PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Minoxodil Forte!!! %370 saç çıkarıyor!!!

serdaraydinalay
07-04-2009, 09:28 PM
Arkdaşlar geçende eczanenin önünden geçerken minoxodil fort'un reklam yazısını gördüm ve şok oldum %370 saç çıkışı sağladıklarını iddaa ediyorlar.Bunu görünce gözlerime inanamadım.Bu adamlar neye güvenerek böyle bi yüzdelik dilimden bahsediyorlar anlamış değilim.Bunun cevabını burda kullanan arkdaşlar verecektir.

Arkdaşlar sizden bikaç bişey isteyeceğim.Aşağıda ki soruları sadece minoxodil forte kullananlar cevaplarsa daha ii olur.

1-)Minoxodil forte ne zamandan beri kullanıyorsun?

2-)Minoxodil forte kullanmadan önce saçların nasıldı?

3-)Minoxodil forte kullanırken ne derecede dökülme oldu?

4-)Minoxodil forte saça sürdükten sonra herhangi bi koku yada renk sorunu war mı?

5-)Minoxodil forte dan memnun musun?

Teşekkürler...

lastmorn
07-04-2009, 10:15 PM
bende bir eczanenin önünden geçerken gördüm hatta öncesi sonrası resmi vardı bir bayanın galiba çokmu atmışlar acaba yüzde 370:)

MORDOR
07-04-2009, 10:43 PM
Forte un içeri ile rogaine losyon un içeriği kırkland minoxidil in içeriği

arasında zerre kadar fark yoktur. Birinin adı rogaine diğeri kırkland biride mamber shark minoxidil.

Diğer losyonları zaten bu forumda denemeyen yok.

Erken mudahale ile hala canlı ama saç üretmeyen saç kökünden saç çıkışı olur. Ama bu saç çıkışı

kutusu
52 tl lik fortle da olur.

3 aylık olan ve fiyatı 3aylık fiyatı 65 tl olan kırkland lada olur

3 aylık olan ve yine fiyatı 3 aylık fiyatı 85 tl olan rogaine losyonla da olur.

6 aylık kutusu olan ve fiyatı 6 aylık fiyatı 100 tl olan mamber sahark minoxidil lede olur.

Reklamda abartı bence güvenirliği sarsar.

Bu forte u üretenler de bence kiç ticari zeka yok yada bunları yöneten reklam ajansında.

Yap 1 aylık kutusunu 20 tl. Ve düzgün bir reklam şu anki satışını 100 e katlar.

rokoko
07-04-2009, 10:44 PM
Ben sana yardımcı olabilirim sanırım...
1- 4.kutudayım yani yaklaşık 4 aydır kullanıyorum.
2- Saçlarım seyrekti
3- İlk 1,5 ay bayaa bir dökülme oldu fakat şu anda hiç olmadığı kadar az dökülüyor(10 teli geçmez)
4- Zaten alkol kokusu var fakat saça uyguladığında koku problemi olmuyor.Sürdükten sonra 10-15 dk içinde kuruyor yani öyle yağlı bir görünümü yok.
5- Ben kendi adıma çok memnunum ve gerçek manada saç oluşumunu bariz şekilde gözlemliyorum(tüy değil yani).Bu arada yanında medobiotin kullandığımı da belirteyim.Ben minoxil forteyi içinden çıkan kağıtta da belirttiği gibi 12 ay kullanıcam(tabii bunda memnuniyetimin etkisi de var.Memnun kalmasam devam etmeyi düşünmezdim).
Yani ben kişisel olarak memnunum tek olumsuzluğu herkes de katılacaktır fiyatı...

BaudelAiRe
07-05-2009, 12:02 AM
Arkdaşlar geçende eczanenin önünden geçerken minoxodil fort'un reklam yazısını gördüm ve şok oldum %370 saç çıkışı sağladıklarını iddaa ediyorlar.Bunu görünce gözlerime inanamadım.Bu adamlar neye güvenerek böyle bi yüzdelik dilimden bahsediyorlar anlamış değilim..

Evet ona benzer bir yazıyla karşılaştım ama dediğin gibi değildi,yarın tam ne olduğunu tekrar bakabilirim fakat senin anladığın manada bir anlam çıkartılması çabasında olup yanıltma amacı taşıdıkları da bir gerçek

PLAYMAKERS
07-05-2009, 12:05 AM
Forte un içeri ile rogaine losyon un içeriği kırkland minoxidil in içeriği

arasında zerre kadar fark yoktur. Birinin adı rogaine diğeri kırkland biride mamber shark minoxidil.

Diğer losyonları zaten bu forumda denemeyen yok.

Erken mudahale ile hala canlı ama saç üretmeyen saç kökünden saç çıkışı olur. Ama bu saç çıkışı

kutusu
52 tl lik fortle da olur.

3 aylık olan ve fiyatı 3aylık fiyatı 65 tl olan kırkland lada olur

3 aylık olan ve yine fiyatı 3 aylık fiyatı 85 tl olan rogaine losyonla da olur.

6 aylık kutusu olan ve fiyatı 6 aylık fiyatı 100 tl olan mamber sahark minoxidil lede olur.

Reklamda abartı bence güvenirliği sarsar.

Bu forte u üretenler de bence kiç ticari zeka yok yada bunları yöneten reklam ajansında.

Yap 1 aylık kutusunu 20 tl. Ve düzgün bir reklam şu anki satışını 100 e katlar.

hem kirkland hem arak hemde forte kullanan bırı olarak dedıklerıne kesınlıkle katılmıyorum polat..

uzun zamandır forumla ılgılenemıyorum..forte u cok merak ettıgım ıcın denıyorum 1.5 aydır..

Zerre kadar fark yoktur derken bılımsel olarak labaratuarda arastırdınmı bu 3 4 farklı mınoxu ? basitce arak 10 dakkada kururken kırkland neden 30 dakıkadan once kurumuyor ? zerre kadar fark olmasa boyle bır degısıklık gorulmezdi.. bu en basiti..

ki forte un kırklanddan da arakdanda rogaın dende ıyı oldugunu belırtmekten cekınmıyorum su an.. 1.5 ay yeterlı oldu bunun ıcın.

artık eskısı kadar sac olaylarının ustune dusmuyorum zamanla sızde anlarsınız bunu..gunde 1 defa kullanıyorum..2 defa kullansam belkıde daha cok fayda saglıycak ama bellı bır sureden sonra ınsanı zorluyor... artı kırkland dan memnun olmayıp bırakmadım haberınız ola ..fıyatına göre saglam ürün ama forte u merak edıp denemeye karar verdım bu yuzden..

