Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaliteli Mezoterapi İlaçlarını Bulabileceğiniz Yerler
malborn
07-09-2009, 04:34 PM
Son zamanlarda herkes bana özel msj atıp bu ilaçları nasıl bulacaklarını soruyorlar bende alta içeriklerini ve nerden satın alabileceğinizi yazdım. istanbulda oturanlar için iyi bir haberde var:)
*mesopecia: Dutasteride,Pantothenic acid,Biotin, and Pyridoxine,Zinc
(25 seans=299$) 2 yıl [AVUSTRALYA MALI]
Burdan alabilirsiniz :http://www.mesotherapyworldwide.com
*andropecia: Zinc, Azelaic acid, Pantothenic acid,Biotin, and Pyridoxine
(25 seans=227$) 2 yıl [AVUSTRALYA MALI]
*hair system: Water, Minerals, Vitamins B, Minoxidill, Dexpanthenol, Saw Palmetto(Dutasteride ile aynı), Cysteina, Methionine,Taurine,Biotin.
(25 seans = 200 avro) 2 yıl [ALMAN MALI]
site : http://www.mesotech.de/tpl-frame/index.html
*Kendiniz yapmayın doktora yaptırabilirsiniz. çok bişey istemez sonuçta 3 dklık bişey. ilaçlar pahalıydı.onlarıda zaten siz götürüceksiniz.iğnede bildiğimiz büyük iğneler diil en büyüğü 1 cm uzunluğunda insülin iğnesi 0,5 cm 0,3 cm 1 cm lik olanlarıda var.
lastmorn
07-09-2009, 04:40 PM
tşkler çok saol bunları alınca kendimiz vurucak kadar yetenekli değilsek başka nerde kaça yaptırabiliriz?
m_eser_01
07-09-2009, 05:18 PM
paylaşim için tskler.
dj_myman
07-09-2009, 06:37 PM
her hangi bir yan etkisi olabili rmi ilaçların ? bu konuda bilginiz var mı?
malborn
07-09-2009, 08:40 PM
yan etkisi yok ilaçlar direk saç köküne ulaşıcağı için çok küçük dozlar yeterli oluyor.normal kullandığınız solüyonlarda %5 oranında minoksidil varken mezoterapi yapılırken bu %0,25 yeterli oluyor.
hair system çok sağlam duruyor.ayrıca minoksidil alıp mesopecia ile kombine yapmaya gerek yok
ttyat
07-09-2009, 10:31 PM
malborn sen kime yaptırıyorsun bunu kendinmi yapıyorsun
babylon42
07-10-2009, 09:22 AM
Ewet malborn sen bu karışımı kendin mi uyguluyorsun.Yoksa uygulama için bi yerle mi anlaştın?
malborn
07-10-2009, 10:15 AM
malborn sen kime yaptırıyorsun bunu kendinmi yapıyorsun
Ewet malborn sen bu karışımı kendin mi uyguluyorsun.Yoksa uygulama için bi yerle mi anlaştın?
doktora(dermatolog) gidiyorum.3 dk da hallediyo
babylon42
07-10-2009, 10:34 AM
Peki ücreti ne kadar oluyor bu 3 dakikanın.Biz de çok mu soru soruyoruz ne :)
malborn
07-10-2009, 04:31 PM
Peki ücreti ne kadar oluyor bu 3 dakikanın.Biz de çok mu soru soruyoruz ne :)
tanıdık olduğu için para almıyo. alıcağı en en en en fazla 10 tl dir. sonuçta ufak bir iğne
lastmorn
07-10-2009, 05:38 PM
saol marlborn kafadan iğneyle saç köküne aldığımız minoxidil losyon olarak sürdüğümüzde çok fark edirmi sence fayda konusunda birde en bşataki mezo hariç diğer zamanlar ayda bir yapıcaz buda günde 2 kere sürme etkisini yakalayabilirmi tamam direk saç köküne ama sonuçta minox günde 2 kere kullanılan bişi bende dandik mezolardan çok oldum hacimli falan yapıodu saç kalitesini arttırıodu ama dökülmeye fayda edemiodu sadece olan güçleniodu dökülmeye dayda eden fda onayı almış ilaçlarla mezo dahada değişebilir ama kadıköydeki eczanede satılanda dustaride sawpetloyla aynı denmiş saçlı deride 0.5 dustaride yüzde 55 baskılıosa sawpetlo 5 baskılababilir arada en az 10 kat fark olmalı sawpetlo pek etkili madde değildir dustaride en etkilisidir dht bloker olarak yan etkisi çok ama onuda sölemek isterim saol zahmet edip haberdar ettiğin için birde bu mezoyu deniyelim
malborn
07-10-2009, 11:17 PM
saol marlborn kafadan iğneyle saç köküne aldığımız minoxidil losyon olarak sürdüğümüzde çok fark edirmi sence fayda konusunda birde en bşataki mezo hariç diğer zamanlar ayda bir yapıcaz buda günde 2 kere sürme etkisini yakalayabilirmi tamam direk saç köküne ama sonuçta minox günde 2 kere kullanılan bişi bende dandik mezolardan çok oldum hacimli falan yapıodu saç kalitesini arttırıodu ama dökülmeye fayda edemiodu sadece olan güçleniodu dökülmeye dayda eden fda onayı almış ilaçlarla mezo dahada değişebilir ama kadıköydeki eczanede satılanda dustaride sawpetloyla aynı denmiş saçlı deride 0.5 dustaride yüzde 55 baskılıosa sawpetlo 5 baskılababilir arada en az 10 kat fark olmalı sawpetlo pek etkili madde değildir dustaride en etkilisidir dht bloker olarak yan etkisi çok ama onuda sölemek isterim saol zahmet edip haberdar ettiğin için birde bu mezoyu deniyelim
KESİNLİKLE saç derinize sürdüğünüz minoksidilleri iğneyle saç köküne vermeyin içindeki alkol doku hasarına yol açar. minoksidillerin injectible olanları var [yurt dışında ve hair system in içindede var]
dutateride ve saw palmetto aynı dedim çünkü ikisi Tip-1 Tip-2 -ar enzimlerini baskılıyor.
finansteride ise sadece Tip-1 AR enzimini baskılıyabiliyor. bu saw palmetto ve dutatasteride finansteride den daha güçlü
dj_myman
07-14-2009, 05:21 PM
malborn kaç aydan beri kullanıyorsun? sonuçlar nasıl ?
LUCIEFER
07-14-2009, 05:36 PM
aman aman arkadaşım sakın deneme böyle bişeyi... topikal kullanılanı asla deri altına enjekte etmeyin hatta mezo ilaçlarını dahi siz enjekte etmeye kalkmayın... mezoterapi gerçekten çok etkili bir yöntem tabi geç kalınmamış ise tedaviye ve kilit nokta kullanılan ilaçlar... birçok yerde b vitaminini kafaya basıyolar haliyle hiç işe yaramıyor.. güvenilir bir yere yaptırmak şart. Hatta gideceğiniz yerde hiç utanıp sıkılmadan kullanılan ilaçları görmek istiyorum diyin sonuçta para veriyorsunuz bu sizin en doğal hakkınız ve zaten kullandıkları ilaca güvenenler bu isteğinizi normal karşılayarak ilaçları size gösterecektir...
ALCAPONE
07-14-2009, 08:49 PM
KESİNLİKLE saç derinize sürdüğünüz minoksidilleri iğneyle saç köküne vermeyin içindeki alkol doku hasarına yol açar. minoksidillerin injectible olanları var [yurt dışında ve hair system in içindede var]
dutateride ve saw palmetto aynı dedim çünkü ikisi Tip-1 Tip-2 -ar enzimlerini baskılıyor.
finansteride ise sadece Tip-1 AR enzimini baskılıyabiliyor. bu saw palmetto ve dutatasteride finansteride den daha güçlü
* Dutatasteride değil dutasteride :)
* Saw Palmetto, ne finasteride ile ne dutasteride ile mukayese edilebilir. Etkinliğinin varlığı konusunda bile tartışmalar var.
* Daha çok miktarda DHT'yi baskılamak, daha fazla saç kazanmak demek değildir. Dutasteride oral kullanımda ciddi yanetkilere ve handikaplara neden olan bir ilaç. Saç için finasteride'e göre üstün olan dozu ise 2,5 mg/gün şeklinde olan terapatik dozdur. Bunda günde 5 hap birden yutma anlamına gelir. Üstelik elde edeceğiniz sonuç finasteride'den sadece % 30 daha iyi bir sonuçtur. Yanetkileri ise radikaldir. Bunun yanısıra lenfomadan karaciğer hasarına kadar değişik hastalıklara sebebiyet verebilir çünkü type 1 Redüktaz enzimi, karaciğerde,beyinde ve lenf sıvısındaki plazma hücrelerinde de bulunur.Topikal olarak kullanırsanız mezoterapide, o zaman sonuç alabilirsiniz. Ancak topikal kullanımda dahi bu ilaç, yanetkiye yol açabiliyor. Çok güçlü bir anti androjen etkiye sahip. Acaba topikal uygulamada sadece DHT'yi bloke eden ilaçlar yerine saç derisindeki tüm androjenleri temizleyen bir ilaç kullanılsa daha etkili sonuç ortaya çıkmaz mı?
SONUÇ: Topikal mezoterapi uygulamaları en doğru seçim. Mezoterapi, özellikle anti androjen ilaçlar ve yapay estrojenler içermeli. Çünkü, yapay estrojenler, normal estrojen hormonu gibi androjen reseptörüne bağlanarak, DHT'nin bağlanmasını önlüyor. Çünkü kendisi bağlanıyor ve DHT'ye yer kalmıyor ;) Kadınlar, o yüzden erkeklere oranla çok daha az saç dökülmesi sorunu ile karşılaşırlar. Kadınlarda doğal olarak bulunan estrojen, saç folikülündeki androjen reseptörüne tutunur ve DHT'nin yaptığı gibi saçı zamanla öldürmez. Tam tersi daha da güçlenmesine ve dolgun gözükmesine sebep olur.
Demekki;
Mezeterapi ilaçlarımız
* Kaliteli bir anti androjen ilaç içermeli.(Sadece DHT değil testosteron ve diğer türevlerini de saç derisinden temizlemeli.)
* Fito-estrojen içerikli bir madde içermeli.
* Saç için hayati öneme sahip vitamin ve mineraller içermeli(çinko, biotin, msm, b vitaminleri ve e vitamini gibi...)
Geriye bir tek minioxidil kalıyor. Onu da evde,mezoterapinin olmadığı günlerde kendiniz uygulayabilirsiniz.
Bu tip bir mezoterapi terapisi uygularsanız, kellik diye bir sorununuz kalmaz. Hiçbir sistemik etkili hormon ilacı kullanmadan, mezoterapiyi uygulattığınız sürece kellik sorununu bertaraf etmiş olursunuz. Kaybettiklerinizi ise saçlı derinin olduğu kısımlarda geri kazanırsınız. Ancak mümkünse mezoterapi ilaçlarınınızı yurtdışından getirttirin. Geriye sadece ilaçların saç derisine tatbikatı kalıyor. Bunu yapmak içinde fazla bir ücret talep edeceklerini sanmam.Sizin için çok daha ekonomik ve pratik olur. Ayrıca aldığınız sonuçlar da çok daha iyi olur. Çünkü Almanya ve ABD gibi ülkelerde çok daha fonksiyonel ve zengin içerikli mezoterapi ilaçları bulunmakta.
lastmorn
07-14-2009, 09:06 PM
bir uzmana sordum minoxlu mezoterapi dedim onun demesi olmaz öle şey dedi minox koyamazlar mezoterapiye dedi beyin damarları çatlar dedi koyuyorum diyen yer varsa bilki yalandır dedi
bu konu hoşuma gitti burdaki en sağlam mezoterapiyi alıp kullanmak istiom inşallah işe yarar
ALCAPONE
07-14-2009, 09:31 PM
bir uzmana sordum minoxlu mezoterapi dedim onun demesi olmaz öle şey dedi minox koyamazlar mezoterapiye dedi beyin damarları çatlar dedi koyuyorum diyen yer varsa bilki yalandır dedi
bu konu hoşuma gitti burdaki en sağlam mezoterapiyi alıp kullanmak istiom inşallah işe yarar
Kardaşım, yazdık işte bildiklerimizi. Olayın ayrıntılarını ve dikkat edilmesi gereken hususları belirttim. Fazla birşey irdelemeye gerek yok. Minioxidil'in mezoterapide ne işi var? Mezoterapi dediğin hergün uygulanmıyorki, içindeki minioxidilin bir faydasını göresin ! Ayrıca kardiyolojik sistemlere etki edebilen bir madde minioxidil.Sırf bu sebeple, enjeksiyon ile kafa derisine enjekte edilmesi çok sakıncalı.
