PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rogaine, Minoxidil

kalem7033
09-24-2007, 11:14 AM
Arkadaşlar bu gerçek Rogaine yi nereden bulucaz? Bilen birisi yol göstersin. Birde ben iran ürünü olduğunu sandığım minoxidil 5 kullanıyorum. yeni başladım. Vandan geldi. bilgisi olanlar lütfen paylaşsın..

paladius_aragones
09-24-2007, 12:59 PM
Arkadaşlar bu gerçek Rogaine yi nereden bulucaz? Bilen birisi yol göstersin. Birde ben iran ürünü olduğunu sandığım minoxidil 5 kullanıyorum. yeni başladım. Vandan geldi. bilgisi olanlar lütfen paylaşsın..

Kullanmaya devam et onu hatırladığım kadarıyla irandan gelen minox ların sahtesi piyasada bulunmuyormuş.Saten 1 ay içinde anlarsın orjinal olup olmadığını.:)

kalem7033
09-24-2007, 01:15 PM
sen kullandınmı hiç

paladius_aragones
09-24-2007, 02:09 PM
sen kullandınmı hiç

Hayır gecenlerde burda tartışılmıştı bir arkadaş ordan alıyormuş ve ucuz olduğundan sahtesi yok demişti,Forumda aratırsan bulursun belki. Ben gittigidiyordan getirtiyorum artık güvenmek zorundayım aldığım yere.:rolleyes:

kalem7033
09-24-2007, 02:25 PM
gittigidiyordan alıyorsun. ama kullanmadım diyorsun??????

isis
09-24-2007, 02:49 PM
arkadaşım daha önce tartışılmıstı bende iran malı minoxidilllerin sahtesi yoktur büyük bir ihtimal demiştim.ben kullandım gerçekti ama bu ara türkiyede epey fazlalaştı bi arkadaşım kullanmış sahte olduğunu söylüyor zira sahtesinin tüm özellikleri taşıyor benim aldığım sarımsıydı onunki su gibi beyazmış.su gibi saydam olanlar sahte oluyor.seninki ne renk kutunun içine bakarak söylermisin burada yaz?ok?kıvamından bahset.iran malı minoksidilin renk kıvamından bahset su gibi aşırı akışkan ve rengi su gibi saydam beyaz mı yoksa hafif sarımtırakmı...benim aldıklaırmın sarı arkadasımın aldıklarının su gibi olması ve türkiyede epey fazlaca dolaşmaya başlaması bende iran malı minoxidillerin de sahtesinin yapıldığı kanısı uyandırdı....aynı firmadan çıkan iki ürünün renklerinin farklı olmaması lazım kaldıki gerçek minoxidil biraz sarımtırak olur bej rengi.

elindeki ürünü incele ve gözelliklerini yaz böylece bi çok arkadaş aydınlanmış olacak.

kalem7033
09-24-2007, 04:21 PM
yarın hemen bilgi vercem sizlere

paladius_aragones
09-24-2007, 05:41 PM
yarın hemen bilgi vercem sizlere

Ben gittigidiyordan foam alıyorum yani orjinal abd malı

MARE NOSTRUM
09-24-2007, 07:01 PM
10 milyonluk iran minoxidilinin sahtesi olmaz imkansız zaten bir tanesinide 17 ye satıyorlar pahalı bişey değilki zahmet edip sahtesini yapsınlar

kalem7033
09-25-2007, 08:10 AM
Akşam eve gidip hemen baktım kullandığım İran malı minoxidile. Öyle sarımtırak değil rengi. Fakat su gibide akışkan değil sanki, hafiften koyuluk var ve iyice koklarsan keskin denilebilecek bir kokusu var. Sizce sahtemi bu ürün...

Ayrıca ben bu ilacı kullanmaya bşlayalı üç gün falan oldu. Ve faydasını gördüm gibi sanki. Saçlarda bir canlanma oluyor sanki. Ayrıa dökülme azaldı, umduğundan daha çabuk. Sabah yastığıma saç dökülmüyor artık. Bilmiyorum bu nomal bi durummu..

zigzag
09-25-2007, 09:01 AM
iran minoxidillerinin aynı firma tarafında uretilmesine ragmen farklı renkte olmaları sahte oldugunu gostermez. cunku iranda yapilan minoxidilin etken madde oranları rogaine'deki gibi hassas olculerde olmuyor. minoxidilden baska bir kac madde daha var icinde, bu maddelerin oraninda biraz degisim oluyor sanirim, renk farkliligi bu yuzden. ben 1 aydan fazla iran minoxidili kullaniyorum ve rengi seffafa yakin, sari degil yani. ve alin bolgem tuylendi ve on bolgemde kücük saclar cikmaya basladi. iran minoxidilinin rogaine'den daha guvenilir olduguna inaniyorum, ustelik fiyati da epey dusuk.

MARE NOSTRUM
09-25-2007, 09:08 AM
renği kokuyu kutuyu takmayın artık.fayda görüyorsanız devam edin.kendimden biliyorum

kalem7033
09-25-2007, 09:21 AM
Eyvallah ArkadaŞlar....

kalem7033
09-25-2007, 09:23 AM
ARKADAŞLAR SORUM BİR SORUM OLACAK... Sizlerde kullanıyorsanız bilirsiniz. magic_many ismiyle satış yapan bir arkadaş var. Tanıyormusunuz...