yankee29
07-05-2009, 12:13 AM
sanirim o ilanda ki ibare soyleydi " placeboya gore % 370 daha fazla sac cikariyor" . yani icinde minoksidil olmadan deneklere kullanilmasi icin verilmis siviya oranla daha fazla sac cikarttigini soylemek istemisler. ama tabi gayet basarili bi pazarlama taktigi cunki sac cikarmak icin ugrasan bizler bu reklami ilk etapta sanki sac cikarma ihtimali %370 gibi algilayabiliyoruz. sonuc: heyecanlanmamizi gerektiren bisi yok. ( burdan minoksil forteye camur attigim gibi bi sonuc cikmasin lutfen. kullanipta basarili sonuclar alan bi suru insan var)

isc0rpitx
07-05-2009, 04:01 PM
Forte'yi bende denemek istiyorum ama gerçekten pahalı ya...Neredeyse Dnc-L fiyatına denk geliyor...İleride inşallah ucuzlarda bizde Faydalanırız hem kredi kartı derdi olmaz direk eczaneden temin edebiliriz...

serdaraydinalay
07-05-2009, 04:01 PM
2- Saçlarım seyrekti
3- İlk 1,5 ay bayaa bir dökülme oldu fakat şu anda hiç olmadığı kadar az dökülüyor(10 teli geçmez)
4- Zaten alkol kokusu var fakat saça uyguladığında koku problemi olmuyor.Sürdükten sonra 10-15 dk içinde kuruyor yani öyle yağlı bir görünümü yok.
5- Ben kendi adıma çok memnunum ve gerçek manada saç oluşumunu bariz şekilde gözlemliyorum(tüy değil yani).Bu arada yanında medobiotin kullandığımı da belirteyim.Ben minoxil forteyi içinden çıkan kağıtta da belirttiği gibi 12 ay kullanıcam(tabii bunda memnuniyetimin etkisi de var.Memnun kalmasam devam etmeyi düşünmezdim).
Yani ben kişisel olarak memnunum tek olumsuzluğu herkes de katılacaktır fiyatı...

Vermiş olduğun cewaplar içib tlşkkrler hocam.

Insllah istediğin sonucu elde edersin...

hakan99
07-05-2009, 08:39 PM
içindekiler ne yazmıyor mu arkadaşlar? ona göre yorum yapalım

serdaraydinalay
07-06-2009, 12:14 AM
içindekiler ne yazmıyor mu arkadaşlar? ona göre yorum yapalım

İçeriğini mi diyorsun hocam_?

aydinaydin66
07-06-2009, 12:46 AM
bende yarın minoxil forte tedavime başlayacam hayırlısıyla evet bu minox hakkında olumlu laflar çoğunlukta ve bende deneyip görmek istiyorum etkisini size ay ay veya hafta hafta etkilerinide yazıcam herşey keller için:d:d

werz
07-06-2009, 09:05 PM
minoxil fortenin geçmişi 1 yıl bile yok diye biliyorum eczanede gördüğümün üretim tarihi 2007 idi enterasan geldi...

malborn
07-06-2009, 09:26 PM
%370 saç çıkartır ifadesi gerçekten yer alıyorsa utanç verici gerçekten.eğer bu bir olasılık belirtiyorsa olasılıkta bişey in kesin olması oranı 1 dir yani en fazla %100 bu iş olur. diyebiliriz.%370 olur dersek saçma olur aynı tek olay aynı zamanda 3 kez olamaz.

eğer bu bir oransa saçlarınızın %370 ini tekarar çıkartıyoruz diyorlarsa yine saçma adamın 100 birim saçı olsun genetik kodunda sen bunu ilaç kullanarak genetik kodu değiştirip 3 e katlıyamassın

bence dava açarsak kazanırız:P

balabatisler
07-06-2009, 09:36 PM
ben de amerikan pazarında rogaine satan adamların eczanelere de satış yaptıklarını duydum arkadaşlar bana foam satan adam dedi

MORDOR
07-07-2009, 09:56 AM
hem kirkland hem arak hemde forte kullanan bırı olarak dedıklerıne kesınlıkle katılmıyorum polat..

uzun zamandır forumla ılgılenemıyorum..forte u cok merak ettıgım ıcın denıyorum 1.5 aydır..

Zerre kadar fark yoktur derken bılımsel olarak labaratuarda arastırdınmı bu 3 4 farklı mınoxu ? basitce arak 10 dakkada kururken kırkland neden 30 dakıkadan once kurumuyor ? zerre kadar fark olmasa boyle bır degısıklık gorulmezdi.. bu en basiti..

ki forte un kırklanddan da arakdanda rogaın dende ıyı oldugunu belırtmekten cekınmıyorum su an.. 1.5 ay yeterlı oldu bunun ıcın.

artık eskısı kadar sac olaylarının ustune dusmuyorum zamanla sızde anlarsınız bunu..gunde 1 defa kullanıyorum..2 defa kullansam belkıde daha cok fayda saglıycak ama bellı bır sureden sonra ınsanı zorluyor... artı kırkland dan memnun olmayıp bırakmadım haberınız ola ..fıyatına göre saglam ürün ama forte u merak edıp denemeye karar verdım bu yuzden..

ben arakdan bahsetmedim..Arak içerik olarak diğerlerinden farklı.

benim bahsettiğim.

KIRKLAND MİNOXİDİL MAMBER SHARK MİNOXİDİL ROGAİNE LOSYON MİNOXİDİL VE FORTE MİNOXİL.

YAZILI İÇERKLERİNE BAKARSAN AYNI OLDUKLARINI GÖREBİLİRSİN.

BU 4 MİNOXİDİL İÇERİK OLARAK AYNIDIR.

emre demir
07-07-2009, 11:56 AM
forte u bende 1 kutu alıp kullandım normalde rogain kullandığım halde, dökülme olmadı ilaç değişikliğinden dolayı . Bence tek kötü yanı fiyatı .20 gün ancak gidiyor, 50 ytl fazla

PLAYMAKERS
07-07-2009, 01:09 PM
kirkland ve rogaine ın ıcerık olarak aynı oldugunu bılıyorum fakat kırkland ıle forte un ıcerık aynı degıl..2 kutuda yanımda duruyor farklı 1 2 madde var gecen bayagı bı bakmıstım o kucuk yazılara :) sımdı teker teker yazamıycam ama ınanmazsan ugrasırım polat :)

arak ında farklı oldugunu bılıyorum.hatta arak ıcerık olarak bayagı bı farklı. bu onu dıger duz mınokslara oranla daha ıyı yapabılır fakat orjınallık sorunu yuzunden kullanmayı kestım..

birde benı cok dusunduren bu duz mınoksların ıcındekı mınoksıdıl etken maddesi hepsınde aynı kalıtedemı ? benım dusuncem forte un etken maddesı mınoksıdıl daha kalıtelı..en azından kullanım deneyımı benı bu dusunceye ıtıyor.