LUCIEFER
07-14-2009, 09:34 PM
beyin damarımı çatlarmış.... deseydin doktor efendi o minoxidili kafatasını delip beyne enjekte etmiyolar derinin orta tabakasına enjekte ediyorlar.. kendi gözlerimle gördüm doktor şırıngaya avusturalya malı bir minox enjekte ediyor belirli miligramda...
ALCAPONE
07-14-2009, 09:36 PM
beyin damarımı çatlarmış.... deseydin doktor efendi o minoxidili kafatasını delip beyne enjekte etmiyolar derinin orta tabakasına enjekte ediyorlar.. kendi gözlerimle gördüm doktor şırıngaya avusturalya malı bir minox enjekte ediyor belirli miligramda...
:D:D:D:D Haklısın fakat gene de minoxidilin, kafa derisine enjekte edilmesi gereksiz ve sakıncaları olabilen bir işlem.
turksistem26
07-14-2009, 10:16 PM
alcapone;çok güzel açıklamışsın arkadaşım ...sağolasın ...saw palm. konusunda sana katılıyorum..bu forumdan bazı arkadaşlar hiçbi faydasını görmedim diye yazmışlardı...
bu mezo iyi de ayda 1 kere mi yapılıyor ? bi de bi seansı kaç para bi arkadaş yıllığı 300$ demişti sanrm.....
ayda 1 kere ise iyimiş aslında..ama heryerde de yoktur..kaliteli bi yer bulmak lazm..dediğin gibi ilaçları seçebilmek lazm
LUCIEFER
07-23-2009, 01:46 PM
malborn nerelerdesin... meso sonuçların nasıl ,?
babylon42
07-23-2009, 02:24 PM
hakkaten yaa nerelerdesin.nasıl gidiyor sonuçların.Sitede en ciddi takip ettiğim kişsin :)
muptezeLL
07-23-2009, 04:23 PM
En güzeli mezo sanırım...Bu mezoterapiyi istanbulda varmı ilaçlarını da kendilerinin yaptığı bir klinik??
LUCIEFER
07-23-2009, 04:36 PM
En güzeli mezo sanırım...Bu mezoterapiyi istanbulda varmı ilaçlarını da kendilerinin yaptığı bir klinik??
asıl mesele o zaten... gittiğiniz yerde açıkca ilaçları sorun ve hatta görmek isteyin... tepki verirse hemen kaçın ordan zaten ilaçlarına güvenen bir yer de seve seve ilaçları gösterir size...
muptezeLL
07-23-2009, 04:38 PM
Şimdi ben bir yerden fiyat istedim mezoterapi fiyatı...
MEZOTERAPİ 120TL/SEANS ( 1000TL/10 SEANS
Bana pahallı geldi...
LUCIEFER
07-23-2009, 04:42 PM
Şimdi ben bir yerden fiyat istedim mezoterapi fiyatı...
MEZOTERAPİ 120TL/SEANS ( 1000TL/10 SEANS
Bana pahallı geldi...
hayır normal... aşağı yukarı heryerde öyle.. hatta 10 seansta seansı 100 e geliyor... daha ucuza yaparım diyen çıkarsa ondan kork bence...
babylon42
07-23-2009, 04:46 PM
öyle gittiğin yerde mezo yaptırmaktansa arkadaşlar code arkadaşımız gibi biz de mezo ilacını alıp dermatologa yaptıralım.Ne gerek var adamların karışımında ne olduğu hangi oaranda olduğu belli değil.onun için en iyisi karışımı kendimiz alıp dermatologa gitmek.
muptezeLL
07-23-2009, 04:46 PM
Haftada bir vurulsak batarız ya...Normalse bu gereği yok gibi görünüyo...En güzeli ilaçları temiz edip vurdurmak galiba...
babylon42
07-23-2009, 04:49 PM
aynen öyle muptezell kardeş.En iyisi ilaçları kendimiz alıp dermatoloğa iğne yaptırmak hepsi bu.ama code arkadaşımızın tecrübeleri ve alacağı sonuç önemli bizim için.Ben kendi adıma onun alacağı sonuçları bekliyorum.
muptezeLL
07-23-2009, 04:52 PM
Ya böyle her gün uğraşmaktansa seansa gidip yaptırmak daha pratik....asosyal olduk artık...Kesin etki olsa hiç durmam da...Bakalım arkadaşda durumlar nasıl....
LUCIEFER
07-23-2009, 05:00 PM
bende merak ediyorum malborn u aldımı kullanıyormu haber yok... alıp yaptırmak tabiki çok daha ucuza gelir hatta... keraktive ve mesopecia yı alıp ikisini karıştırcan cillop gibi olur :D
muptezeLL
07-23-2009, 05:10 PM
Çim adama döneriz:D
malborn
07-24-2009, 01:46 AM
mezoterapiden memnunum. [hair system ] o kadar ilaç losyon kullanmama rağmen uzamayan cansız ön saçlarım uzuyo. birde 2 haftadır saç diplerimde kalın saçlar oluştu.
finansteride de kullanıyorum onun yardımıda olabilir.
Şimdi size en iyi mezoterapi kombinasyonunu yazıcam araştırdığım kadarıyla bende ilerde bu kür bitince deniycem.ya da keractive de olabilir. ama keractive saç çıkarmıyo sadece olan saçları kuvvetlendiriyor
damar genişletici : Minoxidil – 0.02% x 10ml (10ampul. tek ampul 5 kullanımlk) =51$
zarar görmüş saç hücrelerinin yeniden yapılanmasını sağlayan : X-ADN ya da organic silisyum =51$
Mesopecia – 5 x 10ml vials (10 ampul. tek ampul 5 kullanımlık) = 299$
shipping =81$
bedava mesoterapi kiti de veriyorlar. toplam 481$
sipariş için :"orders@mesotherapyworldwide.com" da ki kadınla kontak kurun. paypaldan mailine para ödeyebilirsiniz ya da mailinize gönderdiği formu(kredi kartı numarası falan filan) doldurup verdiği numaraya faxlayabilirsiniz. ya da galiba bankaya hesaplarına parada yatırabiliyorsunuz.
bence bundan daha iyi bir karışım daha olamaz. 481$ verip 25 seans yani yaklaşık 2 yıl yeticek yüksek kalitede mezoterapi yapıyorsunuz.
yapılıcak karışım:
2 ml mesopecia + 2 ml minoksidil + 2 ml X-ADN
seanslar: ilk 5 seans haftada 1 kez.
daha sonra ki 3 seans , 2 haftada 1
daha sonra ayda 1 kez
mesopecia nın içinde Dutasteride,Pantothenic acid,Biotin, and Pyridoxine,Zinc vardır.
*ya da bu kadar para veremem diyorsanız Hair System(200 avro) de satın alabilirsiniz. onunda içinde Water, Minerals, Vitamins B, Minoxidil(%0.02), Dexpanthenol, Saw Palmetto(Dutasteride ile aynı), Cysteina, Methionine,Taurine,Biotin. var
hele ki Hair System in içinde bulunan "Taurine" ki "red bull" un içindeki hücrelere enerji veren bir yapı diye okumuştum.saç forumlarında bu amino asit i kullanaların saçlarında uzama hızlarındaki artıştan söz ediliyordu.
*ilaçları almadan önce doktora gidin.ben bunları bunları alıcam. bazı ilaçlara alerjiniz varsa söyleyin.sonuçta her nekadar bu ilaçlar biotin minoksidil çinko.... gibi bildiğimiz şeyleri içersede doktora danışıp almak daha iyi olur.
bana bir sıralama yap deseniz,bu ilaçlar arasından
1)mesopecia + minoksidil + X-ADN
2)Hair System
3)Keractive
olurdu. ki Hair System i Kadıkoydeki Yurt Eczanesinden bulabilirsiniz. telefonu sanırım 0216 339 54 23 araya araya ezberledim.:)
lastmorn
07-24-2009, 03:13 AM
saol dostum paylaşımların için inşallah bu son mezo çözer derdimizi bir nebze olsun
LUCIEFER
07-24-2009, 03:13 AM
shipping ne öyle ya 81 dolar.. express ile mi yolluyorlar ? gümrükte problem çıkıyormu ?
benimde aklıma şöyle bir kombinasyon yattı ?
2ml mesopecia + 2ml keractive....
babylon42
07-24-2009, 08:55 AM
valla malborn yazzdıklarından birçoğuna henüz yeni adapte olmaya çalışıyom.Bu durumda da acaba hangisini kullansam diye epey düşünceliyim.Yurtdışı paypay işlerini daha önce yapmadım, hiç bilmiyorum o nedenle o işe hiç girmyeceğim de hair system aklıma yattı; fakat onun da acaba sahte falan olma ihtimali olur mu.Çünkü türkiye'den alıyoruz ne de olsa:).Bİr de hair system işimi görür mü.Tüm dökülme ve saç için gerekli olan herşeyi karşılar mı.SAnırım daha önceki mesajlarında içeriğinin sağlamlığından bahsettin ama yine de tekrar sormak istedim.Bilgilendirmelerin için çok teşekkür ederim.
malborn
07-24-2009, 10:32 AM
valla malborn yazzdıklarından birçoğuna henüz yeni adapte olmaya çalışıyom.Bu durumda da acaba hangisini kullansam diye epey düşünceliyim.Yurtdışı paypay işlerini daha önce yapmadım, hiç bilmiyorum o nedenle o işe hiç girmyeceğim de hair system aklıma yattı; fakat onun da acaba sahte falan olma ihtimali olur mu.Çünkü türkiye'den alıyoruz ne de olsa:).Bİr de hair system işimi görür mü.Tüm dökülme ve saç için gerekli olan herşeyi karşılar mı.SAnırım daha önceki mesajlarında içeriğinin sağlamlığından bahsettin ama yine de tekrar sormak istedim.Bilgilendirmelerin için çok teşekkür ederim.
yok sahte olma olasılığı yok çünkü ilaçın sahibi olan http://www.mesotech.de firmasına ürünü almak için mail attığımda Türkiyede distributorumuz var diyerek yönlendirdiler.
ilaçın içinde minoksidil biotin saw palmetto gibi birçok yararlı madde var
saw palmetto nun dht bloker olduğu ile ilgili revivogen sitesinden bir yazı
http://www.revivogen.com.tr/icerik.asp#3
bu ikisi çok güzel videolar http://www.revivogen.com.tr/video2.asp?MediaID=6
http://www.revivogen.com.tr/video2.asp?MediaID=7
şimdi ben etki gördüm ama finansteride de kullanıyorum. ama genel olarak içeriği güzel
LUCIEFER
07-24-2009, 10:36 AM
mesopecia için 2 gün önce mail attım kimse cevap vermedi :(
malborn
07-24-2009, 10:41 AM
mesopecia için 2 gün önce mail attım kimse cevap vermedi :(
biraz onlar öyleler ben abartısız 7 kez mail atmışımdır.ama cevap veriyorlar sonunda
LUCIEFER
07-24-2009, 10:42 AM
biraz onlar öyleler ben abartısız 7 kez mail atmışımdır.ama cevap veriyorlar sonunda
malborn peki ürünler eline geçtimi... 81 dolar kargo için çok yüksek bir ücret express ile mi yolluyorlar ve gümrükte problem oldumu ?
muptezeLL
07-24-2009, 11:59 AM
Yahu bu mezaoterapi uyguladığımızda yine finansterid kullancakmıyız...Ztn en çok o ilaci oral yoldan almamak için istiyorum bu tedaviyi..
