ışılerkan
03-12-2007, 12:27 PM
Öncelikle 14 Mart Tıp Bayramınızı şimdiden kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum. 36 yaşında bir bayanım 12 yaşında başlamış ve yıllarla birlikte devam etmiş bir saç dökülmesi problemim oldu. Birçok kan tahlilleri, hormon testleri vs. sonucunda androjenik alopesi tanısı kondu. Bu sene 4 aydır priorin tablet ve günde birkez akşamları olmak üzere rogain % 2minoxidil kullanıyorum ve pirdolin şampuan ile saçlarımı yıkıyorum. Seyrelme başımın tepe ve ön kısmında mevcut. 4 aylık Rogain kullanımı sonucunda çok ince tüyler çıktı fakat çok kuvvetsiz ve dökülmeye çok müsaitler. Bu çıkan saçları kuvvetlendirmek için ne öneririsiniz.Bir diğer sorum ise, rogaini saçlarım nemliyken kullanabilir miyim?
Ve ayrıca; revir.com da revivogen hakkındaki görüşlerinizi de okumuştum. Benim için de önerebilirmisiniz? Piyasada revigen isimli başka bir losyon da mevcut bunun hakkında ne düşünüyorsunuz? Saygılar, iyi çalışmalar.
Ve ayrıca; revir.com da revivogen hakkındaki görüşlerinizi de okumuştum. Benim için de önerebilirmisiniz? Piyasada revigen isimli başka bir losyon da mevcut bunun hakkında ne düşünüyorsunuz? Saygılar, iyi çalışmalar.