MORDOR
07-07-2009, 02:49 PM
kirkland ve rogaine ın ıcerık olarak aynı oldugunu bılıyorum fakat kırkland ıle forte un ıcerık aynı degıl..2 kutuda yanımda duruyor farklı 1 2 madde var gecen bayagı bı bakmıstım o kucuk yazılara :) sımdı teker teker yazamıycam ama ınanmazsan ugrasırım polat :)

arak ında farklı oldugunu bılıyorum.hatta arak ıcerık olarak bayagı bı farklı. bu onu dıger duz mınokslara oranla daha ıyı yapabılır fakat orjınallık sorunu yuzunden kullanmayı kestım..

birde benı cok dusunduren bu duz mınoksların ıcındekı mınoksıdıl etken maddesi hepsınde aynı kalıtedemı ? benım dusuncem forte un etken maddesı mınoksıdıl daha kalıtelı..en azından kullanım deneyımı benı bu dusunceye ıtıyor.

bende bakmıştım. bununla ilgili netdebirde yazı okumuştum sonra bende bakayım dedim. belki gözümden kaçan bir durum olabilir. Bu konuda şu anda ısrarcı olmıyacam tekrar bakarım.

minoxidil ler aynı kalitede değiller.

Dnc içeriğindeki minoxidil in diğer ürünlere göre çok daha iyi olduğunu savunuyor.

Ama bence başka ir şeyi göz ardı etmemeliyiz.

Minoxidil in deri tarafından emilimini sağlayan yan maddeler.

Losyon deri tarafında emilmez ise isterse 10 numara losyon olsun İşe yaramıyor.

Bence bu yan etkende çok çok önemli...

PLAYMAKERS
07-07-2009, 03:13 PM
ıcerıgındekı mınoksların kalıte sıralamasını keske bılebılsek..

kendı acımdan sıralama yapmam gerekırse

Forte
Kirkland-arak ( pek bır fark goremedım )
dnc-l ( ıcerıgındekı o kdr saglam yan urune ragmen duz mınokslardan zerre kadar fazla faydasını gormedıgım ıcın son sırada )

rogaıne kullanmadım bır yorum yapamıycam.

MORDOR
07-07-2009, 04:03 PM
ıcerıgındekı mınoksların kalıte sıralamasını keske bılebılsek..

Kendı acımdan sıralama yapmam gerekırse

forte
kirkland-arak ( pek bır fark goremedım )
dnc-l ( ıcerıgındekı o kdr saglam yan urune ragmen duz mınokslardan zerre kadar fazla faydasını gormedıgım ıcın son sırada )

rogaıne kullanmadım bır yorum yapamıycam.

dnc-l konusunda sana sonuna kadar katılıyorum.

Mucize bir ürünmüş gibi lanse ediliyor hep.

Ama ben + bir fayda göremedeim aksine şakak kısımalrımda hafifbir gerileme oldu.

linkin_park
07-07-2009, 04:53 PM
şu ilaç 20-30 lira arası olsa ne güzel olcak her ay gidip eczaneden alacaz.şimdi uğraş dur yurt dışından nasıl getirtecem.acaba elimde ki bitmeden nasıl alırım falan hep sıkıntı:(

turksistem26
07-08-2009, 09:40 PM
bende dikkat ediyorum saçlı deriye dnc l yi geçirmemeye.... nolur nolmaz olanı da dökmesin ondan sonra :D

enemis
07-09-2009, 03:16 AM
yüzdesini bilemiyecem ama. bir bucuk ay oldu kullanalı. bir tüp 20 günde bitiyo. ilk baslarda asırı dökülme yaptı.suan dökülme çokkk azaldı. şimdi bakıyorum. mevcut sac cizgisininn en az 1 cm ön tarafından saçlar çıkmaya basladı. tüy değill tekrar söylüyorum saç çıkmaya basladı. daha önceki specraldeki sarı tüyler gibi değil. böle giderse gelişme çokk iyi sonuç verecek gibi görünüyo.
forteyle birlikte

1 / 10 proscar ( bölebildiğim en küçük parça :P )

solgar biotin

PLAYMAKERS
07-09-2009, 01:01 PM
yüzdesini bilemiyecem ama. bir bucuk ay oldu kullanalı. bir tüp 20 günde bitiyo. ilk baslarda asırı dökülme yaptı.suan dökülme çokkk azaldı. şimdi bakıyorum. mevcut sac cizgisininn en az 1 cm ön tarafından saçlar çıkmaya basladı. tüy değill tekrar söylüyorum saç çıkmaya basladı. daha önceki specraldeki sarı tüyler gibi değil. böle giderse gelişme çokk iyi sonuç verecek gibi görünüyo.
forteyle birlikte

1 / 10 proscar ( bölebildiğim en küçük parça :P )

solgar biotin

günde 2 defa kullanıyorsun dimi enemis ? yanında azalderm felan ?

enemis
07-09-2009, 02:19 PM
aynen öle. krem falan kullanmıyorum. sadece temiz saca uygulamaya dikkat ediyorum o kadar.

aydinaydin66
07-09-2009, 03:01 PM
minoxil forte kullanmaya başlayalı henüz 3 gün olmasına rağmen saçlar bu kadarmı çabuk kalınlaşır ve sertleşir arkadaş aradığım ürünü buldum sanırım(Minoxil Forte).

werz
07-09-2009, 06:57 PM
rogaine furyası,arak furyası,dnc furyası,kirkland furyası şimdide forte şuna artık son noktayı koyalımda en iyisini kullanalım yahu...

aydinaydin66
07-09-2009, 07:16 PM
nihat son söylediğini bende düşünmüyor değilim doğru olabilir madem etkili bişey fiyatı yüksek olmalı doğal olarak ama genede 50 ytl çok hadi bi 40 yapın şunu beya.

werz
07-09-2009, 07:26 PM
sirkeci tahtakale eczanesinde 40 liraydı

MORDOR
07-09-2009, 07:30 PM
ArkadaşLar fortenin içeriğinde neler var kullananlar bilenler yazabilirmi?
Diğer minoxidillerin içeriğinden farklı olarak neler var ?
Madem bizim sağlık bakanlığı diğer minoxidillere onay vermiyor o zaman bizim minoxidilde içerik olarak farklı maddelerin olması lazım peki farklı olarak içeriğinde hanqi maddeler var bu maddeler ne işe yarar ?

Minoxil Forte %5 Deri Spreyi - Minoksidil

Kuru saç ve kafa derisine haricen uygulanır.

Bir şişe (60 ml) sprey içerisinde

Etken Madde : %5 (a/h) Minoksidil

Yardımcı Maddeler : Propilen glikol,alkol bulunurHer püskürtme (0,2 ml) 10 mg Minoksidil içerir.

etken Madde : %5 (a/h) Minoksidil

Yardımcı Maddeler : Propilen glikol,alkol bulunurHer püskürtme (0,2 ml) 10 mg Minoksidil içerir.

yani kırkland minoxidil %5 rogaine losyon ve mamber shark %5 minoxdil ile içerik aynı..