Aklıma takılan bir kaç soru...
1-Mezo da finans eklediğimiz zmn çocuk olma olasılığında oral alındığı gibi sakatlık olurmu?
2-Mezoda sadece saç mı korunuyor yeni saç çıkışı olmuyormu?
malborn
07-25-2009, 12:12 AM
finansteride ister kullan ister kullanma mezoterapi yapan finansteride kullanıcak diye bişey yok.ben kullanıyordum bırakmadım mezoterapiye başlarken aldığım sonuçlarda onunda biraz yardımı olabilir diye dedim.
çok küçük dozda uygulanıyor sadece saç dipleri için zaten mezo minoksidil bile %0,02 lik koyuluyo.yan etkisi olmadığı ve ilaçların saç köklerine direk gittiği için mezoterapi uygulanıyor zaten.
hem koruyor hem saç çıkışı oluyor (eğer kaliteli ürün kullanırsan) yani bende saç çıkışları var sert sert ama 6 ay geçmeden bişiy demek istemiyorum
babylon42
07-25-2009, 10:12 AM
İnşallah iyi sonuçlar alacaksın code ben hissediyorum.Ve buunun için iyi haberlerini dört gözle bekliyorum açıkcası.SAnki tek ümidim bu mezolar gibi oldum.Ama şöyle bir bakarsam durumu o hale geldim yani.İmzamdakileri kullandığım halde dökülme aynen devam.Bu durum da ister istemez daha kaliteli ürünler ve uygulamar arayışına düşürüyor insanı.Neyse anlaşılan en kısa zmaanda ben de başlayacak gibiyim.Bakalım.
LUCIEFER
07-25-2009, 10:16 AM
İnşallah iyi sonuçlar alacaksın code ben hissediyorum.Ve buunun için iyi haberlerini dört gözle bekliyorum açıkcası.SAnki tek ümidim bu mezolar gibi oldum.Ama şöyle bir bakarsam durumu o hale geldim yani.İmzamdakileri kullandığım halde dökülme aynen devam.Bu durum da ister istemez daha kaliteli ürünler ve uygulamar arayışına düşürüyor insanı.Neyse anlaşılan en kısa zmaanda ben de başlayacak gibiyim.Bakalım.
arak yerine minoxil forte u ekle derim. arak ı kötülemek değil amacım ama bazıları çok iyi sonuç alırlken bazıları hiç bir sonuç alamıyor....
babylon42
07-25-2009, 11:19 AM
Kardeş açıkcası birkaç ay daha böyle devam ederse bir revizyona gideceğim orası kesin de.Ama bu hangi minox olur onu tam kestiremiyorum.Böyle giderse durum vahim.Zaten mezoya başlarsam minox işini yavaş yavaş bitireceğim.En azından şimdilik öyle düşünüyorum.Belki 5 günde bir defa falan kullanacağım.Böyle planlarım var ama uygulayabilmek için önce mezonun gerçekten faydasını görebilmek istiyorum.
muptezeLL
07-25-2009, 12:06 PM
Hadi bakalım code...Seni bekliyorum hayırlı sonuçlar için...
babylon42
07-25-2009, 01:53 PM
valla hekesin gözü üstünde code bak kötü bişeyler deme :)
Baskıya bak yaa.Valla benden başka muptezell de lucıefer de seni bekliyor.Fan kurcaz burada ayrıca bak.
ttyat
07-25-2009, 03:11 PM
hemde nasıl
artık arak marak rogo mogo yetmiyor kafa alıştı genişleyecek damar kalmadı hepsi sülük gibi genişledi.
umarım başarılı olursıun
muptezeLL
07-25-2009, 03:23 PM
Bir yerle görüştüm seansa 100 lira alıyorlar kullandıkları Revita Hair Care...Ne dersiniz??
babylon42
07-25-2009, 03:42 PM
ya muptezell kardeş.Seansa 100 lira bana çok geliyor.Ben dayanamam ona.Bi vakitten sonra çökerim maddi ve manevi olarak.Code un olayının dikkatimi çekmesinin en büyük sebebi de bu.Hem ucuz hem kaliteli hemde sonuç alabilceğimiz bir uygulama olacak inşallah.O nedenle bana uymaz.Çok para.
ttyat
07-25-2009, 03:55 PM
bi de bu tabancalardan olsa.. gerçi bunların parasıyla saç ekilirde..
http://img23.imageshack.us/img23/6680/adszktg.jpg (http://img23.imageshack.us/i/adszktg.jpg/)
LUCIEFER
07-26-2009, 01:51 AM
vay anasını süper bişi. bu olsa kendinde yapabilirsin ama fiyat uçuktur kesin...
full otomatik mezo gun :D tek tek ve seri atış
lastmorn
07-26-2009, 09:39 AM
code dostum devrim açabilirsin sitde belki abartıyorum daha önce mezo olan biri olarak şunu diyebilirim doğru mezo farkedio saçta gerçekten hatta doktor değiştirmiştim mezoda saçım mahvolmuştu vuranın vururken dikkati biel çok önemli bu işte birde bana yapılan dandik kolpa mezoydu seninkinin içinde önemli faydalar var saç için bence bu konuyu asla ihmal etmeden yan etkileri yoksa tabi çok dikkatli takip et bende alıcam mezoyu yaptırabilcek yer arıom bir denk gelsin inşallah
babylon42
07-26-2009, 11:26 AM
Aramıza hoş geldin lastmorn kardeş sen de :)) Biz dört gözle bekliyoruz.İnşallah iyi sonuçları alınca biz de başlayacağız.
malborn
07-26-2009, 11:28 AM
Türkiyede "Keractive" satan firmalarda varmış birisine ulaşmama çok az kaldı millet nerden aldığını söylemiyor ya nasıl bir insanlık bu!
"Hair System" adlı mezoterapi ilaçına bile Almanyada ki şirketiyle görüştüm de onlar yönlendirdiler.
ya şu mesopecia + X-ADN + minoksidil üçlüsü çok iyi yani bunu yapsanız kesin çok çok fark eder.hatta bundan iyi en iyi tedavi saç ekimi olur diyebilirim.
X-ADN hücre yenileyici zaten saç foliküllerine hayat veriyor,minoksidili hepimiz kullanıyoruz saç derisine uyguladığııda bile iyi kötü sonuç aldık bu sefer köküne direk vericez.mesopecia desen içinde Dutasteride den tutunda biotine kadar herşey var.
malborn
07-26-2009, 11:36 AM
bu da saç mezoterapisinde kullanılan ilaçlar
Lokal anestetikler : prokain, ksilokain
- Vasküler etkililer : buflomedil, melilat-rutin, pentoksifilin, gingko biloba, minoksidil paridil heparin.
- Saç folikülünün uyarılması ve saçın onarılmasına etkililer: X-ADN , aminoasitler,organik silisyum.
- Antiandrojen etkililer: finasteride, dutasterid, bitkisel ekstreler.
- Antiseboreik-antiinflamatuar etkililer : çinko, selenyum, salisilat.
- Keratin biyosentezi için etkililer: biotin, bepanthene, vitamin A , vitamin B grubu (pantotenik asit, vitamin B5 gibi), aminoasitler, oligoelementler, çinko, bakır,magnezyum.
lastmorn
07-26-2009, 12:46 PM
zannedersem bu tedavi ekim dışındaki saç işin en önemli arak olucak biraz daha iyi araştırırsak bende vakit kaybetmeden başlamak istiyorum yaabncı sitelerde bu durum nasıl yankı uyundırdımı bu yeni mezo yöntemleri 8 aydır piyasadaymış aşağı yukarı ve şimdiye kadar neden çıkmamıştı tuhaftı bunun düşünülmemesi en etkili yntem mezoterapi yöntemidir direk ilaçlar saç dibine verilir iğne ile
LUCIEFER
07-26-2009, 03:20 PM
evet malborn mailime cevap geldi.. keractive i yetiştiremediklerini bu nedenle ellerinde olmadığını söylediler... keractive bile içerik olarak müthiş..... saçlarımızın en büyük problemi beselenememesi değilmi zaten bu nedenle keractive bile fark ettirir ama keractive ve hairsystemi yada mesopecia yı kombine edince düşünemiyorum...
LUCIEFER
07-26-2009, 03:21 PM
Türkiyede "Keractive" satan firmalarda varmış birisine ulaşmama çok az kaldı millet nerden aldığını söylemiyor ya nasıl bir insanlık bu!
"Hair System" adlı mezoterapi ilaçına bile Almanyada ki şirketiyle görüştüm de onlar yönlendirdiler.
ya şu mesopecia + X-ADN + minoksidil üçlüsü çok iyi yani bunu yapsanız kesin çok çok fark eder.hatta bundan iyi en iyi tedavi saç ekimi olur diyebilirim.
X-ADN hücre yenileyici zaten saç foliküllerine hayat veriyor,minoksidili hepimiz kullanıyoruz saç derisine uyguladığııda bile iyi kötü sonuç aldık bu sefer köküne direk vericez.mesopecia desen içinde Dutasteride den tutunda biotine kadar herşey var.
X-ADN yi kim satıyor ?
muptezeLL
07-27-2009, 10:36 AM
Yahu bunları türkiyeden temin edemicez sanırım...Siz bir bakın bakalım...Sonra haber verin...Beklemedeyim...
malborn
07-27-2009, 12:10 PM
X-ADN yi kim satıyor ?
http://www.mesotherapyworldwide.com satıyor yine.
es_es
07-28-2009, 02:52 PM
Dostum sen şuan sadece hair system mi kullanıyorsun?
Mesopecia aldığını söylemiştin ,gümrükte herhangi bir sorun çıkmadı mı peki?
malborn
07-29-2009, 10:15 AM
evt onu kullanıyorum.
mesopecia dan sorun çıkmaz korkma sigortalı gönderdikleri için " 81$ " kargo alıyorlar zaten
babylon42
07-29-2009, 10:48 AM
code kardeş.Diyorum ki ben de yavaştan yavaştan bir dermatolog ayarlasam da bu iğneleri yapacak.Sonra şu hairsystem i alsam senin gibi bende başlasam.Ama acaba erken mi davranmış olurum.Bir de şimdi aşağıdaki tedaviyi uyguluyom.Acaba daldan dala zıplamasan mı diyom:) Ya da daha denemek için çok mu erken.Mezo olayı başından beri heyecanlandırıyor beni de işte hairsystem sadece yeterli mi? Yanına daha bişeyler eklesem nasıl olur.Sen yazdın buraya mesopecia yı falan da ben getirtemem yurtdışından.Pahalı oluşundan değil de bilmiyorum ve kredi kartı kullanmıyorum :)
Amaaaaaaannnnnnnnn ne biliyim öyle işte.Ama heralde senden sonra bende bu işee gircem.Ankarada adamakıllı bir dermatolog bakayım önce şu iğneleri yapcak.
