur
07-22-2009, 02:17 PM
4/1 proscar 1 yıl ve fazla dahi kullansan kullamadığın 1-2 ay içinde yan etksinden kurtulursun. Spermin yerine gelir ve kel olursun

Off ne kadar ezbere bir konuşma

hasankundak
07-22-2009, 04:07 PM
Off ne kadar ezbere bir konuşma

Çok ezbere olmasın madem proscarı kullanan hastalarda görülebilecek yan etkilerin bazıları hepsi görülür demiyorum ve ilacı bıraktıktan sonra 1-2 ayıda geçtim 2 hafta içinde şikayetlerin hiçbiri gözükmemektedir. Bu ilaçı benim gibi uzun süre kullanan ve bırakan forumdaki herkeze sorabilirsin bu yan etkilerle karşılaşmışlardır.

İmpotans (ereksiyon kaybı veya azalması)
Sperm sayısında azalma
Enerji azalması ve halsizlik

Ezbere olmasın diye yazdım bende uzun süre kullandım böle yan etkileri oldu sonra bıraktım yan etkileri düzeldi sonrasında saçım döküldü kel oldum tekrar başladım. Farklı iddan varsa senide dinleyebiliriz.

LUCIEFER
07-22-2009, 04:34 PM
Çok ezbere olmasın madem proscarı kullanan hastalarda görülebilecek yan etkilerin bazıları hepsi görülür demiyorum ve ilacı bıraktıktan sonra 1-2 ayıda geçtim 2 hafta içinde şikayetlerin hiçbiri gözükmemektedir. Bu ilaçı benim gibi uzun süre kullanan ve bırakan forumdaki herkeze sorabilirsin bu yan etkilerle karşılaşmışlardır.

İmpotans (ereksiyon kaybı veya azalması)
Sperm sayısında azalma
Enerji azalması ve halsizlik

Ezbere olmasın diye yazdım bende uzun süre kullandım böle yan etkileri oldu sonra bıraktım yan etkileri düzeldi sonrasında saçım döküldü kel oldum tekrar başladım. Farklı iddan varsa senide dinleyebiliriz.

ilacın üreticisine kalsa yan etki görme olasılığı binde 1 miş miş miş.. vay anasını...
gelde güven.....

pegasus666
07-23-2009, 12:27 AM
1 gün kasıklarda ağrı çektim 3 ayımdayım hiç bi sorun yok bende gerek spermim de gayet normal bünyeden bünyeye fark ediyo sanırım ...

muptezeLL
07-23-2009, 11:50 AM

Neye istinaden kel olursun diye kesin karar veriyosun???

Buna göre kullanan kel olmaz kesinkez...

Efsane yaptınız ya bu ilacı helal olsun!!!

isc0rpitx
07-23-2009, 02:08 PM
Sadece finasterid kullanan biri bırakırsa tabiki de kel olur...Finasteridi bırakıp minoxla dewam eden biri de saç dökülmesini öteleyecektir...ama günün birinde mutlaka kel olacaktır !!! Daha önce de Polat böyle bir konu açmıştı aratıp bulabilirsiniz...

muptezeLL
07-23-2009, 03:14 PM
Eee kardeşim adam yazmış işte kara üzüm ekstresi diye...Alternatif olamazmı??

Minox kullansak diğer takviyeleri alsak yine mi kel olcaz?

Mecburuz yani bu finansteride...

hasankundak
07-23-2009, 05:12 PM
Neye istinaden kel olursun diye kesin karar veriyosun???

Buna göre kullanan kel olmaz kesinkez...

Efsane yaptınız ya bu ilacı helal olsun!!!

Bu konuda kısa yazdığım için anlaşılmadı kel olursun derken önceden dökülmüş ve finestred tedavisini kullanmayı başladıktan sonraki geri kazandığın saçları kaybedersin.

Efsane yapmadık mecbur kaldık daha önce alpecin ilacıyla yazdığım yazıyı burda tekrar yazıyorum.

Benim anladığım kadarıyla tıp kelliğe care bulmaları çok zor hatta yok gibi

Neden mi prostattan yayılan dht kanda dolaşmaya başlıyor. Kafada ayrı vucudda ayrı damar olmadığına göre kellik kaderimiz. Saçların genetik yapısını sonradan değiştirebilcek bir ilaç yapmaları lazım mümkün kü bana sororsanız doğmamış biri için mümkün bizler için çok zor gibi görülüyor. Olsa bile bizim genlerimizle oynamaları lazım bu mümkün mü çok zor ihtimal

Saçlarımızı korumak istiyorsak sürekli tedavi devam etmemiz lazım. Bu forumda tedaviye düzenli yapmayanlar veya sürekli aynı saatte ilaçı kullanmayanlar veya cinselliğe düşkün olanlar başarıda zorlanıyorlar veya başaramıyorlar. Kandaki dht yüksekse başarı şansı yok gibi 4/1 proscar koruması 24 saat belkide daha az bizim için ikinci bir koruma gerekli saça sürülen olabilir etkisi daha uzun olmalı.