şimdi baktım.

MORDOR
07-09-2009, 07:38 PM
Peki şimdi bu ne demek oLuyor :) O zaman içerik oLarak fark yok gibi o zaman neden o kadar para verelimki ?

Peki o eczanede 40 lira olması eczanelerin ucuza alıp yeni çıkan bu üründen yararlanıp fazla kar ettiğini gösterebilirmi? Sonuçta eczanelerde 52 50 48 değişiyor duruma göre o yerdede 40 liraysa demekki dahada ucuza geliyor eczanelere ;)

kırklandın içerini yazan bölümü ekledim

rogaine ve mamber shark losyon da içerik olarak aynı.

52 tl ye 1 aylık forte alacağıma 70 tl ye 3 aylık kirkland alırım yada 85 tl ye 6 aylık mamber shark minoxidil alırım.

aydinaydin66
07-09-2009, 07:54 PM
ya minoxidil temel bi maddedir yani onun biraz daha kalitelisi veya daha düşük kalitelisi olucağını pek sanmıyorum nasıl ki dünyada bütün bodycilerin kullandığı l-arginin aminoasiti aynıysa minoxidilde aynıdır diye düşünüyorum

turksistem26
07-09-2009, 09:15 PM
yav bende kirklanda geçmek istiyorum ama çıkan saçları dökecek diye tırsıyorum....offf yaaa : (((

linkin_park
07-10-2009, 12:12 AM
arkadaşlar bu forte nin rengi nasıl sarımsı mı şeffaf mı??yabancı forumlardan baktığım kadarıyla kullandıkları sarımsı.bana fransadan gelen alostil de sarımsı ve 1.5 aydır oldukça etki gösterdi.forumda baya bi baktım renk konusunda bi karar yok.ebaydan kirkland alan bazı arkadaşlar renginin şeffaf olduğunu yazmış.şeffaf olupta fayda sağladı mı size?sarımsı olduğu şişenin içinde anlaşılıyor damlalıkta şeffaf.

PLAYMAKERS
07-10-2009, 01:24 AM
evet haklıymıssın polat kırkland ıle forte un ıcerık arasında hıcbır fark yok..sanırım ben duz mınoksları karsılastırdgımda arakdaki farklılıgı kırklandada var sandım..

yalnız ılgınc olan forte un kırkland dan daha ıyı bır mınoks olması ıcındekı tum maddelerın aynı olmasına ragmen..fark ettıysenız forte kullanıcılarının hepsı urunden cok memnum..spectral dnc nın yaptıgı sarı tuylere karsı forte sac cıkarmıs resmen.. bende 2 mınoksu kullandım forte kesınlıkle daha iyi..

ıcındekı urunlerde aynı..buda bıze ne gosterıyor ıclerındekı mınoksun kalıte farkı..

fakat kırkland forte a göre cok daha hesaplı.. para varsa sızı zorlamıcaksa forte yani :)

lastmorn
07-10-2009, 01:48 AM
fortemi foammı sence play?

PLAYMAKERS
07-10-2009, 02:03 AM
foam kullanmadım ali bilemıcem.

enemis
07-10-2009, 02:45 AM
arkadaşlar bu forte nin rengi nasıl sarımsı mı şeffaf mı??yabancı forumlardan baktığım kadarıyla kullandıkları sarımsı.bana fransadan gelen alostil de sarımsı ve 1.5 aydır oldukça etki gösterdi.forumda baya bi baktım renk konusunda bi karar yok.ebaydan kirkland alan bazı arkadaşlar renginin şeffaf olduğunu yazmış.şeffaf olupta fayda sağladı mı size?sarımsı olduğu şişenin içinde anlaşılıyor damlalıkta şeffaf.

forte de aynı sekilde kutunun içinde sarımsı bir rengi var. ama kutu dışında seffaf. su gibi.

yedike
07-10-2009, 07:37 AM
Madem Forte daha etkili bundan sadece akşam yatmadan önce sürsem faydasını görürmüyüm acaba?

linkin_park
07-10-2009, 10:38 AM
saol enemis.arkadaşlar acaba bu forte nin üreticisi olan firmaya mesaj atsa herkes fiyat çok yüksek falan diye indirmelerini sağlayabilir miyiz???ben attım fazla diye herkes denerse belki bişey oolur:)

BaudelAiRe
07-10-2009, 01:11 PM
saol enemis.arkadaşlar acaba bu forte nin üreticisi olan firmaya mesaj atsa herkes fiyat çok yüksek falan diye indirmelerini sağlayabilir miyiz???ben attım fazla diye herkes denerse belki bişey oolur:)

Hiç sanmam 50 liraysa belki 30-35 lirası vergiler eczane ve dağıtım firması paylarıdır.Belki yeni firmalar çıkarsa 40 liraya inebilir 3 taneside 100liranın altına inebilir ama tek firma olmanın avantajını kullanıp daha fazla kar etmek isterler bence hatta 3-5 ay sonra 60 ı geçerse şaşmayın bence tabii yeni firma çıkmazsa

BaudelAiRe
07-10-2009, 01:24 PM
minoxil fortenin geçmişi 1 yıl bile yok diye biliyorum eczanede gördüğümün üretim tarihi 2007 idi enterasan geldi...
ilginç, yoksa ispanyada üretilen ürünlerimi satıyorlar yoksa

rogaine furyası,arak furyası,dnc furyası,kirkland furyası şimdide forte şuna artık son noktayı koyalımda en iyisini kullanalım yahu...

Bu furya hiçbir zaman bitmez...yarın başka bir furya başlarsa hiç şaşmam

Forte furyası son noktaysa o zaman bizimkiler durdu durdu turnayı gözünden vurdu :)Kendi minoxidilimizi ihracaat yaparız artık ;) .Acaba Fortenin fiyatı iddialı olmasındanmı kaynaklanıyor ?

ispanyol firması değilmi avrupada birçok ülkede satılıyor olması lazım

ArkadaşLar fortenin içeriğinde neler var kullananlar bilenler yazabilirmi?
Diğer minoxidillerin içeriğinden farklı olarak neler var ?
Madem bizim sağlık bakanlığı diğer minoxidillere onay vermiyor o zaman bizim minoxidilde içerik olarak farklı maddelerin olması lazım peki farklı olarak içeriğinde hanqi maddeler var bu maddeler ne işe yarar ?

diğer minoxidillere onay vermemesi içerikten ziyade üretim yeri olabilir...bilmiyorum ama devlet yöneticilerin zihniyetinden bu kanıya varıyorum,ithalat izni 3-5 ayda olabilir ama üretim için 1-2 sene gerekir,sadece üretim izni gerekiyorsa epey beknenilmesi gerekecektir.E buda izin verilen firmanın bahşişi :) kuvvetliyse neden olmasın

Peki şimdi bu ne demek oLuyor :) O zaman içerik oLarak fark yok gibi o zaman neden o kadar para verelimki ?