LUCIEFER
07-29-2009, 01:12 PM
haircare adlı mezo ilacı çok övülüyo duyan varmı ? bir türlü içeriğini bulamadım
babylon42
07-29-2009, 02:00 PM
ben bilmiyorum kardeş.Zaten ne duyarsam bu başlığın altında sizden duyuyorum:)
Ayrıca bir araştırma da yapamıyorum :(
malborn
07-29-2009, 05:08 PM
code kardeş.Diyorum ki ben de yavaştan yavaştan bir dermatolog ayarlasam da bu iğneleri yapacak.Sonra şu hairsystem i alsam senin gibi bende başlasam.Ama acaba erken mi davranmış olurum.Bir de şimdi aşağıdaki tedaviyi uyguluyom.Acaba daldan dala zıplamasan mı diyom:) Ya da daha denemek için çok mu erken.Mezo olayı başından beri heyecanlandırıyor beni de işte hairsystem sadece yeterli mi? Yanına daha bişeyler eklesem nasıl olur.Sen yazdın buraya mesopecia yı falan da ben getirtemem yurtdışından.Pahalı oluşundan değil de bilmiyorum ve kredi kartı kullanmıyorum :)
Amaaaaaaannnnnnnnn ne biliyim öyle işte.Ama heralde senden sonra bende bu işee gircem.Ankarada adamakıllı bir dermatolog bakayım önce şu iğneleri yapcak.
haircare adlı mezo ilacı çok övülüyo duyan varmı ? bir türlü içeriğini bulamadım
Kredi kartı kullanmak istemiyorsan sanal kart çıkar internet için bildiğim kadarıyle HSBC de var diğer bankaların çoğunda da var.
gidiyorsun diyorsun ki ben nette kullanmak için kredi kartı çıkarmak istiyorum almak istediğin şey 450$ mı o zaman diyorsun ki bana 450$ limitli kredi kartı istiyorum sonra gidip bu kartla netten alışverişini yapıyorsun.
hair care i biliyorum bir ara ona takmıştım. izmir de "elbirlik" firması satıyor o firmayı da ara ara bulamadım en son bilinmeyen numaralardan ulaştım ama keractive yi görünce vaz geçtim.
ilk mezoterapi mi medhair de o ilaçla yapılmıştı. yeri beğenmedim için bir daha gitmedim. gitmemem doktorun kötü olmasından filan diil sadece mekanı beğenmedim
LUCIEFER
07-29-2009, 05:14 PM
Kredi kartı kullanmak istemiyorsan sanal kart çıkar internet için bildiğim kadarıyle HSBC de var diğer bankaların çoğunda da var.
gidiyorsun diyorsun ki ben nette kullanmak için kredi kartı çıkarmak istiyorum almak istediğin şey 450$ mı o zaman diyorsun ki bana 450$ limitli kredi kartı istiyorum sonra gidip bu kartla netten alışverişini yapıyorsun.
hair care i biliyorum bir ara ona takmıştım. izmir de "elbirlik" firması satıyor o firmayı da ara ara bulamadım en son bilinmeyen numaralardan ulaştım ama keractive yi görünce vaz geçtim.
ilk mezoterapi mi medhair de o ilaçla yapılmıştı. yeri beğenmedim için bir daha gitmedim. gitmemem doktorun kötü olmasından filan diil sadece mekanı beğenmedim
malborn keractive i bulursan mutlaka haber ver allah rızası için.. keractive minoxda ekledinmi bombaa :D
malborn
07-29-2009, 05:21 PM
malborn keractive i bulursan mutlaka haber ver allah rızası için.. keractive minoxda ekledinmi bombaa :D
keractive i buldum ama nasıl buldum ben bilirim. kimse söylemiyor nerden aldığını kaç yere telefon etiim. şu an ellerinde yokmuş 2 haftaya kadar gelir dediler telefonumu bıraktım. arıycaklar aradıkları anda söylerim.
malborn
07-29-2009, 05:27 PM
şimdi şu somon DNA sı varmış X-ADN saç hücrelere hayat veriyormuş insan DNA sına çok yakınmış.zarar görmüş saç hücrelerini onarıyormuş.
www.mesotherapyworldwide.com a mail attım DHT den zarar görmüş hücrelerini onarsın diye sipariş edicem.
bide organik silisyum
LUCIEFER
07-29-2009, 05:30 PM
keractive i buldum ama nasıl buldum ben bilirim. kimse söylemiyor nerden aldığını kaç yere telefon etiim. şu an ellerinde yokmuş 2 haftaya kadar gelir dediler telefonumu bıraktım. arıycaklar aradıkları anda söylerim.
süpersin sen yav :D
x-adn benmde aklıma yattı... x-adn + keracive + minoks .. nasıl olur sence ?
malborn
07-29-2009, 05:38 PM
süpersin sen yav :D
x-adn benmde aklıma yattı... x-adn + keracive + minoks .. nasıl olur sence ?
bence çok aşırı iyi olur. :)
bende x-adn +mesopecia + minoks + keractive diyorum :)
keractive i ana tedavi bittikten sonra ağır tabur olarak sürücem :)
eğer bunları kullanırsak kaptan mağraadamı gibi oluruz :)
http://www.verticaledgeentertainment.com/captain_caveman.jpg
turksistem26
07-30-2009, 12:59 AM
anam anam coşmuş burası :D
yav arkadaşlar benimde mezolanasım geldi sizi gördükçe :D
malborn LUCIEFER muptezel (ve diğer araştıran arkadaşlar) şimdi bi fayda maliyet listesi çıkarabilirseniz en son araştırmalar ışığında
çok faydalı olcak diye düşünüyorum (:
babylon42
07-30-2009, 08:50 AM
Yaw iştahlandım şimdi.Ben de istiyorum; ama önce bir sanal kart olayını çözeyim de sonra bir güzellik yapacağım.
Bir de bu x-adn de sıvı değil mi arkadaşlar.Yani bunların hepsi sıvı şekilde hazırlayacağınız mezo ilaçları değil mi?
Peki oranları nasıl düşünüyorsunuz?
Ne kadar x-adn + mesopecia + minoks + keractive olacak.
Bir seansta kaç ml karışım olacak ve bunun ml bazında dağılımı ne olabilir.
LUCIEFER
07-30-2009, 09:59 AM
kararımı değiştirdim.. keractive ve mesopecia kullanıcam
mesopecia kolay onu bulduk.. keractive den cevap bekliyorum malborn.... :)
kampey
07-30-2009, 01:01 PM
uzun zamandan beri forumu takip ediyorum. ama bu mezo işi heyecanlandırdı beni gerçek anlamda. en ideal reçeteyi oluşturup başlayalım bu işe. malborn arkadaşın sonuçları herhalde burda en çok beklenen şey. malborn mezoterapi uygulamasında kaçıncı seanstasın? sadece mesopecia mı kullanıyorsun?
lastmorn
07-30-2009, 04:13 PM
inşallah yüzümüzü güldürür bu kaliteli mezoterapiler hem şöle düşünüom ben dandik mezoları olmuş olan biri olarak belirli süre sonra ilaçlar eski faydasını vermez oluo kaliteli mezoya 1 2 sene takılarak zaman geçtikçe üstüne ekleme yapmayı düşünüyorum minox olmayan bir mezoya sonradan kendim minox falan eklemeyi hatta gerekirse mezoyu olduğu gibi değiştirip başka mezoya geçmeyi tabi finasterid sabit olurda yoksa saç ürünlerine bünye alışıo belli bir süre sonra
isc0rpitx
07-30-2009, 04:35 PM
işte bu alışıklığı gidermek için 3 ayda bir 1 ay ara vermek gerekiyor tedaviye...Yani bir nevi vücudun bağışıklık kazanmasını engellemek adına...bu hem mezoterapi için hemde diğer tedaviler için bence ideal birşey...
ttyat
07-30-2009, 09:43 PM
malborn bi an once şu gidişatını durumlarını memnuniyetini yada tersini yazarsan seviniriz.. artık bu minoxlar yetmez oldu kafa cevap vermez hale geldi. üstelik sıkıldım her gun saç baş yıkamaktan
malborn
07-30-2009, 11:07 PM
şimdi herkes beni bekliyorda ben 4 ay geçmeden bişiy diyemem ama kanıt istiyorsanız.
kıytırık dermoller ile bile böyle sonuç alınmışssa sadece minoks kullanarak.
http://www.mesotherapyworldwide.com/images/Hair%20before%202.JPG
http://www.mesotherapyworldwide.com/images/Hair%20after%202.JPG
mesopecia + minoksidil kullanılarak ve üstelik mezoterapi yöntemiyle çok çok daha iyi sonuç alınır.
muptezeLL
07-31-2009, 10:57 AM
Hadi bakalım...Allah kolaylık versin...Ben şu ilaçları alabilmek için bir kredi kartı olayını halledim...sonra gerisi gelir...
kampey
07-31-2009, 11:40 AM
HAIR SYSTEM ürününün açıklamasında erkek tipi olmayan dökülmelerde etkili olduğu yazıyor.bize gelmez bu ürün sanırım
es_es
07-31-2009, 12:16 PM
E neden karışımın içine saw palmetto ve minoxidil koymuşlar o zaman:confused:
dj_myman
07-31-2009, 02:17 PM
arkadaşlar ilaçları bir şekilde buluruzda bu igneleri yapacak yer bulmakta zorlanıyorum. dermotolaga gidiyorum dışarıdan getirdiğin iğneyle vurmam diyor benim ilaçların var diyor.
gop cıvarında mezo ialcını vuracak dermotolag var mı?
malborn sen nerde vurduruyorsun igneleri yakınsa bizde orda oluruz mezoterapiyi.
mezoterapide kullandığın ilaçların oranları sen mı belirliyorsun yoksa dr. mu?
benim saçlar iyice inceldi sarı sarı tüyler ikalınlaştırmak istiyorum
hair system faydalı olur mu? yada hangi karışımı kullanmalıyım.
turksistem26
07-31-2009, 05:34 PM
arkadaşlar bu işin maliyeti ne şimdi 300-500 $ ı buluyormu cidden
çok para ya :(
ttyat
07-31-2009, 09:58 PM
hacı 300-500 se iyi ben bıktım artık her gun sac yıkamaktan
lastmorn
07-31-2009, 10:17 PM
en mantıklı bu etkili mezolar duruo konuyu açan sitenin eski üyelerinden code ye tşkler inşallah bu mezolar rahatlatır bizi birde rahat rahat temin edebilsekte şöle bir sebahat edebilsek
ttyat ilaçlara bünyemi alışıyor yoksa ilaçlardan çıkan tüyler saç olabilmesi için o tüyler dökülürek her seferinde daha kalını gelmesi gerek diyorlar olay bumu saçımız ilaçlardan döngüyemi giriyor yoksa zaman zaman ilaç kullanırken kötüleştiğinde saç dökülmesi ilaç kullananlarda hayrada işaret olabilir yeni bir döngünün haberciside olabilir diyorlar diyorlarda diyorlar:)
ttyat
07-31-2009, 10:20 PM
yaklaşık 4/5 senedir minoxla tanısıyorum : evet kafa alışıyor yada biz artık sahte minox kullanıyoruz başka acıklaması yok bunun.. hanı nerde benim ilk yıllarda aldıgım sonuç ve de şimdiki halim..
lastmorn
07-31-2009, 10:23 PM
mezo direk saç köküne çözer bence senin sorunu birde yıllar geçtikçe agresifleşen bir genetik dökülmemiz oluo bu ilaçlarıda kullanmasak belki hepten keltoş olucaktık ama ben bu mezodan umutluyum dandik mezolardan bile az buçuk fayda gördüm inşallah bu mezo iyi gelir bizede rahatlarız
ttyat
07-31-2009, 10:28 PM
ya para artık sorun olmuyor bu psikolojik sorun insanı dellendiriyor. ister istemez takar olduk..
o ilaçları bulsak bile uygulacak birini bulmak zor (benim için)
lastmorn
07-31-2009, 10:30 PM
paronoyak olduk be hacım öle böle dişi sıkıp uygulucak birini buluruz uğraşıcaz artık hele bir ele geçirelim şu ilacı
ttyat
07-31-2009, 10:32 PM
lastmorn sen daha once yaptırdıgında ne kadar sürede sonuç aldın
malborn
07-31-2009, 10:38 PM
http://www.mesotherapyworldwide.com/
banka havalesi de kabul ediyor. eğer mesopecia + minoksidil düşünüyorsanız.
ttyat
07-31-2009, 10:40 PM
şuna bakar mısınız
http://www.youtube.com/watch?v=8qZRyFDPNs8
malborna sen boyle mi yaptırıyorsun
lastmorn
07-31-2009, 10:40 PM
ttyat bende erken oldu sonuç 2 ayda saç kaliteleşti
malborn
07-31-2009, 11:09 PM
şuna bakar mısınız
http://www.youtube.com/watch?v=8qZRyFDPNs8
malborna sen boyle mi yaptırıyorsun
http://www.uzmantv.com/sac-mezoterapisi-sac-cikarmak-icin-mi-yoksa-sac-dokulmesini-onlemek-icin-mi-yapilir
böyle yaptırıyorum.
mezoterapi tabancasıyla da yaptırdım ama güzel diil kafana delik açıyo ufak ufak en iyisi bence direk saç kökü
kampey
08-01-2009, 09:48 PM
uyguluyacak doktor bulmayı dert etmeyin.ben iki sene bir hastaneye gitmiştim doktor mezoterapi tavsiye etmişti. ilaçları getirtirim ya da istersen sen al uygulayalım demişti. yani doktorla görüşüp mutlaka ayarlanır. buradaki mesele ilaçların işe yarayacağından emin olmak. bunun içinde malborn arkadaşı takip ediyoruz. bu arada tedavi öncesi resimleri varmı acaba malborn ?
dj_myman
08-01-2009, 09:51 PM
uyguluyacak doktor bulmayı dert etmeyin.ben iki sene bir hastaneye gitmiştim doktor mezoterapi tavsiye etmişti. ilaçları getirtirim ya da istersen sen al uygulayalım demişti. yani doktorla görüşüp mutlaka ayarlanır. buradaki mesele ilaçların işe yarayacağından emin olmak. bunun içinde malborn arkadaşı takip ediyoruz. bu arada tedavi öncesi resimleri varmı acaba malborn ?
ben bulamıyorum mezoterapi yaptıracak dr.