Sürekli tedavi yada böyle ilaçlarla umud arıcaz onun için böyle ilaçlar bizim önemli sürekli vucuddaki dht düşürmek yerine scalp filtre dibi sürekli baskıyı azaltıcı bir ilaç üretilmesi lazım hem dht engellemeli hemde minox gibi saçın beslenmesine yardımcı olmalı

Minox tek başına etki sağlaması için baskıyı azaltıcı olması için %15 veya etkisinin uzun sürmesi lazım. Buda vucuda zarar verebilir. Bu durumda bizi öle bir ilaç yapmaları lazım ki sürekli scalpta filtre görevi görüp dht saça baskı yapmasına engellemesi lazım.

Bizleri bir sürü ilaçtan kurtaracak vucudumuzu zarar görmesine engellicek böyle bir ilaç neden yapılmıyor. Bu kafein etkiliyse ozaman sadece günde 3 kere sürüp ilaç atmamıza gerek kalmaz saçlarımızı korumak için. Umudla böyle bir ilaçı bekliyoruz kozmatik dünyasından bu tür ilaçların türevlerini bekliyoruz.

muptezeLL
07-27-2009, 09:39 AM
Hayırlı olsun arkadaşlar...Finansı bıraktım...5 ay kullandım saçlarım kullanmadan önce dökülmüyodu...Şimdi sonucu merak ediyorum...erkekliği götürmekten başka ne işe yarıyomuş.....Görcez...

isc0rpitx
07-28-2009, 03:46 PM
muptezeLL sende genetik dökülme war mı finasterid kullanıyorsun ?
Ayrıca bu ilacın erkekliği götürdüğü falan yok...5 ayda mı erkekliği götürdü ? 7-8 yıl kullanan abiler war yapma ne olur =)

Bi homo yapmıyor demiştiniz yanetkilerinde...onu dediniz tam oldu :)

turksistem26
07-29-2009, 12:31 AM
Bi homo yapmıyor demiştiniz yanetkilerinde...onu dediniz tam oldu :)[/B]

:D:D:D:D:D:D

bende 2-3 ay için kullansam mı diye düşünüyordum ama

muptezeLL
07-29-2009, 10:48 AM
muptezeLL sende genetik dökülme war mı finasterid kullanıyorsun ?
Ayrıca bu ilacın erkekliği götürdüğü falan yok...5 ayda mı erkekliği götürdü ? 7-8 yıl kullanan abiler war yapma ne olur =)

Bi homo yapmıyor demiştiniz yanetkilerinde...onu dediniz tam oldu :)

Genetik dökülme var sayın doktor!!!

Erkeklikten maksadım sadece aletin kalkması değil!!! Erkeklik sadece bu değildir...Çocukdan bahsediyorum... Bilirsin belki bu ilacın en büyük handikapı çocukta çıkıyor...

Ah şu sitenin doktorları ah...

isc0rpitx
07-29-2009, 11:00 AM
doktor mu bak işte şimdi kopardın beni :) Kimsenin kendini doktor ilan ettiği falan yok...Bu forumun içeriği zaten tıpla alakalı....Sadece Doktor olanlar mı yorum yapabilir Zihniyete bak hele :) O zaman konu açalım sadece Habibullah Hoca Yazsın ne güzel olur değil mi ?Bizde doktor abilerimizden gördüğümüz öğrendiğimiz şeyleri burada paylaşıyoruz sizin gibi saygıdeğer abilerimizle...Her yorum yaptığımızda bizi doktor ilan edecekseniz işimiz war sizinle...

Bu arada Erkekliğin gitmesi deyince akla 1. anlamı geliyor..Senin belirttiğin sonraki anlamları...

Ayrıca Finasteridi Bekarların kullanması evlilere göre daha uygundur...Bak Ben bunu bi yerimden uydurmuyorum harbi doktorlar diyor...

muptezeLL
07-29-2009, 11:04 AM
Bu arada Erkekliğin gitmesi deyince akla 1. anlamı geliyor..Senin belirttiğin sonraki anlamları...

Ayrıca Finasteridi Bekarların kullanması evlilere göre daha uygundur...Bak Ben bunu bi yerimden uydurmuyorum harbi doktorlar diyor...