Peki İçeriğinde bulunan minoxidilin kalitesine bağlı olarak fiyatlar değişebilirmi.Her losyondaki minoxidil kalitesi birbiryle aynı değildir diye düşünüyorum.Bize gereken zaten en önemlisi saç çıkartacak olan minoxidil etken maddesi değil mi ? O zaman onun en kalitelisini almak sonuçlar açısından daha iyi sonuçlar doğurmaz mı ?

Bence vitamin ilaçları gibi bu ürünlerinde kalitesi farklı olması gerekir,teknolojik ürün sonuçta

turksistem26
07-13-2009, 09:09 PM
İçerik oLarak madem aynı neden döksün ki. Madem aralarında zerre kadar fark yok bu ürün değişikliğinin sana bi zararı olmaz o zaman rahatlıkla kullanabilirsin.Sonuçta forte ile kirkland rogaine ve fortenin içeriği aynı deniyor.Öyleyse bu senin için sorun teşkil etmez ki ;)

Ayrıca Yeni Saç çıkışı sağlamışın çıkanlar saç teli haline geldilermi yoksa tüyler mi açtığın konuda saç çıkışı sağladıysan resim eklebilirmisin aradaki farkı görmemiz açısından :)

ne bileyim dostum çoğu kişi iki minox arası değişim olanları da bi müddet döküyor diyordu..hatta arakın satıcısı hamdiye gündüz eski minoxunuzu gece benden aldığınız arakı kullanabilirsiniz bile demişti.......

bu hafta içinde 3 numara kestiricem saçlarımı nisandan beri forte kullanıyorm...gerçi aksamalarda oldu ama...
resimleri eklerim (:

memedof
07-14-2009, 07:39 PM
2- Saçlarım seyrekti

bende 1 aydır kullanıyorum. İlk başlarda 2-3 hafta dökülme vardı şimdi azaldı. Fakat sen demişsin ki 10-15 dakkada kuruyor. Ya seninki sahte yada benimki. Ya senin eczacın su katmış yada benim eczacım hangisi acaba??. Benim minoxil forte %5 1-1.5 saatte kuruyor.

turksistem26
07-14-2009, 09:10 PM
saç uzunluğuna bağlı olarakta değişebilir belki kuruma olayı...deriye iyice yediriyon mu arkadaşım sür bırak yapma

rokoko
07-14-2009, 11:57 PM
bende 1 aydır kullanıyorum. İlk başlarda 2-3 hafta dökülme vardı şimdi azaldı. Fakat sen demişsin ki 10-15 dakkada kuruyor. Ya seninki sahte yada benimki. Ya senin eczacın su katmış yada benim eczacım hangisi acaba??. Benim minoxil forte %5 1-1.5 saatte kuruyor.

Evet turksistem26 ya katılıyorum iyice deriye friksiyon yapmak lazım.Ben spreyi sıktıktan sonra iyice parmaklar yoluyla kafa derisine uyguluyorum.Belki de sen de 1,5 saatte kuruması ondandır...

PLAYMAKERS
07-15-2009, 12:00 AM
1.5 saat cok uzun bir süre memedof hıc frıksıyon yapmıyor herhalde.

memedof
07-15-2009, 06:36 PM
Evet olabilir. Benim saçların uzunluğu playmakers in avatarındaki kadar biraz uzun belki uzun olmasından olabilir iyide yediriyorum 3-4 dakka dolaştırıyorum elimi. Kuruması 1-2 saati buluyor saçımın sık olduğu yerde çok daha geç kuruyor. Heralde saç uzunluğu ve sıklığına göre değişiyor. Ama şunuda düşündüm bir eczacı neden minoxil e birşey katsın ki. Ekleme yapmaz herhalde çünkü aldığı minoxidil leri hangi şişeye koyacak onun içinde ayrı şişe bastırması gerekecek zor iş galiba. eyw

carlos1353
07-17-2009, 01:05 AM
Bakk yaaa adamii dellendirmeyinn heee dınc-L ye gene başladımm bırakcamm forteye geçceemm..Ulan tam bişeye başlıyomm başka bi furyaa cıkıyooo ona dönüyommm...Memnun kalmadım zaten bu dınc-L den gene bana solüsyon lazım abi...Bende Fortelenicem heraldee ne kadar bu ürün 50 tl falan sanırım....

ali_765489
07-21-2009, 11:26 PM
bende minoxil forteyi yeni kullanmaya başladım ama beni en çok endişelendiren yan etkileri.. cinsel güçte azalmaya neden olduğu doğru mu? gerçi prospektüsünde yazmıyor ama bilerek yazmamış olabilirler.. uzun süre kullananlar varsa lütfen cevaplasın.. ayrıca ilacı kullanınca tansiyonun düşüp nabzın arttığını hissediyorsunuz bu uzun vadede hasara neden olmaz mı?

turksistem26
07-21-2009, 11:37 PM
cinsel istek azalması proscar türevi hap kullanırsan olabiliyor...

minoxun tansiyonu etkileyeceğini sanmıyorum...en azından benim nabız normal

ali_765489
07-22-2009, 12:15 AM
cinsel istek azalması proscar türevi hap kullanırsan olabiliyor...

minoxun tansiyonu etkileyeceğini sanmıyorum...en azından benim nabız normal

sadece minoxil forte kullanıyorum.. denedim ilacı kullanmadan önce nabız 80 kullandıktan yarım saat sonra 100(otururken) ama zaten kalp atışlarını arttırdığı içindede yazıyor.. önemli olan diğer mevzu..

Oktaay
08-20-2009, 08:25 PM
Selam arkadaşlar bende eczacı arkadaşımın tavsiyesiyle aldım forteyi akat benim kafa yapımdaki saçlar genli seyrek olduğundan tam yetmiyor gibi hissediyorum 5 püskürtme acaba ne yapmalıyım kullanan tecrübeli arkadaşlar yardımcı olusa çok sevinirim bide ben de çok çabuk kuruyo acaba sahte mi ?

carlos1353
08-20-2009, 09:47 PM
Yok arkadaşım yaa cinsel yönden bi etki etmez bana göre..Proscar veya propeciadan bahsetmiyoruz...Minoxidil in böyle bi etki yaptığını ilk defa senden duyuyorum vallahi..

Bana da yetmiyor bazen bende yeni kullanmaya başladım ama 2 senelik minoxidil tecrübebe dayanarak 1 den biraz fazla kullandığım da çok oldu ve bi yan etkisini görmedim ama herkeste aynı etkiyi yapmayabilir...Püskürtme yapacağına rogaine de olduğu gibi damlalıkla kullan bence o zaman daha iyi oluyor dostum..