isis
09-25-2007, 03:42 PM
zig zag adlı arkadaş bak sen benim ki işe yarıyor diyosun ama senin ki şeffafa yakınmış tam su gibi şeffaf demiyorsun.benin gerçek diye bahsettiğim renk o işte.ben sapsarı demiyorun su rengi değil tam hafif bej gibi çok hafif ama kutuya bakınca belli oluyor.. iran malı minoxsidillerin rengi farklı olabilir demişsin ne alaka?ben iki tane pak durau firmasının minoxidilini gördüm biri bira gibi aşırı sarı,biri renksiz.biri burnunuzu yakıyor aşırı keskin bi kokuda diğeri normal aşırı değil.olurda bu kadamrı fark olur.varmı böyle bi saçmalık birisi sahte işte.coca cola alıyorsun mesela biri açık biri koyu renktemi?

ben söyle açıklayayım.ben sarı gerçek su gibi saydam renksiz olan sahte diye yüzde yüz emin olarak söylemiyorum ama tek bişeye eminin ikisinden biri sahte ya su gibi olan ya hafifi sarımsı .ama su gibi olanların sahte olduğunu düşünüyorum.benim fikrim bu. collegral diye bi arkadaş var o 1 yıldır kullanıyor v güzel bi sonuç almış onun kullandıklarıda hafif bejimsi sarımsı kutuya bakınca sormuştum ona burada söylemişti.ben daha önce direk avrupadan regaine almıştım oda su gibi değildi bu benim fikrim bence su gibi renksiz saydam olanlar sahte.

tekrar söylüyorum ben sarımsı olan kesin gerçek diğeri sahte demiyorum.benim fikrim bu.ama ikisinden biri sahte yani.hangisi sahte bilmiyorum.kimse yazılanların etkisinde kalmasın kullansın görsün bence.yalnız sadece minoxidil kullanıyorlarsa anlayabilşirler gerçekmi değilmi.minoxidille beraber retinoik asit sürersen sadece retinoik acit bile saç çıkartabiliyormus.o yüzden sahte rogaineleri gercek diye sürebilirsiniz.

kalem adlı arkadaşınkide su gibi saydam renksizmiş ama 3 günde dökülme durmuş.yanlış anlamasın devam etsin bakalım....ama gerçekte olsa 3 günden saç dökülmesi azalmaz tahminimce hata ilk haftalar dökülmede artış olur yazıyor üzerinde.neyse belkide gerçektir kimsenin kafasını karıştırmak istemem.

dikkatli olmak lazım sadece bi öneri.ayrıca son aylarda van dan geldiği rivayet edilen minoxidil ler epey fazlalaştı piyasada açıkcası ben kıllandım...

kalem7033
09-26-2007, 08:51 AM
Minoxidil kullanan arkadaşlar, minoxidil aldıysanız ve faydasını gördüyseniz yani gerçek olduğuna eminseniz, en azından gerçek olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizleri temin ettiğiniz emin olabileceğimiz tedarikçilere yönlendirin. Ben 3 gündür kullanıyorum dökülme azaldı diye ama, bu normal bi durum değil gerçekten. Ama gerçekten azaldı.

kalem7033
09-26-2007, 09:29 AM
zig zag adlı arkadaş bak sen benim ki işe yarıyor diyosun ama senin ki şeffafa yakınmış tam su gibi şeffaf demiyorsun.benin gerçek diye bahsettiğim renk o işte.ben sapsarı demiyorun su rengi değil tam hafif bej gibi çok hafif ama kutuya bakınca belli oluyor.. iran malı minoxsidillerin rengi farklı olabilir demişsin ne alaka?ben iki tane pak durau firmasının minoxidilini gördüm biri bira gibi aşırı sarı,biri renksiz.biri burnunuzu yakıyor aşırı keskin bi kokuda diğeri normal aşırı değil.olurda bu kadamrı fark olur.varmı böyle bi saçmalık birisi sahte işte.coca cola alıyorsun mesela biri açık biri koyu renktemi?

ben söyle açıklayayım.ben sarı gerçek su gibi saydam renksiz olan sahte diye yüzde yüz emin olarak söylemiyorum ama tek bişeye eminin ikisinden biri sahte ya su gibi olan ya hafifi sarımsı .ama su gibi olanların sahte olduğunu düşünüyorum.benim fikrim bu. collegral diye bi arkadaş var o 1 yıldır kullanıyor v güzel bi sonuç almış onun kullandıklarıda hafif bejimsi sarımsı kutuya bakınca sormuştum ona burada söylemişti.ben daha önce direk avrupadan regaine almıştım oda su gibi değildi bu benim fikrim bence su gibi renksiz saydam olanlar sahte.

tekrar söylüyorum ben sarımsı olan kesin gerçek diğeri sahte demiyorum.benim fikrim bu.ama ikisinden biri sahte yani.hangisi sahte bilmiyorum.kimse yazılanların etkisinde kalmasın kullansın görsün bence.yalnız sadece minoxidil kullanıyorlarsa anlayabilşirler gerçekmi değilmi.minoxidille beraber retinoik asit sürersen sadece retinoik acit bile saç çıkartabiliyormus.o yüzden sahte rogaineleri gercek diye sürebilirsiniz.

kalem adlı arkadaşınkide su gibi saydam renksizmiş ama 3 günde dökülme durmuş.yanlış anlamasın devam etsin bakalım....ama gerçekte olsa 3 günden saç dökülmesi azalmaz tahminimce hata ilk haftalar dökülmede artış olur yazıyor üzerinde.neyse belkide gerçektir kimsenin kafasını karıştırmak istemem.

dikkatli olmak lazım sadece bi öneri.ayrıca son aylarda van dan geldiği rivayet edilen minoxidil ler epey fazlalaştı piyasada açıkcası ben kıllandım...

HOCAM NEREDEN ALACAZ BU MELETİN GERÇEĞİNİ...

Habibullah
09-26-2007, 03:41 PM
elde ettiğini kullan sonuca göre değerlendirirsin. çok ayrıntıya girmeyin artık...