3 - 4 dr. kabul etmediler yada benim ilaçlarla yaparım dediler.
kampey
08-01-2009, 10:01 PM
mezoterapi yapan bir yere mi sordun acaba? direk hastanede dermatoloğa başvurmak lazım.
ben bizim seçeceğimiz ilaçların internetten ktalog çıktılarını alıp doktara gitmeyi düşünüyorum.adamı sadece iğneci durumuna düşürmemiş olurum tedaviye birlikte karar vermiş oluruz. bide mezoterapi merkezine gidersek zaten kesinlikle yapmazlar bu işi.
babylon42
08-03-2009, 08:58 AM
Şİmdi herşey bitti bir de bunu yapacak dermatolog bulacağız yaa.Çok zor olacak ama olunca da iyi olacak inşallah.
muptezeLL
08-03-2009, 10:05 AM
Yahu iyi güzelde bu iğneler acıtmıyomu...Çat çat sokuyo amcam:)
malborn
08-03-2009, 11:44 AM
Yahu iyi güzelde bu iğneler acıtmıyomu...Çat çat sokuyo amcam:)
:D iğne gördüğün üzere çok küçük + benim canım çooooooooooooook tatlıdır. diyorsan çok hafif prokain mezokain gibi local anestetikler koyuyolar. o zaman hiç bişiy hissetmessin. ama iğne yapılan yerler 10 dk uyuşuk kalıyo hafif sonra geçiyor
malborn tedavi seyri ile ilgili bizi bilgilendirecek ve yorum yapmamızı sağlayacak resimlerin yokmu ???
malborn
08-03-2009, 06:23 PM
malborn tedavi seyri ile ilgili bizi bilgilendirecek ve yorum yapmamızı sağlayacak resimlerin yokmu ???
saçım şuan 1 numara 4-5 ay sonra uzasınlar daha iyi yorum yaparsınız.
dj_myman
08-03-2009, 07:43 PM
malborn hair system mi kullanıyorsun?
[Salla_Medo_MSM'ye_GeL]
08-03-2009, 08:24 PM
en kaliteli mezoterapi ilacı msm bence.mezoterapi ilaçlarına aspirin eklemeyide ihmal etmeyin.
malborn
08-03-2009, 10:05 PM
malborn hair system mi kullanıyorsun?
evt hair system i kullanıyorum şuan. mesopecia yı minoksidille birlikte kullanmak istiyorum.
mechulbiri
08-04-2009, 12:01 AM
abicim ben anlamadım ya hepsini ayrı ayrı alıp karışım haline mi getiriosun bi de maliyeti ne kadar oluo sana
muptezeLL
08-04-2009, 12:48 PM
;92849"]en kaliteli mezoterapi ilacı msm bence.mezoterapi ilaçlarına aspirin eklemeyide ihmal etmeyin.
Sende kitlenmişsin msm'e...Hasbinallah...
babylon42
08-04-2009, 01:39 PM
kardeş o arkadaşı kendi haline bırak.Forumda birçok arkadaş biliyor o malum arkadaşı...
malborn
08-04-2009, 03:33 PM
abicim ben anlamadım ya hepsini ayrı ayrı alıp karışım haline mi getiriosun bi de maliyeti ne kadar oluo sana
hair system i tek kullanıyorum.
ama eğer mesopecia kullanırsam. birde ayrı %0,2 lik minoksidil ampulleride sipariş edicem daha faydalı olur.
mesopecia nın içinde Dutasteride,Pantothenic acid,Biotin, and Pyridoxine,Zinc var. minoksidilide ben kendim ekliycem.
karışım şöyle olur. 2 ml mesopecia + 2 ml %0,2 lik minoksidil.
fiyatları ilk sayfada yazdım. 10 kez kullanımlık minoksidil( en az 5 ay) 118$
ilk 8 seans yükleniyorsun yani seans araları kısa oluyo sonra ayda 1 olarak koruma ve geliştirme amaçlı devam ediyorsun.
mechulbiri
08-04-2009, 09:27 PM
ya ben şöle düşünüorum mayıs ayında askere gidicem gitmeden 2-3 hafta önce saç ekimi yaptırmayı sora da eğer yedek subay olursam askerliğin 5.ayında mezoterapiye başlamayı düşünüorum saç ekimi için 5bin ytl yi gözden çıkarttım saçlarımın durumu uzun şimdi baya belli olmuo dipleri ama kısa kesince ortaya çıkıcak biliorum sizce 5bin ytl yeter mi bütün üst bölgeye sora mezoterapiyle kalanları korumak istiorum yaşımda genç belki mezoterapiyle ölmemiş saç kökleri canlanabilir die düşünüorum
aslan
08-06-2009, 08:40 PM
hair systemi kadıköydeki eczanede ne kadar aldın ve kaç ay gidiyor
bide mezoterapiyi sürekli yaptırmak gerekiyormu?
dj_myman
08-14-2009, 02:24 PM
malborn olumlu sonuç aldın mı mezoterapiden.ben hala bir doktor bulamadım :(
muptezeLL
08-14-2009, 03:51 PM
Üç yere gittim dışardan ilaç alıp biz yapmıyoruz dediler...Ne biçim iş yaa...Kullandığı ilaçlar iyi değilki ve pahallı...İlk ay 400 tl sonra her ay 100 lira...
dj_myman
08-15-2009, 02:27 PM
malborn Hair system eczaneye almak için aradım ancak ellerinde yokmuş ve getiremiyorlarmış.
mechulbiri
08-15-2009, 03:26 PM
ben geçen bi estetik merkezine gitmiştim 10 seans paket halinde alırsan seans başına 150 ytl alıolar kullandıkları marka hair system
malborn
08-16-2009, 11:26 PM
"dj_myman" doktor bulmuş uzun uğraşlar sonunda yakın olan arkadaşlarada söylersen hem doktor biraz para kazansın hem mezoterapi yapıp faydalansınlar.
lastmorn
08-17-2009, 12:12 AM
Hocam nasıl gidiyor mezon kaç gün oldu başlayalı umut varmı?
malborn
08-17-2009, 12:56 AM
Hocam nasıl gidiyor mezon kaç gün oldu başlayalı umut varmı?
umut var gibi şimdi hair systemde %0,02 lik minoks olmasına rağmen bazı kıpırtılar oldu.
şimdi http://www.mesotherapyworldwide.com/ dan %0,2 lik minoks sipariş ettim.
2 ml mesopecia + 2 ml minoksidil yapıp buna başlıycam bundan çok daha ümitliyim. İnşallah işe yarar. 5-6 ay sonra tekar sonuçları yazarım.
lastmorn
08-17-2009, 01:03 AM
benim bildiğim mezoterapi tedavilerin içinde en hızlı cevap verendir 5_6 ay beklemeye gerek yok 2 3 ayda alırsın sonuçları birde bilirsin ki merkezlerde sabit vurmuolar mezoterapiyi bir ay deişik iğneyle diğer ay değişik iğneyle vuruluo bir iğne az bir iğne fazla acıtıo benim bildiğim bu istersen yaptırcağın yerde bunada dikkat et hani ilaca bünye belli süre sonra tepki vermioyor ya belki bundan ötürüdür bilemiyorum ama emin olduğum tedavinin sabit gitmediği bende 2ml mesopecia ve 2 ml minoksidil temin edip başlamayı düşünüom hayırlısı olsun
malborn
08-17-2009, 10:35 AM
benim bildiğim mezoterapi tedavilerin içinde en hızlı cevap verendir 5_6 ay beklemeye gerek yok 2 3 ayda alırsın sonuçları birde bilirsin ki merkezlerde sabit vurmuolar mezoterapiyi bir ay deişik iğneyle diğer ay değişik iğneyle vuruluo bir iğne az bir iğne fazla acıtıo benim bildiğim bu istersen yaptırcağın yerde bunada dikkat et hani ilaca bünye belli süre sonra tepki vermioyor ya belki bundan ötürüdür bilemiyorum ama emin olduğum tedavinin sabit gitmediği bende 2ml mesopecia ve 2 ml minoksidil temin edip başlamayı düşünüom hayırlısı olsun
işte bende ilk 5 seans haftada 1; (5 hafta)
sonra ki 3 seans 2 haftada 1; (6 hafta)
son 2 seansta ayda 1; (2 ay)
diye düşünüyorum. toplam 5 ay ediyor. tedavi.
orion
08-17-2009, 01:21 PM
slm malborn. bende hair system almak istiyorum
ancak ingilizcen yok gibi bir şey.
Bu siteye girdim ancak burdan hair systemi nasıl alıyorsun.
http://www.mesotherapyworldwide.com/Hair_Loss.htm
sen bu ilaçları nasıl alıyorsun.biz nasıl temin edebiliriz.açıklayıcı bir şekilde anlatırsan çok yararlı olur benim gibi inglizce bilmeyen arkadaşlar için.
yardımcı olursan çok sevinirim malborn :D
bu adrerse mail mi atıyouz
info@mesotech.de
contact@mesotech.de
malborn
08-17-2009, 09:47 PM
slm malborn. bende hair system almak istiyorum
ancak ingilizcen yok gibi bir şey.
Bu siteye girdim ancak burdan hair systemi nasıl alıyorsun.
http://www.mesotherapyworldwide.com/Hair_Loss.htm
sen bu ilaçları nasıl alıyorsun.biz nasıl temin edebiliriz.açıklayıcı bir şekilde anlatırsan çok yararlı olur benim gibi inglizce bilmeyen arkadaşlar için.
yardımcı olursan çok sevinirim malborn :D
bu adrerse mail mi atıyouz
info@mesotech.de
contact@mesotech.de
olayın daha köküne indim tüm yerler hair system i Hunmed medikal den sipariş ediyorlar mış google ya hunmed medikal yazarsanız. iletişimden bulabilirsiniz.
hair system çok çok çok süper bişiy diil bende saçta bazı kıpırtılar yaptı. ama mesopecia + 0,2 lik minoks kombinesi daha iyi olur. çok daha iyi sonuçlar alabilirisniz.
çünkü hair system in içinden 0,02 lik minoksidil var. yani 10 kat daha düşük miktarlı.
orion
08-18-2009, 12:08 AM
malborn bilgi için teşekkurler.
biz bu mesopecia + 0,2 lik minoks kombinesi nasıl temin edebilirz.
nerden alabiliriz.
ing. yok nasıl getirebilcegim konusunda yardımcı olursan çok sevinirim.:)
olayın daha köküne indim tüm yerler hair system i Hunmed medikal den sipariş ediyorlar mış google ya hunmed medikal yazarsanız. iletişimden bulabilirsiniz.
hair system çok çok çok süper bişiy diil bende saçta bazı kıpırtılar yaptı. ama mesopecia + 0,2 lik minoks kombinesi daha iyi olur. çok daha iyi sonuçlar alabilirisniz.