Oktaay
08-20-2009, 10:39 PM
Teşekkür ederim carlos ama damlalığı nerden bulayımki daha önce sadece bioksin kullandım damlalık kullnamdım hiç .

carlos1353
08-20-2009, 10:58 PM
Eczaneye git ben istemiştim bedava verdiler şanslıysan biraz kendini acındı veriyolar uğraşıyorum uğraşıyorum süremiyorum falan diye:D:D

Oktaay
08-21-2009, 01:07 AM
saolasın deneyim yarın izin günüm eczacılarla biraz samimiyet kurayim :)

nelly
08-21-2009, 01:13 AM
carlos1353 yeni kullanmaya başladım ama 2 senelik minoxidil tecrübebe dayanarak
2 yıldır minox kullanmışın peki net sonuçlarını yazabilirmisin

Oktaay
08-21-2009, 01:19 AM
Senin saç durumun nedir nelly ?

Mems
08-21-2009, 01:21 AM
Yüzde 370 nedir ya yüzde yüzün üstünde bir ihtimalmi var

Oktaay
08-21-2009, 01:23 AM
Ya yok saçmalamışlar bana % 2o çıkarsın yeter bakalım kullnmaya başladık nasıl olacaksa senin saç durumun nasıl mems ?

lastmorn
08-21-2009, 01:24 AM
herhalde olanı 3.7 kat daha fazla gösterio demek istemişler bildiği minoxidil yüzde 50 _450 arası saçı dolgun gösterir ama reklam işte ille bir slogan bulup satacaklar yerli malı olabilir hem fiyatı hem geç kuraması ile sevdiğim bişi değil forte ben tercih etmem

nelly
08-21-2009, 01:25 AM
Senin saç durumun nedir nelly ?
3 aydır minox kullanıyom saçlarım varda şakaklar için küçük saçlar çıktı uzuyor gibime geliyo ilerde ne olacak bakalım

Oktaay
08-21-2009, 01:26 AM
herhalde olanı 3.7 kat daha fazla gösterio demek istemişler bildiği minoxidil yüzde 50 _450 arası saçı dolgun gösterir ama reklam işte ille bir slogan bulup satacaklar yerli malı olabilir hem fiyatı hem geç kuraması ile sevdiğim bişi değil forte ben tercih etmem

Ya benim saçlarım çok hızlı kuruyo hatta ıslanmıyo bile desem yeridir acaba bu ürün sahte olablrimi 10 dakkada gidiyo ama saçlarım seyrek ve kısa

Oktaay
08-21-2009, 01:29 AM

3 aydır minox kullanıyom saçlarım varda şakaklar için küçük saçlar çıktı uzuyor gibime geliyo ilerde ne olacak bakalım

hIm hadi hayırlısı gene varmış saçların bende fazla yok ya bu gidişle kalmıcak herkes çok kötü olmuşun diyo ve ben her seferinde çöküyorum biraz daha inşallah hepimiziznki başarılı olur .

nelly
08-21-2009, 01:30 AM
saça sürmüyondur inşallah deriye sürecen kremlerle kullanmıyonmu sürdükten sonra kapalı yerde dursan iyi olur hemen kurumaz

lastmorn
08-21-2009, 01:30 AM
çökme dökülmenin sebebini öğren o doğrultuda tedavini yap

Oktaay
08-21-2009, 01:34 AM
Ya oda karışık yarın doktora gideceğim çinko bilinemiyomuş testlerde acaba onlardan mı kaynaklanıyo desem bilmiyorum.bakalım ne dicek doktor ?,

Nelly yok direk deriye sürüyorum zaten saçlarım 5 numara ve seyrek nasıl oalcaksa en iyisi damlalık almak galiba sen püskürtüyomusn ?

nelly
08-21-2009, 01:38 AM
ben arak kullanıyom zaten şırıngası var damla damla sürüyom saç diplerine ama işe yaradığı kesin tedaviye erkenden başlasaydın keşke yinede yarar sağlar krem felan konazol şampuan kullanıyonmu

Oktaay
08-21-2009, 01:41 AM
Anladım bende o damlalıklardan alacam yok kullanmıyorum hastalık için felan diolar kullanayımmı haftada iki gün felan etkili olurmu sence ?

nelly
08-21-2009, 01:47 AM
haftada iki gün etkili olurmu sanmıyom krem kullanırsan daha etkili olur şampuanda aynen

Oktaay
08-21-2009, 01:50 AM
Yok minoxu demiyorum onu günlük kullanıyorum şampuanı diorum hafta tada iki gün kullansam yeter herhalde yanında da revivo felan kullansam etkili olur inşallah sen başka şampuan kullanıyomusn yanında?

nelly
08-21-2009, 01:58 AM
ben konazol 3 güne 1, actival şampuanıda 2 güne 1 kullanıyom revivogende kullandımda pek hoşuma gitmedi açıkcası

Oktaay
08-21-2009, 02:09 AM
Bakalım ya ben bir denicem artık nasıl olursa olmadı activale geçerim nasıl memmunmusn ?

nelly
08-21-2009, 02:14 AM
dht önleyici bide çok vitaminli diye aldım kullanıyom şu an memnunum kişiden kişiye göre farklılık gösterebilir

pegasus666
08-21-2009, 06:32 AM
ben proscar ve revivogen losyonla baya ii sonuçlar aldım yaklaşık 2 hafta oldu forte yi kullanalı eğer saçında dökülme az ise aynı dereceden biraz daha fazla dökülüyo şu an fotograf çekmıyorum fortenin bitmesini beklicem zaten 1 ayda ne kadar etki yaptığını anlarız.arkadaşlar fiat 52 tl tamam pahalı şu günümüzde ama gönül rahatlığıyla kullanıyosun

sadece proscar +revivogen+biotin+çinko
http://resimyukle.net/showpic-22061/4.jpg

bobroy7
08-21-2009, 10:08 PM
bu forteyi hepsi grubumu satıyor. bi ara reklamdamı şarkılarındamı vardı.

Oktaay
08-24-2009, 11:16 PM
Selam arkadaşlar ben minoxsil forteyi kullanıyorum bir haftadır ama bende baş ağrısı yapıyo acaba sizlerdede yapıyomu benim durumum normal mi yoksa ne yapmalıyım ilgilenirseniz sevinirim.

serdaraydinalay
08-24-2009, 11:49 PM
Psikolojiktir baş ağrısı.Yan etkileri görmezden gel ;)

isc0rpitx
08-25-2009, 01:14 AM
ya da fazla kullanıyorsundur önerilen günde 2 kez ve 1 er ml

uzunn
08-25-2009, 11:08 AM
forte 20. günden itibaren uykucu yaptı sanki beni

ama psikolojiktir diye düşünüyorum

uzunn
08-25-2009, 11:10 AM
oktaay dostum forte bende de erken kuruyor iyi masaj yaparsan

Oktaay
08-25-2009, 03:06 PM

evet uzunn haklısn ama bende kuruması sorun değilde acaba masajı mı çok kaçırıyom çok fazla dökülüyo parmak uçlarımla ovarken sende de oluyormu bide akşamları başım ağrıyo gündüzleri değil de

Oktaay
08-25-2009, 03:07 PM

ya da fazla kullanıyorsundur önerilen günde 2 kez ve 1 er ml

yok fazla kullanmıyorum ama neden se ben de anlam veremdim acaba alışma devresimi yaşıyorum inşallah geçerde yoksa bırakmak zorunda kalacam .

serdaraydinalay
08-25-2009, 09:41 PM
Sıkılmadan kullanın sabredin biraz!