Üst paragrafın için laf kapışmasına girerim ama gerek yok...Birbirimizden birşeyler öğreniyoruz...

Bütün mevzu bu işte...Erkeklik sadece aletin kalkıp kalaması değil sonuçta...Evlilerin kullanmaması daha evla bu bir gerçek...Peki evliler ne kullancak????

Mesele bu....İllaki mezo gibi geliyor bana...

emrebozok
07-29-2009, 11:22 AM
Muptezell sen kullanmıyor yada kullanmak istemiyor olabilirsin ama bu ilacı kullananların erkekliği gider veya çocukta sorun çıkma gibi saçmalığınıda kimse kabul etmez,ben 14 aydır kullanıyrm ve gayet delikanlıyım,zaten o kdar uzadı ki artık bu finastreid konusu,herkes triplere girdi adamın biri 20 aydır proscar kullanıyrm fiziksel yada başka bir yan etki görmedim diyor ama hala yanetki gördün mü diye ısrarla sorular soruluyor bu sitede

lusyus
07-29-2009, 11:28 AM
arkadaslar ben evliydim ve proscari 5 mg seklinde bir yil boyunca aksatmadan kullandim .. ilac bir iki ay ereksiyonda problem yaratmisti ama sonrasinda o yan etki tamamen yok olmustu ...dogacak cocuga zararlari kanitlanmis degil eger ki kadin ilaci almadiysa yada hicbirsey sekilde dokunmadiysa ,,,arastirmalarim sonucu bundan daha fazla bir bilgi bulamadim...cocuk sahibi olmak isteyenlere ise ilaca 1 yil ara vermeleri ve o bir yilin sonunda cocuk yapmalari önerilmis ...ve ben o sekilde yapmistim ,,su anda bir oglum var ve ilaca bir yil ara vermistim ,,,sonrasindada kullanmamistim zaten ...

muptezeLL
07-29-2009, 01:13 PM
Muptezell sen kullanmıyor yada kullanmak istemiyor olabilirsin ama bu ilacı kullananların erkekliği gider veya çocukta sorun çıkma gibi saçmalığınıda kimse kabul etmez,ben 14 aydır kullanıyrm ve gayet delikanlıyım,zaten o kdar uzadı ki artık bu finastreid konusu,herkes triplere girdi adamın biri 20 aydır proscar kullanıyrm fiziksel yada başka bir yan etki görmedim diyor ama hala yanetki gördün mü diye ısrarla sorular soruluyor bu sitede

Bak cevabı altta arkadaş vermiş dostum...

muptezeLL
07-29-2009, 01:21 PM
arkadaslar ben evliydim ve proscari 5 mg seklinde bir yil boyunca aksatmadan kullandim .. ilac bir iki ay ereksiyonda problem yaratmisti ama sonrasinda o yan etki tamamen yok olmustu ...dogacak cocuga zararlari kanitlanmis degil eger ki kadin ilaci almadiysa yada hicbirsey sekilde dokunmadiysa ,,,arastirmalarim sonucu bundan daha fazla bir bilgi bulamadim...cocuk sahibi olmak isteyenlere ise ilaca 1 yil ara vermeleri ve o bir yilin sonunda cocuk yapmalari önerilmis ...ve ben o sekilde yapmistim ,,su anda bir oglum var ve ilaca bir yil ara vermistim ,,,sonrasindada kullanmamistim zaten ...

Ben bir doktora sormuştum...Kadının ilaçla temas mevzusunu söylemişti ama şöylede birşey var...Sonuçta erkeğin kanına karıştığı için spermden kadına geçicek ve tehlike yine devam edicek...Dediğin gibi en sağlam 1 yıl ara vermek ki bu sürede saçların ne olucağı belli...O yüzden ben artık oral yoldan finansterid kullanmayı bıraktım ve mezo yaptırcam araştırma yapıyorum...Sitedeki evli olup finansterid kullancak arkadaşlara öneririm...Ereksiyona herhangi bir zararı yok...Tek zarar çocukda yapacağı etki...Ve buda evli olanlar için yeterli dir sanırım...

turksistem26
07-29-2009, 01:31 PM
arkadaşım mezo için şu başlığı bi oku derim :

http://www.cilthekimi.com/sorusor/showthread.php?t=10201

yeni minox arıyorsan benim imzadaki konuya bi bak istersen

muptezeLL
07-29-2009, 02:07 PM
Baktım dostum sağol...Karar vermeme etken oldu bu konu ztn...Teşekkür ederim...

bluee24
12-28-2009, 10:38 AM
dikkatli olun arkadaşlar..

karabalcan
04-20-2010, 10:32 AM
Bende finansı bıraktıktan sonra iştahım acıldı kilo alıyom yaw :D