çünkü hair system in içinden 0,02 lik minoksidil var. yani 10 kat daha düşük miktarlı.
eren deniz
08-18-2009, 11:56 AM
merhaba arkadaşlar. ben uzun süredi mezoterapi yaptırmayı düşünüyordum ancak fiyatlar yüksek oldugu için malesef yaptıramamıştım.
malborn arkadaşımızın sayesinde ucuza ilaçları bulabilceğiz.
bunun için çok sagol malborn. :D
firmaya mesopecia + 0,2 lik minoks almak için mail attım ve
Mesopecia – 5 x 10ml vials +Minoxidil 0.2% - 1 x 10ml firmadan gelen faturada 440 dolar civarı bir şeydi. ucuzmu pahalı mı anlamadım:) ?:confused:
malborn özel meaj attım cevap veririsen çok sevinirim.
malborn
08-18-2009, 01:15 PM
merhaba arkadaşlar. ben uzun süredi mezoterapi yaptırmayı düşünüyordum ancak fiyatlar yüksek oldugu için malesef yaptıramamıştım.
malborn arkadaşımızın sayesinde ucuza ilaçları bulabilceğiz.
bunun için çok sagol malborn. :D
firmaya mesopecia + 0,2 lik minoks almak için mail attım ve
Mesopecia – 5 x 10ml vials +Minoxidil 0.2% - 1 x 10ml firmadan gelen faturada 440 dolar civarı bir şeydi. ucuzmu pahalı mı anlamadım:) ?:confused:
malborn özel meaj attım cevap veririsen çok sevinirim.
660 TL gibi bir fiyat yapıyor ki bence bu kalitede mezeterapi ilaçı için çok çok uygun. en en ucuz mezoterapi fiyatı Tr de. 10 seans ı 1000 TL dir. ki içine koyulan ilaçlarda genetik saç dökülmesini hiç bir yararı olmayan vitaminlerdir.
orion
08-18-2009, 01:44 PM
nerden alabiliriz.
malborn
08-18-2009, 03:09 PM
nerden alabiliriz.
belinda@mesotherapyworldwide.com adresine
Hi! My name is __________ . I am from Turkey. I want to buy "1 pack of mesopecia " and 1 pack of %0,2 minoksidil"
Thanks.
demen yeterli daha sonra san online fatura göndericekler orda banka ya para transferi yapabileceğin bankanın adresi de var. ister bankaya para transfer edersin ister dersin ki ben "paypal" kullanarak ödemek istiyorum.
ya da gönderdikleri faturanın alt kısmında kredi kartı bilgillerini yazıp kağıdı Faxlıyorsun. onlar kendileri hallediyor.
*paypal olayları nasıl oluyor dersen bunla ilgili çok açıklayıcı bir konu açmıştım. forumda arattırsanız bulursunuz.
muptezeLL
08-18-2009, 03:17 PM
malborn Hair system eczaneye almak için aradım ancak ellerinde yokmuş ve getiremiyorlarmış.
Dostum istanbuldamısın sen...İstanbulsan doktor hangi semtte bilgi verirmisin.
malborn
08-18-2009, 04:02 PM
yeşilpınar tıp merkezi dedi bana
dj_myman
08-18-2009, 04:25 PM
evet istanbuldayım. aradım malborun dedi yer. ancak sadece telefonla konuştum ilacı ben alsam mezoterapi yaparmısınız dedim olabilir dediler.daha gidip konuşmadım yüz yüze. ilacı bulmakla ugraşıyorum şu anda.
başka hastanleri ve klinikleri vb. yerleride arayacagım. eger uygun bir yer bulursan mezoterapi yaptırdıktan sonra memnum kalırsam buradan haber veririm ?
orion
08-18-2009, 04:38 PM
bilgi için sagol malborn. senin verdiğin Hunmed medikal adresine hair systemi almak için mail attım cevabını .
malborn acaba sen kaça alıyorsun hair systemi?
Hi! My name is __________ . I am from Turkey. I want to buy "1 pack of mesopecia " and 1 pack of %0,2 minoksidil"
Thanks.
demen yeterli daha sonra san online fatura göndericekler orda banka ya para transferi yapabileceğin bankanın adresi de var. ister bankaya para transfer edersin ister dersin ki ben "paypal" kullanarak ödemek istiyorum.
ya da gönderdikleri faturanın alt kısmında kredi kartı bilgillerini yazıp kağıdı Faxlıyorsun. onlar kendileri hallediyor.
*paypal olayları nasıl oluyor dersen bunla ilgili çok açıklayıcı bir konu açmıştım. forumda arattırsanız bulursunuz.
eren deniz
08-18-2009, 05:01 PM
malborn arkadaş cevap vermiş bende elimden geldiğince bildiğim kadarıyla bilgi vereyim.
firmaya mail attınca sana bir mail gönderiyorlar.gelen formu doldurup gönderiyorsun.
banka havalesiyle nasıl oldugunu bilmiyorum. ben bu kadar biliyorum.
banka havalesiyle nasıl olduğunu bilen arkadaş açıklarsa bende ögrenirim ve ürünü alırm :):D
Thanks.
kampey
08-18-2009, 05:40 PM
ödeme için en iyi yöntem paypal olacaktır. paypaldan alışverişlerde ürünü alıcağınıza dair garanti vardır.(sanırım 500 usd ye kadar). o yüzden güven sorunu yaşayanlar kesinlikle paypaldan ödeme yapsınlar.
bu arada neden mesopecia değil de hair system almayı tercih ediyorsunuz?
malborn
08-18-2009, 09:34 PM
malborn arkadaş cevap vermiş bende elimden geldiğince bildiğim kadarıyla bilgi vereyim.
firmaya mail attınca sana bir mail gönderiyorlar.gelen formu doldurup gönderiyorsun.
banka havalesiyle nasıl oldugunu bilmiyorum. ben bu kadar biliyorum.
banka havalesiyle nasıl olduğunu bilen arkadaş açıklarsa bende ögrenirim ve ürünü alırm :):D
şunu şunu istiyorum diye mail atıyorsun onlarda sana bir fatura gönderiyorlar mailine attachment(ek dosya) olarak orda alt bölümlerde Payment Method diye biryer var. bank transfer için adres vermişler hangi banka olduğu filan yazıyor. +
bide onun altında boş bir alan var "name surname credit card" filan yazıyor orada bilgilerini yazıpta o kağıdı faxlayınca da oluyor.
istersen paypal la ödiycem diyorsun paypal dan gönderiyorsun para yı
*paypal :info@mypuddleduck.com (paypadan bu mail adresine para gönderiyorsunuz. paypal iki tarafada makbuz gönderiyor)
*bank transfer : Account Name: BE Corporation – Mesotherapy Worldwide
Bank: Westpac Bank of Australia - Bondi Junction
BSB: 032051
Account Number: 270840
Swift Code: WPACAU2S
*kredi kartı bilgilerini gönderdikleri faturanın alt kısmına yazıp faxlama.
muptezeLL
08-19-2009, 10:18 AM
arkadaşlar bilen varmı bu ilaç nasıl mezoterapi için Revita Hair Care??
orion
08-19-2009, 11:45 AM
malborn hair systemi fiyatı ne kadar ?
malborn
08-19-2009, 01:25 PM
malborn hair systemi fiyatı ne kadar ?
eczaneden 200 avro ya almıştım. ama hunmed medikal de 140 avro imiş.
muptezeLL
08-19-2009, 03:42 PM
arkadaşlar bilen varmı bu ilaç nasıl mezoterapi için Revita Hair Care??
Bu ilacı bilen yokmu??
eren deniz
08-20-2009, 02:09 PM
eczaneden 200 avro ya almıştım. ama hunmed medikal de 140 avro imiş.
malborn hunmed medikal hair system siparişi nasıl veriliyor.banka havalesiyle oluyor mu?
hayalet2008
08-22-2009, 05:06 PM
Malborn bir soruda benden
bu mesopecia ve ek olarak karıştırılacak 0,2 lik minoksidil sağlık Bakanlığından onaylımı acaba?
muratcan
08-24-2009, 11:13 AM
googleye hummed yazinca siteyi goreceksin
muratcan
08-24-2009, 11:15 AM
hunmed olacakdi
http://hunmedikal.com/iletisim.html
muratcan
08-24-2009, 11:38 AM
[turkiyede mezoterapi ilac lari satan bi site mezo ignesi var ilacda var ama icerigi hakkinda bilgi yok msj yazdim icerigi gonderir lerse yazarim
http://bafamedical.com/u_mezoterapi.asp[/QUOTE]
malborn
08-24-2009, 12:03 PM
[turkiyede mezoterapi ilac lari satan bi site mezo ignesi var ilacda var ama icerigi hakkinda bilgi yok msj yazdim icerigi gonderir lerse yazarim
http://bafamedical.com/u_mezoterapi.asp[/QUOTE]
içeriğinde bunlar var.
Growth Factors Complex:
1. Strengthen the hair and stimulate its follicle to produce a healthier hair
2. Promotes hair blood circulation in the scalp and revitalizes hair follicle
3. Promotes the formulation of new blood vessels for supply of nutriments in the hair follicle
- Copper Peptide: It inhibits the action of 5 alpha reducatse, which overproduction leads to androgenic alopecia. By inhibiting the activity of 5 alpha reducatse, Copper Peptide has an important anti hair loss action
- Coenzyme Q10: Promotes the scalp blood circulation, making the hair thicker and promoting its regrowth
- Hyaluronic acid: The lubricating and hydrating properties of hyaluronic acid promote the hair growth
muratcan
08-24-2009, 12:10 PM
icerigi hakkinda ne dusunuyorsun herkezin anlayacagi dilde aciklarmisin benim tek anladigim 5 alfa neducatse sanirim finasterid var icinde
malborn
08-24-2009, 12:24 PM
icerigi hakkinda ne dusunuyorsun herkezin anlayacagi dilde aciklarmisin benim tek anladigim 5 alfa neducatse sanirim finasterid var icinde
içinde bakır peptitleri var adını çok duydum ama 5 alfa reduktaz enzimi bloker olduğunu bilmiyordum
mezoterapi yaptırıcaksanız içinde bence kesinlikle FDA tarafından onay almış 2 tane ajan olmalı bunlardan biri minoksidil diğer finansteride. finansteride yerine dutasteride de olur.
o kadar güçlü olduğunu sanmıyorum bunun ama tabi gönderdiğin firma finansteride ve minoksidil de satıyodur. ampullerde. arayıp sormak lazım.
muratcan
08-24-2009, 12:33 PM
ampullerde satilan finasterit den al sak yan etkilerinden kurtulmus oluruz
muratcan
08-24-2009, 01:49 PM
http://bafamedical.com/u_mezoterapi.asp aradım sordum icerigi Aqua , Sodium Chloride, Biotin fiyatı kdv dahıl 119 euro ıspanya menseli bı urun erkek tıpı dokulme ıcın etkılı
eren deniz
08-24-2009, 05:11 PM
malborn hair system olumlu sonuç aldın mı?
birde hair systemin içine 2 ml %0,2 lik minoksidil eklesek olur mu?
hunmed medikalı 2 3 kere aradım açan olmadı.
acaba banka havalesiyle sipariş verebiliyoruz bilgisi olan var mı?
muratcan bilgin var mı?
malborn
08-24-2009, 05:37 PM
http://bafamedical.com/u_mezoterapi.asp aradım sordum icerigi Aqua , Sodium Chloride, Biotin fiyatı kdv dahıl 119 euro ıspanya menseli bı urun erkek tıpı dokulme ıcın etkılı
malborn hair system olumlu sonuç aldın mı?
birde hair systemin içine 2 ml %0,2 lik minoksidil eklesek olur mu?
hunmed medikalı 2 3 kere aradım açan olmadı.
acaba banka havalesiyle sipariş verebiliyoruz bilgisi olan var mı?
muratcan bilgin var mı?
muratcan, erkek tipi dökülmeye etkili olması için içinde minoksidil türü ve DHT Bloker türü ürünler olması gerekir. Bakır peptitlerinin finansteride kadar DHT bloker olduğunu sanmıyorum.
eren deniz;hair system çok çok etkili diil ama etkili bu işi düşünenlere 0,2 minoksidil + mesopecia tavsiye ederim.
dün baktım kargoya fazla göndermişler ben 1 kutu mesopecia + 1 kutu minoksidil istedim onlar 2 kutu göndermişler. gerçekten böyle gelirse
1 kutu mesopecia + 1 kutu minoksidili aldığım paradan 0 kar ile isteyene verebilirim.