Sabır ve zaman herşeyin ilacı...

pardus
08-25-2009, 09:44 PM
serdar ben önümüzdeki hafta van"a gidecegim bu pak doru alıp gelmeye degermi van dan nedersin sen memnunmusun ! ben şuan rogaine foam kullanıyorum acaip dökülmeye başladı saçım seyrekti kel kalcam bu gidişle!

aslında niyetim rogaine bitince minoxil forte ye başlamak cünkü eczaneden herzaman rahatlikla bulurum bu rogaine ile ugraşmak istemiyorum her seferinde aramak zoruma gider! yada van daki firmadan pak doru isterim gelir ne dersin ?

A380
08-25-2009, 09:58 PM
elin iranlısı bile bizden ucuza satıyor hayret ya

Oktaay
08-26-2009, 11:03 PM
Slm arkadaşlar bi sorum olacak ben forteyi kullanırken parmaklarımla ovarken yani elime 25 -30 kıl geliyo yani bukadar dökülme normal mi yoksa saçım çok mu dökülüyo ? :(

lastmorn
08-26-2009, 11:05 PM
yeni başladıysan ilaca ilk 2 ay döker sabırlı ol sonra geri gelir onlar birde bu aralar mevsimsel dökülme falan bizdede durum vahim şu zaman geçene kadar sabırlı ol

Oktaay
08-26-2009, 11:13 PM
Evet lastmorn ilaca başlayalı 1 hafta oldu inşallah geçer Allah hepimize sabır versin .

serdaraydinalay
08-27-2009, 01:12 AM
Sabır çok önemli

uzunn
08-27-2009, 01:33 PM
evet uzunn haklısn ama bende kuruması sorun değilde acaba masajı mı çok kaçırıyom çok fazla dökülüyo parmak uçlarımla ovarken sende de oluyormu bide akşamları başım ağrıyo gündüzleri değil de

valla benim işim 5 dakika kadar ancak sürüyo yani kuruyana kadar hafif masaj yapıyorum

ayrıca elime pek saç gelmiyo ama herkesin metabolizması farklı tabi sabret derim

baş ağrısı da pek olmuyor ama sanki beni hafif uykucu yaptı

masis
08-28-2009, 01:27 AM
sadece oooooooooooooooffffffffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nedir ln bu çektiğimiz bizim arkadaş :@ :@ :@

Oktaay
08-28-2009, 02:36 PM
sadece oooooooooooooooffffffffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nedir ln bu çektiğimiz bizim arkadaş :@ :@ :@

Napalım kardeşim bizim saç yok bakıyom millte ne dökğlme var ne başka bişey sürüyolar joleyi çıkıyolar bende nasıl kapatırım die uğraşıyom :) demekki bizim için bölesi hayırlıymış. Zaten saç gittiköe evlenme umutlarıda tükeniyo kızlar bakmıyo abi :))

passionisthebest
11-01-2009, 06:48 PM
Kardeş kadınlar saça bakmıyor onlar cebe bakıyor.Bu söylediğim klasik bir laftan ziyade gerçek.Ayrıca kel ve kadınların hasta olduğu erkekler var.Örneğin: Vin Diesel, Bruce Willis, Billy Zane bir de transporter daki adam ismi aklıma gelmedi.
Saç içinde bakmayacaksa atarım öyle bayanı çöpe.

serdaraydinalay
11-01-2009, 09:24 PM
Kardeş kadınlar saça bakmıyor onlar cebe bakıyor.Bu söylediğim klasik bir laftan ziyade gerçek.Ayrıca kel ve kadınların hasta olduğu erkekler var.Örneğin: Vin Diesel, Bruce Willis, Billy Zane bir de transporter daki adam ismi aklıma gelmedi.

War kardeşim saç tamam bi yere kdar yaa sonrası güven gelir.
Staphon jason o adam da süper yaa...Olacaksan öle kel ol :))

pexmanq
11-01-2009, 11:23 PM

abi simdi olede kel var kel var degilmi:) saka bi yana 1 senedir ilac kulalnan briiym sac arttıda bu kadar emege degermı valal blmyorum:p

POWERNELY
11-02-2009, 12:34 AM
abi simdi olede kel var kel var degilmi:) saka bi yana 1 senedir ilac kulalnan briiym sac arttıda bu kadar emege degermı valal blmyorum:p

değer kardeş niye değmesin saç insanı güzel gösterir ama ne yapak işte geldi başımıza bir kere

Oktaay
11-02-2009, 11:13 AM
Sağlık olsun napalım arkadaşlar durmak yok mücadeleye devam biz uğraşa duralım belkide modern tıp bir fromülünü bulur bu işin en azından o zamana kadar saçlar dursun :)

passionisthebest
11-02-2009, 07:49 PM
Ama bi dikkat edin bu kel erkeklerin bayan arkadaşları hep güzel oluyor:)
Yav bırakında rahatlatıyım biraz içimizi:)

DESERT_EAGLE
11-03-2009, 08:38 AM
1 ŞİŞE ALIP DENEMİŞTİM ŞU GÜNLERDE İNANILMAZ DAHADA ARTTI DÖKÜLME O BİR ŞİŞEDE HERHANGİ BİR DEĞİŞİKLİK OLMADI BELKİDE SAÇLARIM UZUN OLDUĞU İÇİN TAM DİPLERE İŞLEYEMEDİ zaten 1 şişe 20 günde bitiyor birde ben şişeyi devirdim yarısı gitti :) şimdi hamdiyeden sipariş vericcem saçımıda 1 numaraya vurucam umarım şu dökülme durur. günde en aşşağı 100 saç teli sabah kalkıyorum yastık saç dolu

maksimuss
11-03-2009, 02:51 PM
1 ay oldu ilk bir hafta saçlarım uzundu bırakın deriye inmeyi 10 fıs sıkmaya kalksam yediremezdim saçta kalıyordu ilaç önce 3 sonra 1 numaraya kısaltınca 5 fısın ön arka hatta yanlara yettiğini gördüm saçı kısa tutmak gerekiyo istesende istemesende saçın yüzeyinde kalıyor çünkü ilaç

Kiltuy
11-05-2009, 01:13 PM
Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır falan Rogaine FOAM kullanan bi insan olarak artık pes diyorum.Saçlarımda bi gelişme oldu en başta kalınlaştılar ama bu Rogaine'nin sahte mi,orjinal mi,nerden,nasıl,yurtdışı,yurtiçi gibi sıkıntılarından gına geldi ve en azından Orjinal olan ve Temini kolay olan Minoxil Forte'ye ben de bugün itibari ile başlıyorum.