FAHZUH
04-20-2010, 11:11 AM
arkadaşlar ben bu propeıayı 2 kutu kullandım. 2. kutunun bitimine yakın eşim bana hamile oldugunu söyledi.ilacı bıraktım.şu an eşim 5 aylık hamile ultrasonda çocuk ta bişey yok maşallah iyi gözüküyor.sizce bi sorun varmıdır

karabalcan
04-20-2010, 11:18 AM
Abi gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün. İnş. hiç bir sorun yoktur.Doktora görünüp o ilacı kullandıgını söylemende fayda var.

nihat4646
04-20-2010, 11:39 AM
FAHZUH;

Propecia'ya hamile bayanların dokunması kesinlikle yasaktır...BUNA DİKKAT ET!!!!!!!!!!!!!!!

Çünkü ilaç doğacak erkek çocuğun cinsel organında doğuştan sakatlıklara yol açabilir...

BUNU ÇOK DİKKAT EDİN

FAHZUH
04-20-2010, 11:52 AM
çocuk kız olacak tabi insan vicdan azabı çekiyor

nihat4646
04-20-2010, 11:53 AM
Neden kız olunca ne oluyor

FAHZUH
04-20-2010, 12:01 PM
ne biliyim bisey varmı yokmu siz diyorsunuz erkek oluncu pipi sinde bişeyler çıkıyor diye

nihat4646
04-20-2010, 12:02 PM
Biz demiyoruz bilim diyor.

FAHZUH
04-20-2010, 12:05 PM
söyle ne biliyorsan içimiz rahatlasın

karabalcan
04-20-2010, 12:13 PM
Ya boşver abicim bence git bi üroloji doktoruyla konuş.

racing34
04-20-2010, 11:01 PM
Allah çocuğu olacak olanlara sağlıklı ve hayırlı evladı nasip etsin, eşinin hamile olduğunu öğrenen ya da çocuk düşünen arkadaşlarımızın finasteriedi bırakmaları öneriliyor bencede doğru bu dönemlerde finasteriede en yakın etken madde ve bitkisel olanı saw palmetto öneriliyor, kayıp yaşamamak için bence bunu bir araştırın.

LUCIEFER
04-21-2010, 07:58 AM
arkadaşlar ben bu propeıayı 2 kutu kullandım. 2. kutunun bitimine yakın eşim bana hamile oldugunu söyledi.ilacı bıraktım.şu an eşim 5 aylık hamile ultrasonda çocuk ta bişey yok maşallah iyi gözüküyor.sizce bi sorun varmıdır

yenge hamile kaldıktan sonra neden bıraktın ki ? devam et bence.

hknogz
04-23-2010, 01:50 AM
bu finasa alternatif bir de spiro yok muydu? Hem de sadece kafaya sürülüyor. Tüm vücudu finas kadar etkilemesi mümkün değil.

Hi-Axi-Sheytan
05-10-2010, 01:03 PM
Bu proscarın saçta etkisi yok diyenler neye göre konuşuyolar bilmem.Bu minoxil değilki 3 ayda faydasını göresin 1 sene bi geçsin bakalım ztn farkedersin.Bizim millet çok aceleci bişeyi hemen olsun istiyor.

karizmatik
01-28-2011, 09:27 PM
losyon olarak asagi yukari finasterid etksini hangi ilaclar gösterir arkadaslar... kombineli veya kombinesiz

mbugraa
03-18-2011, 02:09 PM
of of ömrümüzü yedik saç yüzünden

ahmet12345
03-18-2011, 10:07 PM
yabanci sitelerde proscar haplarini toz haline getirip sivi minoxidilin icini atiyorlar. Bunu deneyen var mi aramizda? 60ml e 3 veya 4 hap atiliyor (5mg lik)

bernar
03-18-2011, 11:33 PM
faydalı olurmu acaba ? kullananlar kim yorum ları ? yabancı siteler hangileri

mbugraa
03-19-2011, 09:44 PM
valla ben dün denemeye başladım yarım kirkland minoxidilin içine 2 tane 5 mg lik proscar karıştırdım denemeye başladım, hayırlısı,

hacker_rq
03-29-2011, 05:50 PM
proscar kullanımı başlarda saç dökülür mü 20 gün falan oldu kullanıyorum 4 e bölüp saçalrım dökülüyor hala kullanmaya devam etmelimiyim yat eki görmed,m etkisini ne zaman gösterir.

hacker_rq
03-30-2011, 06:27 PM
arkadaşlar proscar 4 e bölüp kullanıyorum 2 gün oldu dökülüyo saçlarım hala zaman la mı etkili olacak yardım edin