muratcan
08-25-2009, 04:58 PM
hunmedikale bende bu gun gırdım sıparıs vereyım dıye ne tlf var ne bısey ben boyle sıte gormedım burdan ogrenmıs olmasam sıteye fake derdım bısey yok sıte cok basıt
lastmorn
08-25-2009, 05:54 PM
Malborn Hocam tedavinin sonuçları nasıl mezoterapi çabuk sonuç verir öncesi resimler falan çektinmi sende bir rahatlama yaptımı tedavi
eren deniz
08-26-2009, 05:01 PM
hunmedikale bende bu gun gırdım sıparıs vereyım dıye ne tlf var ne bısey ben boyle sıte gormedım burdan ogrenmıs olmasam sıteye fake derdım bısey yok sıte cok basıt
muratcan önceden telefon vardı.şimdi ise kaldırmışlar.
nasıl sipariş verildiği konusunda ya da banka ile havale konusunda bilgi alırsan haber veririmisin arkadaşım.
muratcan
08-26-2009, 05:21 PM
eren deniz seni bilmem ama ben kıllandım o sıteden sıparıs vermem artık dandık bı sıte kurmuslar zaten mezoterapı ılacı satan bı kısı oyle bı sıtede satıs yapamaz
muptezeLL
08-27-2009, 11:04 AM
Millet son durum nedir_???
muratcan
08-27-2009, 05:41 PM
son durum kaliteli mezoterapi ilac larina ulasmak cok zor
muptezeLL
08-28-2009, 02:01 PM
Aynen öyle çok zor...Vede yapıcak dermotolog bulmakda zor
kampey
08-28-2009, 02:15 PM
niye hair system de ısrar ediliyor anlayamadım halen daha :)
mechulbiri
08-28-2009, 04:37 PM
arkadaşlar hair system aranıyosa istanbulda yapıcak bi yer var 2-3 hafta önce konuşmuştum ama biraz pahalı 10 seans paket 1.500 ytl
muratcan
08-29-2009, 03:01 AM
hair system icin 10 defa istanbula gelip gidemem dile kolay 843 km 10 = 8430 km
dj_myman
08-29-2009, 07:01 PM
selam malborn 0,2 minoksidil + mesopecia kullanmaya başladın mı?
yoksa hair systemin bitmesinimi bekliyorsun o bittikten sonra mı
0,2 minoksidil + mesopecia karışımına geçeceksin ?
Senin diğer açtığın konularıda okudum.
[Yeni Tedavi Yöntemleri[Önemli] http://www.cilthekimi.com/sorusor/showthread.php?t=11118] gibi konularda yazdıkların ilaçları kullanıyormusun?
sen nasıl bir tadevi yöntemi uyguluyorsun gerçekten çok merak ediyorum.:D
muratcan
08-31-2009, 12:21 AM
konuyu acan arkadas kayıp larda gelsede bı kac bısey soylese durum ne acaba
malborn
08-31-2009, 12:33 AM
selam malborn 0,2 minoksidil + mesopecia kullanmaya başladın mı?
yoksa hair systemin bitmesinimi bekliyorsun o bittikten sonra mı
0,2 minoksidil + mesopecia karışımına geçeceksin ?
Senin diğer açtığın konularıda okudum.
[Yeni Tedavi Yöntemleri[Önemli] http://www.cilthekimi.com/sorusor/showthread.php?t=11118] gibi konularda yazdıkların ilaçları kullanıyormusun?
sen nasıl bir tadevi yöntemi uyguluyorsun gerçekten çok merak ediyorum.:D
konuyu acan arkadas kayıp larda gelsede bı kac bısey soylese durum ne acaba
daha minoksidil yeni geçti elime hemen mucize beklemeyin biliyorum gelişme görmek istiyorsunuz bende görmek istiyorum ama hemen olmuyo işte hair system kullandım bitti.biraz gelişme oldu önceden de dedim uzamayan saçlar uzadı filan
şimdi mesopecia + minoksidil kullanmaya başlıycam 4-5 ay sonra söylerim gelişmeleri
dj_myman;
çok bıktım hergün kafaya bişeyler sür akşam sabah o yüzden mezoterapiye yöneldim ama kullanabilirim. diye düşünüyorum kullananların çoğu memnun
dj_myman
08-31-2009, 03:20 AM
malborn
sen bu saç konusunda çogu dr. daha bilgi sahibi oldunu düşünüyorum :)
önceden saçla hiç uğraşmazdım bu saçlar dökülünce birinci önceliğim oldu.
malborn senin yeni yazılarını dört gözle bekliyorum . . .
kampey
08-31-2009, 12:48 PM
daha minoksidil yeni geçti elime hemen mucize beklemeyin biliyorum gelişme görmek istiyorsunuz bende görmek istiyorum ama hemen olmuyo işte hair system kullandım bitti.biraz gelişme oldu önceden de dedim uzamayan saçlar uzadı filan
şimdi mesopecia + minoksidil kullanmaya başlıycam 4-5 ay sonra söylerim gelişmeleri
mesopecia+minoxidil içeirkli mezoterapi sonuçlarını özellikle merakla bekliyoruz.
malborn
08-31-2009, 07:27 PM
malborn
sen bu saç konusunda çogu dr. daha bilgi sahibi oldunu düşünüyorum :)
önceden saçla hiç uğraşmazdım bu saçlar dökülünce birinci önceliğim oldu.
malborn senin yeni yazılarını dört gözle bekliyorum . . .
yokya o kadar çok teorik şey bilmiyorum. işte çoğu okudğum bilimsel makalelerden bişeyler öğreniyor insan. zamanla mantığına oturuyor okudukların tecrubeleri okuyorsun netteki falan filan. ama mühendisliği bırakıp doktor olsam mı acaba diye düşünmedim diil :)
mesopecia+minoxidil içeirkli mezoterapi sonuçlarını özellikle merakla bekliyoruz.
bakalım umarım çok iyi olurda sizede yardımcı olurum.
orion
09-02-2009, 03:54 PM
malborn mesopecia+minoxidil ürünü sipariş verirsek gümrükte takılma olasılıgı var mı?
birde malborn bildiğim kadarıyla(yanlışta olabilir) Minoksidil tansiyon hastaları üzerinde yapılan inceleme sonucunda bulunan b ir madde ve saç dökülmesini önlediğini biliyorum. acaba bu ürünü kullanırsak tansiyonla ilgili bir sorun olur mu ?
kampey
09-02-2009, 11:17 PM
malborn mesopecia+minoxidil ürünü sipariş verirsek gümrükte takılma olasılıgı var mı?
birde malborn bildiğim kadarıyla(yanlışta olabilir) Minoksidil tansiyon hastaları üzerinde yapılan inceleme sonucunda bulunan b ir madde ve saç dökülmesini önlediğini biliyorum. acaba bu ürünü kullanırsak tansiyonla ilgili bir sorun olur mu ?
100 EUR ya kadar herhangi bir sorun çıkmaz. Bu arada ramazan ve kurban bayramları ve yılbaşlarından bir ay önce ve bir sonra gönderilmiş ürünlerde 300 EUR dur bu durum. Ayrıca 1500 EUR a kadar ki tutarlarda ise sabit oranda %10 vergi ödeyerek ürünler alınabilir.
Buradaki tutarlar ürünlerin gümrük kıymetidir. yani yurtdışında 20 EUR olan bir şeyin gümrük kıymeti 50 eur olarak karşınıza çıkabilir buna dikkat etmek lazım. Bu durum özellikle elektronik eşyalarda olmaktadır. GÜmrükte bir liste var adam ordan bakıp kıymet biçiyor ona göre. Benim başıma geldi daha önce.
İkinci olarakta ticari nitelik arzetmeyen ürünlerde bu kurallar geçerlidir. Gerçek kişilerden gerçek kişilere gönderilmelidir. Gift şeklinde gönderilmelidir.
malborn
09-03-2009, 12:15 AM
100 EUR ya kadar herhangi bir sorun çıkmaz. Bu arada ramazan ve kurban bayramları ve yılbaşlarından bir ay önce ve bir sonra gönderilmiş ürünlerde 300 EUR dur bu durum. Ayrıca 1500 EUR a kadar ki tutarlarda ise sabit oranda %10 vergi ödeyerek ürünler alınabilir.
Buradaki tutarlar ürünlerin gümrük kıymetidir. yani yurtdışında 20 EUR olan bir şeyin gümrük kıymeti 50 eur olarak karşınıza çıkabilir buna dikkat etmek lazım. Bu durum özellikle elektronik eşyalarda olmaktadır. GÜmrükte bir liste var adam ordan bakıp kıymet biçiyor ona göre. Benim başıma geldi daha önce.
İkinci olarakta ticari nitelik arzetmeyen ürünlerde bu kurallar geçerlidir. Gerçek kişilerden gerçek kişilere gönderilmelidir. Gift şeklinde gönderilmelidir.
ürünler sigortalı kesin ulaşıcak şekilde geliyor. zaten o yüzden kargo 89$ yani ürününüz elinize ulaşmadığında tekar gönderiliyor ya da başına bişiy geldiğinde
kampey
09-03-2009, 12:46 PM
malborn malum mezoterapi olayında özellikle senden haberleri bekliyoruz. tedavini imzana yazsan daha iyi takip ederiz gibi geliyor bana. biten tedavilerin devam edenler vs. :D
eren deniz
09-04-2009, 12:43 AM
malborn bu minoksidil 0,2 iğne şekildemi geliyor yoksa %10 onluk olarak gelip %2 sen mi ayarlıyrsun?
malborn
09-04-2009, 09:26 AM
malborn bu minoksidil 0,2 iğne şekildemi geliyor yoksa %10 onluk olarak gelip %2 sen mi ayarlıyrsun?
hepsi ayarlanmış geliyo %0,2 lik
orion
09-21-2009, 01:02 AM
mesopecia+minoxidil başladın mı?
malbor mezoterapi tedavisi nasıl gidiyor ?
dj_myman
10-03-2009, 03:41 PM
malborn uzun süre oldu mezoterapi olumlu sonuçlar aldın mı? malum mezoterapi olayında özellikle senden haberlerini bekliyoruz?
mesopecia+minoksidil 0,2 başladın mı?
nette minoksilin cilt altına verilmesi ani tansiyon düşüklüğüne neden olabiliryormuş. bu dogru mu?
kampey
10-22-2009, 08:22 PM
malborn gözükmüyor uzun zamandır. ne oldu acaba mezoterapisi
ttyat
10-22-2009, 09:12 PM
malborn gözükmüyor uzun zamandır. ne oldu acaba mezoterapisi
arkadaşa şöyle söyliyim bu forumda işler nasıl dönuyor biliyormusun (genel için konusuyorum):
adamın saç dokulmesş durduysa işler tıkırındaysa foruma girmez taa ki saç tekrar dökülmeye başlayıncaya kadar.
ha saç çook dökülüyorsa vede konuya hevesliyse buradan cıkmaz.
mimoza35
10-25-2009, 09:58 PM
HAIR SYSTEM adlı ürünü isteyenlere temin edebilirim.
kemal08
12-11-2009, 01:17 AM
malborn mezoterapin nasıl gidiyor?
kemal08
12-11-2009, 01:18 AM
Şurda görece ucuz bir mezo tabancası var.Belki bununla evde emzo yapılabilir?
http://cgi.ebay.com/LipoGun-Mesogun-Mesotherapy-Mesoterapia-Lipodissolve_W0QQitemZ230404930014QQcmdZViewItemQQ ptZLH_DefaultDomain_0?hash=item35a53439de
lastmorn
12-11-2009, 01:29 PM
mesopecia dan haber çıkmadı nedir son durum ilaç gerçekten faydalımı
dj_myman
12-12-2009, 11:43 AM
malborn mezoterapiden acaba olumlu sonuç aldımı ?
murat0606
12-20-2009, 07:09 PM
malborn kayıplarda :S oysaki onun sonuçlarını takip ediyorduk.biz de ona göre hareket edecektik.neredesin malborn :\
lastmorn
12-21-2009, 10:23 PM
mesopecia sonuçlarını öğrensek ii olurdu arkadaşlar içine başka eklemelerde olabilirmi spiro gibi sizce minoxla beraber
ttyat
01-21-2010, 10:13 PM
yalan oldu galiba malbornun icadı
susta
02-05-2010, 12:52 AM
valla baştan sona 19 sayfayı da okudum... ama sonlara gelince yıkıldım...