Sonuçta hepsinin içeriği aynı Minoxidil ve en azından aldığım ürün ORJİNAL ve Türkiye'de üretilioar Sağlık Bakanlığı onayı ile.Ve forumu araştırdığıma göre gelen tepkiler de olumlu yönde.

Bugünden itibaren başlıyorum.Tek negatif yanı fiyatı gibi duruyor ama ne yapalım.Saç çıkarsında ona da razıyım bi şekilde.

Bugünden itibaren Forza Minoxil Forte :)

Gelişmeleri gün ve gün bildiricem.

acharad
11-05-2009, 09:55 PM
arkadaslar bende forte kullanıorm yenı basladım ama sole bısı war benım dokulme son zamanlarda azalmıstı gunde 20 tel belkı daha az..ama cok seyrek forte sac cıkarır mı artı derıye hıc ıslemıo saclarımı bgun kısalttım ama yınede fazla kısa olmadıgı ıcın sanırım ıslemedı gıbıme gelıo :(

Saran
11-05-2009, 11:17 PM
Selamlar geçenlerde buradan Sağlık Bakanlığının ruhsat verdiğini okuyunca Minox Forte aldım,

kullanan ve tecrübesi olanlara bi sorum olacak. İlacın kulanım klavuzunu ayrıntılı okudum,

saçın yıkanması ile ilgili tek bilgi:

"Saç spreyi, jöle, şampuan veya diğer benzer kimyasal içerikli saç ürünleri MİNOXİL Forte uygulamasından en az 30 dakika sonra kullanılmalıdır."

birkaç yıl önce Bioxcin kullanmıştım, onu uyguladıktan sonra yıkamak gerekmiyordu ama bu ürün baya yapışkan bir özelliğe sahip. Yıkamasan olmaz gibi. Yani yukarıdaki ifadeden 30 dk. sonra saçı yıkamak mutlaka gerekir, gibi bir fikir çıkar mı yoksa hiç yıkanmasa da olur mu, sabahtan akşama kadar mesela?? veya illa 3 dk. olmasa da bir müddet sonra mı yıkanır??

Sizin uygulamalarınız nasıl arkadaşlar?

POWERNELY
11-05-2009, 11:25 PM
rogan minox 2 alana 1 bedava iyi değilmi http://www.sifadeposu.com/store/ProductDetails.aspx?productid=67059

turksistem26
11-07-2009, 08:25 AM
saçını yıkayacaksan sürme kardeşim o zaman...ne anlamı kaldı

serdaraydinalay
12-02-2009, 12:32 AM
Gelelim görelim ki, minoxodil forte da etkiliymiş.Buna katılanlar ve katılmayanlar düşüncelerini paylaşabilir mi?Ürünleri kullananlar cewaplarsa yerinde bi gözlem yapmış oluruz...

Vendetta__
12-02-2009, 01:08 PM
Ben diğer minox.ları kullanmadım, forteyi kullanıyorum 2 aydır.Gayette memnunum, tek sevmediğim yanı kafa derisindeki kaşıntı + fahiş fiyatı

Nedim_Batu
12-02-2009, 01:17 PM
bende 3 aydır forte kullanıyorum çok memnunum dökülmem sıfır saç çıkışıda sagladı 2.ayın başlarında devam ediyoruz bakalım..

serdaraydinalay
12-02-2009, 06:56 PM
Nedim senden bi resim istiyoruz artık :)

serdaraydinalay
03-21-2010, 12:08 AM
Bu fonu top 10 olmuş :) AMA KOCAMAN FAKEEEEEEEEEE

hknogz
03-21-2010, 01:40 AM
zamanında ne ürünmüş yahu, efsane gibi bişeymiş.

onur_eren
05-30-2010, 04:15 PM
ARKADAŞLAR 20 YAŞINDA BİR GENCİM YÜZÜMDEKİ TÜĞLER BİR TÜRLÜ KALINLAŞMIYOR BUNUN İÇİN BİR KAÇ ARKADAŞ 'Minoxil Forte %5 Deri Spreyi' ÖNERDİ BU KONU HAKKINDAKİ GÖRŞLERİNİZİ ALABİLİRMİYİM :confused:

yakupusta
06-05-2010, 05:25 AM
reklamını görüp aldım .sac dökülmesi için almadım yaşım 38 saclarımın dökülmesi durmuştu yani sac dökülmesi dursun die almadım dökülmüş olan yerlerde sac cıksın düşüncesiyle aldım ve 3 haftadır kullanıyorum psikolojikmi bilmem ama biraz kararma var gibi boşluklarda saclarım uzun oldugu için henüz belirgin bi şekilde belli olmuyor ama ben bu spreyle beraber eczacı abimin tavsiyesi ile biotin isimli bitkisel bi ilacıda kullanıyorum saclarım dökülmüyordu kullandıktan sonrada dökülme yaşamadım her şey normal şimdilik sanırım işe yarayacak gibi :) ümitvarım yani elimle yokladıgımda sakallarımın batması gibi bi şeyler var boşluklarda hadi hayırlısı işe yararsa yazarım yaramassada yazarım boşa paranız gitmesin kobayınız yakup :)

richard55
06-09-2010, 12:01 AM
ben 1bucuk sene önce sadece forte kullandim 6 ay boyunca sacimin üstündeki seyreklik ( suan daha iyi anliyorum) tamamen kapanmıstı. sonra saclarim filan uzamaya baslayinca
felaket bi dökülme oldu sonra saclarimi 2 numara yaptirdim bi anda felaket bi durum resmen kel olmustum. simdi yaklasik 21. günündeyim proscar 1mg ve forte kullaniyorum. simdi daha iyi sonuc bekliorum forteyle basariya ulasip saclarimi proscarla korumayi planliorum

kafakafaku
06-09-2010, 02:29 AM
ARKADAŞLAR 20 YAŞINDA BİR GENCİM YÜZÜMDEKİ TÜĞLER BİR TÜRLÜ KALINLAŞMIYOR BUNUN İÇİN BİR KAÇ ARKADAŞ 'Minoxil Forte %5 Deri Spreyi' ÖNERDİ BU KONU HAKKINDAKİ GÖRŞLERİNİZİ ALABİLİRMİYİM :confused:

http://www.cilthekimi.com/sorusor/showthread.php?t=15319
burda bi arkadaş daha deniyor sakal için minox bi bak istersen. Bişey kullanmadan önce cildiyeciye görün sanırım hormon testi yapıyolar. Ben zamanında baya görmüştüm forumda sakal çıkartmak için neler yapıldığını. Biraz araştır.