çok güzel bir filmin sonlarında elektriklerin kesilmesi ve sonunu kaçırmak gibiydi. keşke malborn adlı arkadaş gelse de şu filmin sonunu yayınlasa.
bir yandan da işler iyi gitti gibime geliyor.. belki de kaptırmıştır kendini gece hayatına falan? neticede işler iyi gittiyse özgüven tavan yapmıştır..
muratcan
02-06-2010, 02:19 AM
bu malbornu hic gozum tutmamis di zaten fake mi web sayfasi adresini vermesiyle uc kagitci bu demis dim sanirim istedigi fake siteden kimse urun almadi denedi tut mayinca ugrasmayi kesti bence olay bu
Yusuf Aydın
02-06-2010, 04:30 PM
Baştan sona okudum yazılanları.Arkadaşlar ben yurt dışında yaşıyorum bu tip şeyeri temin etmem kolay ama uygulatmak imkansız,10 seans mezoterapi uygulatmaya kalksam burada seans başına 400 dolar istiyorlar.öncelikle halinize şükredin:) bir sorum olacak benim hemşire olan bir arkaaşım var, tabiki enjeksiyon yapmasını biliyor ona bu konudan bahsettim yaparım tabi ki dedi ama incelikleri vardır bu işin illaki dedi onları öğren dedi, bende bu siteyi gördüm bu konun inceliklerini öğrenebileceğimiz bir site varmı acaba ne deersiniz? Nasıl mezoterapi yapılır?
murat0606
02-10-2010, 06:25 AM
yusuf kardeşim genelde doktorların yapılması öngörülüyo,hatta mı hatta dermatologlar yapsın diyor bir doktorumuz.bence bi doktor yapabilir ama hemşire yapabilir mi bilemem.
Yusuf Aydın
02-11-2010, 01:17 AM
ben daha önce bir dermatologa yaptırdım. aman aman bir hüneri yok olayın.hatta bana yaparken bir ogrencisine gosteriyordu. işte böyle yapacaksın diye.bir kaç video buldum. sizce içerik olarak neleri karıştırmalıyım bir fikri olan bilgisi olan var mı::)
murat0606
02-11-2010, 05:52 AM
mezoterapi ilaçları satılan siteler var.istersen bu konuda glos7777 nickli arkadaşımızdan yardım alabilirsin.o bu konuda araştırmalar yapıyordu
tusem_ist
08-08-2010, 02:05 AM
malborn un akibeti ne oldu acaba arkadaşlar daha girmiyo ordamsn malborn yaptğın mezo nası sonuc bı ara bizi haberdar edermsn bende kulanmayı düşünüyorum da
altek
10-10-2010, 04:38 AM
Son zamanlarda herkes bana özel msj atıp bu ilaçları nasıl bulacaklarını soruyorlar bende alta içeriklerini ve nerden satın alabileceğinizi yazdım. istanbulda oturanlar için iyi bir haberde var:)
*hair system: Water, Minerals, Vitamins B, Minoxidill, Dexpanthenol, Saw Palmetto(Dutasteride ile aynı), Cysteina, Methionine,Taurine,Biotin.
*Kendiniz yapmayın doktora yaptırabilirsiniz. çok bişey istemez sonuçta 3 dklık bişey. ilaçlar pahalıydı.onlarıda zaten siz götürüceksiniz.iğnede bildiğimiz büyük iğneler diil en büyüğü 1 cm uzunluğunda insülin iğnesi 0,5 cm 0,3 cm 1 cm lik olanlarıda var.
bu ilaçları nerden temi edebilceğimizden daha ziyade mezoterapi kullanımı hakkında kullanıldığında ne kadar süre sonra ne gbi değişiklikler oluyor?tedavi amaçlı mı yoksa mevcut tedaviye destek amaçlı mı kullanılmalıdır?saç yoğunluğunda artış sağlıyor mu yoksa sadece dökülmenin mi önüne geçebiliyor..kısaca mezterapi kullanım tecrübelerinizi paylaşırsanız seviniriz..
tusem_ist
10-11-2010, 03:52 PM
malbor arkadsınmız bi yazısında yurt eczanesinde bu ilaçların oldugunu sölemisti hair system galiba ama yurt eczanesi yalan mıs arkadaslar eczaneyi gecen cumartesi buldum baya bi ucra kösede asdamlara anlatım internette böle böle yazmıslar mezo ilaclarını satıosnz die adamlar o ne dediler actım siteyi gösterdim şok oldular hatta telefon numaraları yeni degismis arkadaslar yani yurt eczanesi de yalan cıktı bu ilaçları türkiyede bulabilcegimiz bi yer yok gibi ancak gidip saç ekimcilere kazıklancaz:((
aydemirim
12-21-2010, 04:26 PM
güncel...................................
süpermaryo
01-28-2011, 04:26 PM
mezoterapiden sonuç alamamak gibi bir şeye inanmıyorum...Arkadaşlar eminimki en mükemmel sonuca ulaşacaklar...Ben şuan mezoterapi yaptırıyorum iyi geleceğine eminim..Tabiki bizim için hem en yüksek seviyede verim almak hemde ucuza getirmek önemli...Bunun için bu konuyu lütfen güncel tutalım...
süpermaryo
01-30-2011, 02:24 PM
malborn bu başlık altında yazdıklarından sonra ortadan koybolman doğru değil. burada bir sürü arkadaş senin ağzına bakıyor....fakat bizde bu işi sadece malborna bırakarak hata ediyoruz...İngilizcesi iyi olan bir arkadaşımız yabancı forumlarda biraz araştırma yapabilir...Minoxidile ayırdığımız zaman kadar bunada ayırsak bu işide hakkıyla çözeriz...Habibullah hocamız bu konuda bize yarımcı olabilir...Bizim yapmamız gereken ilaçları temin etmek...Dr. konusu bir şekilde çözülür...
süpermaryo
01-30-2011, 02:28 PM
ben daha önce bir dermatologa yaptırdım. aman aman bir hüneri yok olayın.hatta bana yaparken bir ogrencisine gosteriyordu. işte böyle yapacaksın diye.bir kaç video buldum. sizce içerik olarak neleri karıştırmalıyım bir fikri olan bilgisi olan var mı::)
Siz ilaçları temin edibildiğinize göre fiyatlarınıda öğrenebilirsiniz...Bize yurtdışındaki fiyatları konusunda yardımıcı olurmusunuz? Bu ülkede bu işler çok pahalı...Hatta pahalı değil fahiş fiyatlarla uygulanıyor...Her seans için 160 tl. para istiyorlar şuna eminimki; 160t. nin üçte birine mal ediyorlardır...yüzde ikiyüz kazanmıyorlarsa hiç birşey bilmiyorum...
erman05
02-23-2011, 01:26 AM
yan etkisi yok ilaçlar direk saç köküne ulaşıcağı için çok küçük dozlar yeterli oluyor.normal kullandığınız solüyonlarda %5 oranında minoksidil varken mezoterapi yapılırken bu %0,25 yeterli oluyor.
hair system çok sağlam duruyor.ayrıca minoksidil alıp mesopecia ile kombine yapmaya gerek yok
alman patenti girdimi işe olay bi anda farklı boyut alır içlerinde en iyisi bu ama ne sıklkla yapılması gerekir
glos7777
02-23-2011, 04:12 AM
Ben Bi Ara Yurtdışından Getirtiyordum.. Herşeyi ayarlamıştım yazısmalar sonucu 500-600 dolarlık ilac alıcaktım.. Hazır karısımlar olan - "Mesopecia (Finesteride, Biotin, Pantothenic acid ve Pyridoxine) ve Andropecia (Zinc, Biotin , Azelaic acid,
Pantothenic acid, ve Pyridoxine)" dan ziyade tek tek satılan bi sürü ilaç alıyordum finastredi losyondan minoxdiline dexpantonolden AB complex lerine dutasteridden L-carnitine cafein , ginko biloba , x-ADN gel ' e kadar bi ton ayrı ayrı karısım hazırlamıstım kendime onları tam sipariş verıyordum son anda para lazım oldu başka yere ödeme yaptım ve sonra daha ucuz hazır olan hair system mezoterapi ilacını aldım..
İsteyen Olursa Bişeyler Yapabilirim
süpermaryo
02-24-2011, 02:26 PM
Birader, Bence ilgilen bu işle...Hem para kazanırsın hemde millete iyilik yapmış olursun...
Fakat getireceğin ilaç Mesopecia olmalı...
glos7777
02-25-2011, 07:17 PM
Mesopecia var isteyen olursa Hallederiz yani Sorun deil dediğim gibi gecen sene son anda vazgecmek zorunda kalmsıtım
süpermaryo
02-28-2011, 02:31 PM
Mesopecia var isteyen olursa Hallederiz yani Sorun deil dediğim gibi gecen sene son anda vazgecmek zorunda kalmsıtım
Bu konuyu güncel tutalım...İlgilenenler buyursun ozaman Glos7777 mesopecia getirebilirim diyor...Ben şuan mezoterapi oluyorum...Daha baya var bitmesine bitince düşünürüm...Tabi birde bunu uygulatacak düzgün doktor bulmam lazım...
glos7777
03-04-2011, 05:45 PM
Bu konuyu güncel tutalım...İlgilenenler buyursun ozaman Glos7777 mesopecia getirebilirim diyor...Ben şuan mezoterapi oluyorum...Daha baya var bitmesine bitince düşünürüm...Tabi birde bunu uygulatacak düzgün doktor bulmam lazım...
Sana uygulanan mezo nun ıcerigi nedir ? hangi ürünü kullanıyorlar
süpermaryo
03-07-2011, 10:17 AM
söylemiyor yavşak doktor...Bir kaç ilaç ismi sayıyor sonra ve diğer karışımlar diyor...Enson kafasını gözünü patlatıcam...Yok adama güveniyorum zaten güvenilir bir yer öyle basit milleti kandırmaya dönük bir yer değil...Fakat bu yaloş söylemiyor...
erman05
03-07-2011, 11:42 AM
söylemiyor yavşak doktor...Bir kaç ilaç ismi sayıyor sonra ve diğer karışımlar diyor...Enson kafasını gözünü patlatıcam...Yok adama güveniyorum zaten güvenilir bir yer öyle basit milleti kandırmaya dönük bir yer değil...Fakat bu yaloş söylemiyor...
hehehe:D aynı yede yaptırıorz dimi mezoyu bnada sölemio adam bunu bi şekil çözmeliyiz kenidisinin koyduğu karısım filan yalan direk ilaçtan enjeckte edio çöpümü karıstırsak naapsak :D
glos7777
03-10-2011, 01:14 AM
Normalde Uygulanan İçeriği Öğrenmeniz En Doğal Hakkınız bunu size uygulama yapmadan önce belırtmesı lazımdı
erman05
03-10-2011, 01:21 AM
Normalde Uygulanan İçeriği Öğrenmeniz En Doğal Hakkınız bunu size uygulama yapmadan önce belırtmesı lazımdı
ya belirtiyoda hepsini değil 5-6 tane isim verio eline
ilknur3535
03-14-2011, 10:49 PM
peki bu malzemeleri almadan doktoruma mezoterapi yaptırmak istesem seansı enaz kaç para olur ben izmirde oturuorm da 1 seansı ne kadar olur bilen var mı varsa yardımcı olursa çok iyi olur şimdiden teşekkür :)
erman05
03-15-2011, 12:35 AM
seans ı 80 ile 180 arası değişir izmirde oturuosan ona göre arama yap googldn izmir saç mezoterapisi diye sana hem fiyat açısından uygun hmde kaliteli biyere yaptır yaptırcağın yerdeki doktora içerik olark ne kullandığını kesinlikle sor kendine güvenen biyerse söler zaten ilaçların %70 ini
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.